Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi-
őstag
Gyereknapra kapott a fiam egy új társasjátékot: Egy okos húzás!
Meg ne vegyétek, mert függővé tesz! Nem túl rövid (4 jáékosnál egy óra), ha rendesen logikázik mindenki. De nagyon le tudja kötni az egész családot -
blueboi69
őstag
Találtam valamit közben.
Igen, iagazd van, canbusos nyavaja.
A villogo megvan, de pin kódot nem tudok. Gyárit megpróbálom.
Kezd összeállni a kép. Valamiről veszi a jelet, pl távirányítóval való ajtózár nyitás/zárás.
Ez pont, hogy nem kapcsol ki, hiába fordítom el a kulcsot. És ez a bajom, mert vinnyogva ugyan,de elmennék szerelőhöz, csakhogy ez a mocsok nem röffen be,csak teker az önindító.OKé, ezt a hozzászólást megírtam órákkal ezelőtt és most látom, hogy nem küldtem el.
Ma nem használtam a riasztót, kulccsal zártam az autót mindig, a gomb helyett. -
npera
addikt
Nova, Blueboi...
Ha nem akartok vessződni saját TP3 2S listával, akkor van....
72 gramm akksival alighanem optimista, de ha 80 gramm alá bejutnék, akkor az parádés lenne. Nem számoltam kábeleket, forrasztást, szigszallagot, zsugorcsövet. Meg lehet a motorokat fogó csavarok sincsenek ebben benne még. Ha nagyon-nagyon ügyes lennék, akkor 76 gramm talán. Vagy 77, mert még a gumiszalag is kell, ami fogja az akksit...
-
npera
addikt
Valami elképesztő korlátoltság és leszarom mentalitás lehet. Kábé semmi nem érdekli őket, fogalmatlanul teligázzal bele.
A legjobb, amikor a motor már megkapta a hidraulikus ütést és a kuplung csúszik, ahogy bakkecskézve megáll.
Vagy amikor a beállt motorra ráindítózik és csak egy tompa nyekk van, nincs még egy fél fordulat se... -
npera
addikt
Friss eresztés a patak mellől....
Rufford Ford || Fail compilation! || #3
-
Grillo
őstag
Ilyenem van, én szeretem, faszán bent tartotta a vizet, miután fél óra fullszakadó esőben beázott. Így volt kellemesen langyos lábvizem.
Szóval arra számíts, hogy nem egy gumicsizma, de elég jól bírja, meg kényelmes is. Annyira a lábam sem fő benne, mint a mostani csillivilli engelbert straussban.
-
-
blueboi69
őstag
Koszi! Ezen nem lqtszodnak a vezetek szinek.
Nade sikerult megoldani. Mire lementem, visszaraktam a biztositekot es helyreallt.
Ez a legrosszabb, mert nem tudni mia hiba.
Viszont talaltam leirast es most meg is van a vezetek amit megszakitottak. Mostmar igy lehet vele menni, megha riasztva is ha gond lenne. -
Jahno
veterán
válasz
blueboi69 #97980 üzenetére
Az can busos és immohoz is kötve lesz, mert nézi a zár nyitását. Nem egy értelmes cucc, mert ha csavarhúzóval megtörik és elfordítják a zárat, akkor is ki fog kapcsolni
Viszont kell lenni hozzá egy kis villogónak és mellette gombnak, amivel ki tudod kapcsolni és minimál módon konfigni, szervíz üzemmódba tenni. Ehhez gondolom az alap PIN kódot nem tudod, de szerintem maradt az alapértelmezett, ahogy mindenkinél :-D
Ilyet keress valahova kivezetékezve. Gomb + piros LED.
-
blueboi69
őstag
Skacok!
Sikerült beszopni a gigabrokit. Indulnánk el a fiestával, de elkezdett visítani a riasztó. Remek.
Azóta az van, hogy mintha nem kapcsolódna ki, ajtónyitásra elkezd visítani. Indítani nem tudom.
Hívtam ford szerelőt, nem foglalkozik ilyennel, de ajánlott riasztóst.
