- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Garmin topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
matteo_szg
őstag
Továbbra sem értem a dolgot...Sem az ASUS, sem én nem kérünk olyat senkitől, hogy ajnározza a termékeinket ezen a fórumon. Ha ezt valaki mégis megteszi, az a saját dolga, nem része semmilyen megállapodásnak. Jones mellett idén GumisPeti is támogatásban részesül PC modding fronton, tőle sem kértünk semmi ilyesmit. Ha pl. Achill3us jövő héten megkeres, hogy szüksége lenne egy alaplapra, kipróbálná, ő tőle sem kérnék ilyesmit.
Legyenek eredmények, legyen értelme, amit csinálunk, ennyi. Ha valaki ezen túl megy, és adott esetben ez visszatetszést kelt, azt a személyek egymást között rendezzék le. Ebbe kérlek, ne keverjétek bele az ASUS-t.
Ha pedig valami nem jó, akkor az nem jó. Legutóbb Achill3us is megírta nekem, hogy az adott tuninghoz nem jó az ASUS lap, amit kapott. Kevés, gyenge, stb. Teljesen természetes, és elfogadjuk.
Részemről te is kimondhatod, hogy szar a Maximus V Formula, nyilván nem a levegőbe beszélsz. Reméljük, egyszer lesz jobb tapasztalatod is.
Ami pedig általánosan a topik hangulatát illeti, ne cseszegessétek egymás, kérlek. Ezt így általánosan mondom, nem neked címzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest