Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
az tud igazán nagy károkat okozni, aki csak egy kicsit ért hozzá!
sajna ennek a hobbinak az előfeltétele a "kezdjünk hozzá pancserkodni kicsit, aztán majd belejövünk". tudom, hogy hülyén hangzik, de én kb így látom
ez már nem válaszként, ez úgy mindenkinek
bár mennyit olvas utána az ember, a képeken és a fórumokon baromi egyszerűen néz ki, csak pocsoljuk a nitrót, toljuk fel a feszkót és szalad a proci, valami égig érő órajelen.
hiába fog subaru, vagy bár melyikünk oldalakon keresztül beszélni róla, ezt csak akkor lehet jól csinálni, ha a saját "kárán" tanulja meg az ember az apróságokat. ehhez pedig idő kell.
minden pici mozzanatra képtelenség kitérni, mert annyira komplex egy ilyet teszt ceremónia, hogy hülyeség is lenne belekezdeni publikálni, mert soha nem lenne vége a soroknak.ésszel kell nekiesni, lehetőleg nem rögtön a nitró pocsolással, hanem mondjuk vízhűtés lefagyasztott radikkal, aztán szárazjég és ha itt már vannak sikeres és szép eredmények, akkor meglesni a nitrós világot.

számtalan alkalom volt, amikor rámírtak egy-egy logout cikket olvasva, hogy mennyiért adnám bérbe a potot és a dewart, mert ki akarják próbálni
. nem lett belőle semmi, mert tudtam nagyon jól xy-ról, hogy életébe nem látott még ilyet kívülállóként sem, nem még hogy magának csináljon bár mit is. utána meg csak jött volna az anyázás, meg a pattogás.....kis lépések, én azt mondom.ez az egész extrém tuning egy bazi nagy hegyre hasonlít, amit meg kell mászni. és csak út közbe derül ki, hogy milyen kib...tt meredek

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. nem lett belőle semmi, mert tudtam nagyon jól xy-ról, hogy életébe nem látott még ilyet kívülállóként sem, nem még hogy magának csináljon bár mit is. utána meg csak jött volna az anyázás, meg a pattogás.....kis lépések, én azt mondom.