Riasztóst felhívtam, nem volt túl segítőkész, mondta, hogy szerinte ez nem gyári riasztó, mert akkor indulnia kéne.
Sikerült beazonosítani,
Cobra 3865, de nemtudom, hogy gyárilag ezt szerelték-e be, viszont gyanítom nem, mert a kábelezésnél mintha lennének kókányolások.Szóval segítsetek már pls, ha valaki találna cobra 3865 vagy cobra 3000-hez bekötési rajzot, az kurvanagy segítség lenne. Fél órája guglizok, de nem találtam.
Köszi előre is! -
npera
addikt
-
npera
addikt
válasz
NauTiLUS_HUN #97962 üzenetére
Ez jó móka! Idővel majd én is megpróbálok széket csinálni, idén nyáron a sufnit fejezem be (hátra van még 2 fal cseréje), valamint kerítést kell újrahúzni hátul.
-
npera
addikt
válasz
blueboi69 #97918 üzenetére
Itt belülről egy pánttal lehet távvezérelni az árnyékolót, most le is vezéreltem kábé mint a képen.
Ez is hangvezérléssel működik, mert asszony nem tudja kezelni, aztán engem vezérel akusztikusan hogy engedjem már le a konyhában, mert reggeli közben a szemébe süt a Nap....
-
Jahno
veterán
válasz
zetor2000 #97959 üzenetére
Ja, 25 éve ismerősök asszem 30-50ezer pénzes árfekvésekben beszéltek :-O
Nos igen, a jó cuccokra sajnálom is a lóvét, de Martens és Getta az olyan. Én bizonytakan is vagyok, meg egy hegymászós/túrázós jó drága cipőt sima irodai használattal kinyírtam 1 év alatt, ezért nem merek kockáztatni.
Munkavédelmes cipők bejönnek, manapság teljesen modern kivitelben is lehet kapni, csak ott a talpa reped meg.... Hülyén fekszem benne na.
Tavaly nyáron vettem belőle jobban kinézős puha talpút. Még nem használtam. Bakancs pár évet kibír, mostanit is majdnem 6ezer pénzért vettem és nincs vele bajom, működik. Ha ennek puhább lenne a talpa és nem törném el, akkor biztos ezt a fazont venném magasabb szárú kivitelben, mert kb. 10-13ezer pénz:
Punknak javítani meg szigszalag, UTP kábellel átkötni és egyéb megoldáson bőven megfelelnek, nem mindenki rohangál Palmatexes tubussal a hóna alatt. Kivéve néha engem, de mindig az nincs kéznél ami kellene :-D
-
Jahno
veterán
válasz
blueboi69 #97956 üzenetére
Következő bakancsom is kinéztem, de egyelőre a táskám és a többi legyen rendben. Előzőnek úgy jött szét pár év alatt a talpa, hogy rétestésztaként mállott mindenféle irányból aztán az anyag is szétrepedt. Bár 5 centinél nagyobb vízben kicsit a mostani is beázik.
Punkrokkerek meg ilyenek, néha jönnek, eltűnnek akármi, de gondold el akárhányéves anyámat ahogy a gyerekkel napi 30-40 kilométert is gyalogol csak így toronyirányt poénból. 12-15 kilométer szinte semmi. Én csak lesek, mert Délre épül az elkerülőút, időnként lemennek megnézni miképpen halad. Az csak 2 kilométer, okés, legyen. De ez nem mindig érdekes és nincsenek nagy exkavátorok, ezért elindulnak Észak felé mert ott a határátkelőnél a híd. Az már légvonalban is 15 kilométer. Vagy rokonnan van valami tava, az 7 kilométer, de szinte minden nap megnézik és kerülőúton jönnek haza, mezőn, patak partján, árkonbokron...
Néha követjük is a gyereket, csak 10 percnél sűrűbb időtartamnál nagyon merül az órája, ha viszont 1-1 pozíció valamiért kimarad, akkor túl nagy körzetet kellene lefedni baj esetén.
