Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueboi69
őstag
válasz
eattila #97671 üzenetére
Ez sem jobb. Rájöttem mi a baja. Az első bridge gépem, mai napig megvan, Fuji finepix 5600
https://edigital.hu/kompakt-fenykepezogep/fujifilm-finepix-s5600-digitalis-fenykepezogep-p5644
Nem mai darab, akkoriban nagyon jónak számított, egy tükörreflexes gép kb 5x annyiba került, a kompakt gépek pedig elég bénák voltak akkoriban.
Nade akármit is csináltam, a maga kis 5Megapixeljével (most a telefonom előlapi kamerája jobb képet csinál), valahogy sosem volt olyan jó tűéles kép mint a tükörreflexesekkel.
Na és most eszembe jutott ezeket a képeket elnézve, hogy annak idején a fujival csináltam millióegy ilyen képet
No offence, nekem sem jönnek be annyira. Látom benne, amit te, értékelem is, de nem szívesen nézegetem. Valahogy nem olyan részletgazdag a kép és hangulatot sem ad vissza. Mert lehetne ez jó szerintem, de lehet, hogy a téma amit fotózol az pont rossz.
Virágoknál megszoktuk, hogy a szirmok tökéletesen látszódnak. Inkább valami ködös erdei képnél lehet jó az ilyen homályos hatás. Érdemes lenne megpróbálni, vagy nemtudomsry.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest