Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zé_Mester

őstag

válasz helkis #4437 üzenetére

az tud igazán nagy károkat okozni, aki csak egy kicsit ért hozzá!
    sajna ennek a hobbinak az előfeltétele a "kezdjünk hozzá pancserkodni kicsit, aztán majd belejövünk". tudom, hogy hülyén hangzik, de én kb így látom :)

ez már nem válaszként, ez úgy mindenkinek
    bár mennyit olvas utána az ember, a képeken és a fórumokon baromi egyszerűen néz ki, csak pocsoljuk a nitrót, toljuk fel a feszkót és szalad a proci, valami égig érő órajelen.
    hiába fog subaru, vagy bár melyikünk oldalakon keresztül beszélni róla, ezt csak akkor lehet jól csinálni, ha a saját "kárán" tanulja meg az ember az apróságokat. ehhez pedig idő kell.
    minden pici mozzanatra képtelenség kitérni, mert annyira komplex egy ilyet teszt ceremónia, hogy hülyeség is lenne belekezdeni publikálni, mert soha nem lenne vége a soroknak.

ésszel kell nekiesni, lehetőleg nem rögtön a nitró pocsolással, hanem mondjuk vízhűtés lefagyasztott radikkal, aztán szárazjég és ha itt már vannak sikeres és szép eredmények, akkor meglesni a nitrós világot. :K

számtalan alkalom volt, amikor rámírtak egy-egy logout cikket olvasva, hogy mennyiért adnám bérbe a potot és a dewart, mert ki akarják próbálni :Y . nem lett belőle semmi, mert tudtam nagyon jól xy-ról, hogy életébe nem látott még ilyet kívülállóként sem, nem még hogy magának csináljon bár mit is. utána meg csak jött volna az anyázás, meg a pattogás.....kis lépések, én azt mondom.

ez az egész extrém tuning egy bazi nagy hegyre hasonlít, amit meg kell mászni. és csak út közbe derül ki, hogy milyen kib...tt meredek :U

Új hozzászólás Aktív témák