Tegnap dumáltam Vele telefonon, éppen mondja, hogy sétáltak Osliba, aztán ne azon az úton jöjjenek haza, Veszkény-Babót felé jöttek haza. Az ilyen karika:
-
válasz
ez az adaptív tök jó.
és akkor most egész napos halogatás után megtanulom a resolve-ban a címfeliratozást, hogy holnap megtanítsam egy workshopon
-
zetor2000
őstag
válasz
Jól néz ki
de nem túl kényelmetlen az ilyen támla?
Úgy értem, egy kicsit döntött szokott lenni a legtöbb szék támla, mert úgy jobban esik benne az ülés. -
-igu-
addikt
válasz
-
-NoVa-
addikt
Jaja, cipőragasztó olcsó célmegoldás, de nem tipikusan lesz kéznél random járókelőnél útszéli gyorsfixálásra. De a szigszalagnál jobb punk megoldás nincs is.
-
zetor2000
őstag
válasz
blueboi69 #97956 üzenetére
Bakancs ragasztásához a pillanatragasztó pillanatnyi ideig elég, szerintem. Az ugyanis nem annyira rugalmas. Inkább valami rugalmasabb ragacs kéne, mint a sziló, vagy ilyesmi. Henkelnek van színtelen erősragasztója, cipővel az elején, az talán ilyen lehet.
Mindenesetre az valami űbergagyi bakancs lehet, ha díszvarrás van rajta, és 2-3 nap alatt odalesz a talpa.
Van egy ~25 éves Martenszem valahol, a talpán van oldalt egy ~3 centis vízszintes repedés (ahol a sárgás alsó rész összeér a fekete felső talprésszel), azaz a Bouncing Air Sole már nem annyira bouncing, de a felsőrésze tökéletes. Nem betétes, semmi extra, csak talán még a Made In England széria. '96ban vettem, cca egy fizetés volt az ára.A többi sajna nem bírta ennyi ideig, volt pár betétes, meg most van egy bordó klasszik, de irgalmatlan betörni... már 2-3 éves, és még mindig vitatkozunk egymással...
Jó punk csajért meg megéri visszamenni
[ Szerkesztve ]
-
eattila
őstag
Nalunk ma csaladi kajalas volt nagyszuloknel. Keresztszuleim, a lanyuk, anyam, hugomek fia meg mi 3-an. Jo volt. Ettunk, rohogtunk.
Elotte feljittek keresztapamek megnezni a macskat, mert toluk hoztuk. Jo nap volt
[ Szerkesztve ]
-
-
blueboi69
őstag
Ez jó móka lehetett
Nálunk itt van anyósom, ami külön jó, mert ilyenkor rásózzuk a gyerekeket. Szóval ma teljesen gondtalanul, sietés és stresszmentesen mentem ki repkedni. Ki sem értem, már elkezdett esni az eső, úgyhogy bringáztam haza, drónt bevettem a táskán belülre (kívülre van rögzítve), hogy ne legyen vizes. Később ismét kimentem teljes lelki nyugalommal repültem rxloss-ig. Kiderült, hogy van valami alig látható dombféle,vagy nemtudom mi zavart be, de rssi jel még 61nél volt, amikor láttam, hogy kiírja, hogy rxloss... mondom he? De addigra már kép is elment, úgyhogy kereshettem a szúnyogot. Ez a csipigó ez igencsak hasznos dolog. Utólag visszanéztem, 400m-re volt tőlem amikor leesett. Hát nemtudom, sztem még kellett volna mennie azért, lehet az alacsony magasság és a talajszintesés okozhatott zavart.
De legalább kergettem vele nagymadarat, meg gyakoroltam kicsit mindenféléket, meg néztem a közelgő vihart és villámokat a magasból.Tegnap én is grilleztem, ezennel megkezdtem a szezont.
