-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem csak akkor írhatsz, ha nitrózol, én eddig csak léghűtéssel írtam ide (de ennek véga haha
).
Az extrém nem csak a hűtésre irányul. Legyen valamiben extrém a tuning.
Ha feszt fel, órajel fel rendszerről beszélünk, akkor legyen 0 fok alatt a hőmérséklet és/vagy legyen óriási az órajel.
Ha macerálós platform forog szóban, akkor ott látsszon a belefektetett energia, idő és fanatizmus.A sima, átlag által elért eredményektől minden esetben jobbnak (magasabb órajel, jobb bench program pontszámok) és az elérési módszerétől (hűtés, tweakelés mennyisége, futtatott tesztek, hw és sw modok) különbözőnek kell lennie az itt közölt eredményeknek/projekteknek.
Szerintem azért ez elég logikus...
-
04ahgy
nagyúr
A fagyállós vízhűtés még lehet 35°C-os, attól, hogy fagyállós.
Viccet félretéve, keresd meg a lapon az MCH VRM-et, kapjon egy VDrop modot, kicsit a frekijét is feljebb tornászhatod. Kapja meg a vizet az MCH is, és 1,8V-ig meg sem állj. Ha ezek után sem megy, akkor az az FSB wall sajnálatos esete.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged