Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alpi.

addikt

No, akkor jöjjön a beszámolóm ! Kicsit nehéz lesz összeszedetten írnom, lehet. Legszívesebben még mindig óriási jihihííí - juhuhúúú kiáltások közepette futnék fel - alá. Ez minden várakozást felűlmúló 2 nap volt. Tegnap a 4790K-m volt terítéken. Az utolsó közös nitrózás során gyakorlatilag semmire nem mentem ezzel a konfiggal. Esett-kelt, ram nem ment sehogy és hamar elázott. Az volt a cél, hogy találjak egy normális szigetelési formát és lehetőségekhez képest szerettem volna értelmesen menni látni a cuccost. Nem volt semmi órajel, stb. célom csak az utoljára felmerült problémák megoldásainak keresése. Ramra szerencsére lett tippem időközben. Anno az idegesített, hogy az ln2 session-ön látott ram faszulását soha előtte nem láttam. A közelmúltban egyszer ott hagytam kompi alatt bekapcsolatlanul. Amikor indítottam, ugyan azt játszotta el, mint anno ln2 során. Szerencsére bejött a tipp. Másik 2 slotba kell rakni a ramot... ennyi... A szigetelés hibátlanra sikerült, órák után a szétszedésnél még csak nyirkosság sem volt sehol ! Nem a kimaxolás volt a cél egyik benchmark-ban sem, amit toltam. Csupán a minél több tapasztalat megszerzése. Ennek ellenére azért született egy-két vállalaható eredmény. -100 fokon van a cbb. -135 körül a cb. Hőlégfúvóm nem lévén, -100 körül maradtam általában. Kis kacifántként volt 2 random bios döglésem. Az egyik olyan szinten, hogy csak az előző setuppal postolt a gép. bios reset után is. Szóval volt 2 bios flashelésem, az egyik 5.8 ghz-en. :DDD
    [Cpu freki valid]
    [CineR11.5] [R15]
    [Guppi 1B]
    [Geekbench3]
    A végére beraktam a gtx 295-öst és amolyan levezetésképp nyomtam pár legacy 3d-t.
    [3D Mark 01]

A maradék nitrót ma egy gyors Amd-s teszt alatt használtam el. Nem tudtam, mennyi maradt még, így végig reménykedtem, hogy kitart. Kitartott. épp csak, de kiadta. A Koszolsábú-t (Phenom II 555 ) vettem elő amolyan Jolly-Jokerként. Azzal nagyot nem lehet hibázni azt már tudtuk.
    [Gpupi 1B 3 mag Wr 1. !!]
    Azt még hozzátenném, hogy azért ilyen alacsony az órajel, mert nem mertem full pottal menni, olyan -140 - 150 körül tartottam csak. :DDD
    Elnézést ha kicsit össze-vissza lett a gondalatmenet, de még mindig hatása alatt vagyok a történteknek ! :B Tökéletes 2 session van mögöttem azt hiszem ! :C

Új hozzászólás Aktív témák