Felénk ez a zöldbeborulás kb 3hete indult megHa már story. Legutóbb amikor kint voltam drónozni egy helyi drónos sráccal, dumálunk az útszélén. Egyszercsak odajön egy lány, kissé furán lépkedve, kezében egy cipőtalp és kérdezi, hogy nincs-e nálunk pillanatragsztó. Ilyen punkrocker csaj volt, fekete bakancsban. Nézek a lábára, felülről nézve a cipő rendesen a lábán volt, csak az alja hiányzott, úgy sétált mezitláb.
Nem volt nálunk ragasztó, de nem is biztos, hogy segített volna rajta. Srácnál volt egy kevés szigszalag, azt odaadta, csaj viszonylag szakszerűen megkötözte, épp el is fogyott a szalag. De a bakancs peremén ott volt a varrás is végig körbe, valszeg csak díszként, mivel mondta, hogy 3 napja vette.... Aztán kérdezte, hogy hol van itt buszmegálló, mert menne xy városba, ami 2 településsel odébb van, de igencsak dimbesdombos tájon át. Kiderült, hogy a busz nem arra megy, úgyhogy ő elindult gyalog... Mondom de az eléggé messze van ám... aszondja nem baj.
Dumálok még sráccal, hazasétálok. Megnézem a térképen, 12km. Na mondom bazzeg szerencsétlen, beültem az autóba, hogy majd elviszem, erre elmentem az adott településtábláig és nem láttam seholDe kizártnak tartom, hogy kb 20p alatt odaért volna...
-
npera
addikt
Ez egy jó nap volt.
Mostanra hirtelen tavasz és nyár is lett egyből. A növényzet robbanásszerűen beindult, minden zöld lett. Ezt imádom, hirtelen greyscale helyett jön a látható spektrum. Most már piszok sokáig világos van, az erdő pedig álomszép.
Reggel asszony elhúzott a fiammal focira, aztán fáziskéséssel én is a lányommal. Mire elkezdtünk edzeni már 20 fok volt, de olyan erővel tűzött a Nap, hogy kis napszúrást is kaptam. A kiscsaj úgy rúgja a bőrt, mint egy isten, apa nagyon büszke.
A foci után vicces dolog volt. Közvetlenül az egyesült épülete mellett egy mokka csávó és egy svéd csaj nézegettek egy bringát az árokparton. Megkérdezem, hogy mi a stájsz. Leesett a pedál. Az baj. Nálam nem volt semmi szerszám. Megkérdeztem merre laknak, hogy haza tudnak-e menni szerelni. A másik faluban laknak. Erre megkérdeztem, hogy van-e kedvük velem jönni, aztán akkor megcsinálom a bringát nekik. A srác először elkezdte tolni a bringát, de mondtam neki, hogy kezdjen el gurulni, aztán tolom. A fiamat és a lányomat gyakran tolom kézzel, így a csávó hátát fogva kézzel elkezdtem tolni. Kábé 800 méter, szépen hazatoltam, a barátnője meg tekert mögöttünk. Egy idősebb fószer be is szólt, hogy a csávónak kellene inkább egy elektromos kerékpár, akkor nem kell mással tolatnia magát...
Hazatoltam, aztán a sufniból hoztam szerszámot és felrittyentettem a pedált. A másikat is meghúztam, mert az is laza volt. Aztán megkérdeztem, hogy van-e elég nyomás a gumiban, kézzel nyomkodták és láttam egyből, hogy kábé atmoszferikus nyomással makettkodnak. Kihoztam a Phülöp által ajánlott ToPeak punepát (köszönöm ismét a tippet
), aztán kapott 4 bar nyomást előre és hátra. A barátnője addig kapott friss vizet a kulacsba, aztán még segítettem nekik visszatalálni arra, amerre menni akartak. Elég boldogok voltak, mert a másik opció az volt, hogy hazatolják a bringát, aztán készen vannak....
Edzésen elkövettem a hibát, hogy lógattam a lányomat fejjel lefelé (mert az vicces), erre az összes kiscsaj sorba állt, hogy őket is. Egyik-másik csinált mindenféle koreográfiát közben, ami nem mindig egyszerű. De egyet sem ejtettem le, szóval királyság van.
