Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alpi.

    addikt

    Sziasztok !
    Joci jóvoltábol tegnap hozzájutottam egy adag szárazjéghez.
    Délután, este a 4790K-val ismerkedtem nagyobb órajeleken, kevesebb hőfokon.
    Mit mondjak ? Továbbra is ámulatba ejt ez a proci. Imádok dolgozni vele. Van egy-két egyedi dolga. Olyan, mintha elfelejtettek volna szólni neki, hogy mit is kéne tennie rendes Dc-ként. :K
    Mivel igen meleg darab, 2d benchek alatt simán feljöttek pluszba a magok, de pár sec után már a kupak is. Mikor beláttam, hogy itt nincs mit tenni, sajnos a jég nem elég, hogy rendesen lent tarthassam a hőfokot nem is kínoztam ilyesmivel. Rettenetesen megy hidegre, de ez visszafele is pont annyira igaz sajna, ha nem tudom lent tartani magokat, akkor azonnal belefagy bármibe. Lehetne biztos plusz feszt adni bizonyos határokon belül, de azt nem akartam. Annyira erős a meztőny, hogy nem múlik semmi +100 mhz-eken sajnos. Megnéztem hűvösebben mit mutat. Hagytam hozzá hülni pothoz és rajzolt egy [6ghz] játszi könnyedséggel. -70 fok környékén nem lesz gond ez a freki úgy tűnik, ami igen szép előjel a további skálázással kapcsolatban.
    3D05 runokat toltam ezurán főleg. Kitaláltam még kora délután ,hogy megpróbálom, hátha sikerül a 60.000-es (saját) álomhatárt megugrani. Jópár run után nagy örömömre [ez a kép] fogadott !
    Ezután szét kellett szednem a cuccot. 5-6 órát ment csaknem folyamatosan. A szigetelés a végét járta.
    Pár eredmény még : [hwprime] Geekbench Cinebench
    Mivel egész sok jegem maradt, ma reggel gyorsan összedobtam egy másik konfigot. Ezúttal egy egész másik típust. Amd-t és 1 maggal. Igazábol itt is tapasztalatszerzés volt a legfontosabb célom. Nem nagyon volt időm a 790FX DFI-vel dolgozni. Hát, mondhatom, hogy nem volt túl nehéz első randi. Joci mondott pár dolgot ddr2, nagy ref clock témában, aminek hasznát is láttam. Ezzel sok tapogatózástol megmenekültem. Ezúton is köszönöm.
    Olyan Lanparty-san megy a lap. Lineáris, semmi meglepő. HA postol, akkor 99%, hogy soha sehol nem fog megállni. Ez a 145-ösöm nem egy túl acélos darab. Eddig 4700 - 4800-at tudtam maxra kihozni belőle. Több másik lappal is itt tetőzött. Hát ez talált egy 600 körüli órajelet még benne. Léghűtésses chipsettel kb. idáig tudtam menni. Itt elértem a max. feszt, borda is finoman sütött már. Bár nem volt elsődleges célom, annyira ment a lap, hogy sikerült pár szép eredmény.
    prime32 ef clck
    2 nagyon nagyon kellemes jegezésen vagyok túl. Nem egetrengető eredmények, de remélem sikerül még tovább menetelnem mindkét fronton ! Tényleg jó móka volt. Teljesen feltöltött ez a 2 nap. Köszönöm még 1x, aki bármiben segített, hogy összejöjjön ! ;)

    [ Szerkesztve ]

    https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg

Új hozzászólás Aktív témák