Utána el lettem küldve vásárolni, mert kellett grillezni. Majd összekészítettem mindent, aztán 4-kor beröffentettem a grillt. Kábé 7-ig el is voltam. Lett steak pityóka (a gyerekek felzabálták az egészet, nekem egy szem maradt), meg kétféle kolbász, borda és egy csomó zöldség.
Most lassan el is tudom tenni magam pihenőbe, jövő héten PI Planning 21w22
-
Sipi-
őstag
válasz
qnadam #97953 üzenetére
Nekem az union kéet volna 52ezret, de Allianz lett végül 34ért. Casco csak néhány ezrrel lett kevesebb Allianznál, mint az Unionnál lett volna, viszont kisebb önrésszel. Nem is értem, a 10%, minimum 100ezrest visszadobta az Allianz, a fix 50ezres önrészest meg elfogadta.
-
k&h most küldte el, hogy mennyi pénzt kérnének forduló után a kgfb-ért (66e-t). gyorsan végigkattintgattam a biztositas.hu-n is, a többi ajánlat 74, 81, 90e, de van 185-ös ajánlat is... asszem maradok.
-
Sipi-
őstag
válasz
eattila #97944 üzenetére
Nálunk nem, évek óta nincs TV előfizetésünk. Viszont nem csak mi használnánk a nyaralót, hanem Apósomék is, nekik meg kell tv. Most valami nyaralós csomag van ott, ami évi 7 hónap előfizetést tartalmaz. Ha meg koaxos net lenne, akkor ahhoz TV szolgáltatót kellene megnézni először.
-
zetor2000
őstag
"Nem tudom milyen vonalas telefonszolgátató van, meg milyen tv szolgáltató"
szelessav.hu >irányítószám, település, utca szintű kereső. Megjeleníti az összes szélessávú szolgáltató összes (?) elérhető szolgáltatását.
A TV más történet... de ha van szélessávú net, akkor a TV nem annyira prioritás, szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
blueboi69
őstag
-
Sipi-
őstag
válasz
qnadam #97928 üzenetére
Siófok, Balatonszéplak-felső. Kellene valami netmegoldás, hogy tudjunk onnan is dolgozni kicsit.
Ahogy néztem eddig a digi a legolcsóbb: 1500 Ft 30G, és nincs hűségidő. Az 50GB-oshoz kellene másik vezetékes előfizetés. De ebből 2 sim, már elég volna biztos egy hónapra. Vagy telekomnál korlátlan Dominos sim mellé, de az 9900 Ft/hó.
Nem tudom milyen vonalas telefonszolgátató van, meg milyen tv szolgáltató. Nem torrentre kellene, de egy Teamses videocall-t ki kellene bírnia. -
kérdés, hogy hol a nyaraló, digi azért nagyon nem mindenütt van. plusz ha nagyon nyaralós övezet, akkor a mobilnetek hajlamosak megfeküdni, ld balaton.
xdsl létezik, káposztásmegyer egyik felén a telekomnak optikai hálózata van, a másik felén meg 30 (vagyahogysikerül) mbps dsl. -
eattila
őstag
Nem matt, viszont színes:
Úgy tűnik nem kellett volna taknyosan futnom tegnap. Csak még taknyosabb lettem...
-
zetor2000
őstag
Telekom asszem pár éve elkezdte kivezetni, de lehet, még nem sikerült.
Nem jobb a szinkron, vagy az ahhoz közeli tempó?
Telefondrót szokott kelleni, akkor lehet "szereld magad" csomagot venni, és van/volt a "naked" / "csupasz", amikor nincs telefonszolgáltatás, csak a drót van már az ingatlanban.Szelessav.hu szerint még létezik ISP, akitől vehetsz ADSL-t, csak az indokot nem értem, miért vennék ilyet?
[ Szerkesztve ]
-
-NoVa-
addikt
válasz
blueboi69 #97918 üzenetére
Amikor elterjedtek ezek a 433MHz-es cuccok, akkor valakinek a reggel 5:30-ra fixen időzített valamije minden hajnalban becsukta a rádiós árnyékolómat. Aztán megoldódott a probléma, meghalt a motorja. Most kurbli van, analóg, én tekerem. Azaz én nem tekerem, jó az úgy.
-
blueboi69
őstag
Ebben egyetértek, rádiovezéreltnél, nincs visszajelzés az állapotról.
Nálunk nem az a lényeg, hogy leengedje ha besüt a nap, ugyanis ilyen nincsen, csak akkor ha megy a tv és bizonyos fényerősséget kapnak tv-vel szemben lévő ablakok
Ellenben ha kezd alkonyodni, akkor felkapcsolja a lámpát ÉS leengedi a redőnyt, hogy szomszéd ne nézzen be. Reggel meg amint elég világos van kint, felhúzza a redőnyt a nappaliban.
Lesz ez még jobban optimalizálva, most pár zigbee mozgásérzékelő van, meg egy ikeás univerzális zigbee gomb, arra gondoltam már pár taskot hozzárendelni az aktuális idő függvényében. Tehát ha reggel megnyomom, akkor a hálóban, gyerekszobában menjen fel a redőny, de délután, mást csináljon. -
blueboi69
őstag
válasz
WiZARD #97876 üzenetére
Szopás-e?
npera, Sipi figyelj te isAz én redőnyeimhez való távirányító által kibocsátott jeleket, semmilyen publikus arduinos library nem ismerte fel.
Az egyik megoldás az lett (nem saját ötlet!), hogy a 433Mhz-en való kommunikáció az rádióhullám az végülis hullám, ami hanghullámként is értelmezhető. Ígyhát a 433MHz-es vevőnek az adat lábát ráküldtem egy jackdugóra, persze betáp és földelésekre figyelve, majd ezt bedugtam a laptop mikrofon bementére és mehetett a móka.
A felvett jelet Audacity nevű programmal lehetett tetszőlegesen analizálni, belezoomolni. Gyarkolatilag a hangkártyából így csináltam egy oszcilloszkópot. Innentől kezdve, megfelelő nagyítással, lehetett "látni" az alacsony és magas jelszintek váltakozását, ebből szépen papírra/notepadre elkezdtem felírni, hogy 1-0-1-1-1-0-0 stb ahogyan láttam a változó jeleket.
Na ebből lett meg a kód, hogy mit kell majd kiadni a kimeneten 433Mhzen, amivel már bármilyen eszközről tudom ezt vezérelni. Reverse engineering a javából!
Annak ellenére, hogy ennél körülményesebb megoldást nem találtam, mégsem nevezném szopásnak.Aztán később találtam 2 célhardvert, ami viszont gond nélkül támogatta ezt a fajta redőnyprotokollt.
Ennyi, end of story.
Szóval sztem nem lehetetlen. Ha mégis tartasz ettől, akkor a redőnynél legyen a vezérlő lábelen, aztán mehet bele valami Shelly féle redőnyvezérlő cucc, de én a falat nem vésném szét, csakazért, hogy legyen valahol egy kapcsoló a falon, ami ronda, ellenben szinte soha nem nyomkodod, ha egyszer lesz egy normálisan beállított automatizáció. -
-NoVa-
addikt
Szélben stabilizált kamerás repülés: link
-
Sipi-
őstag
Adsl létezik még, lehet még új szerződést kötni? Jól emlékszek, hogy kell hozzá olyan szolgáltató, aki az adott területen nyújt adsl szolgáltatást?
-
npera
addikt
Csinálni kell belőle egy listát, azt kinyomtatni 7-tűs nyomtatóval leporellóra, majd Mancika és Nuncika begépeli az adatbázisba. Clipperbe mondjuk. Utána pedig tendereltetnek egy hirtelen grundolt infós céget, ami majd jól bekódolja a frissen indított portálba. Amint a "hekkerek" bedöntenek seperc alatt.
Csak elmélkedem
-
-
Sipi-
őstag
válasz
blueboi69 #97870 üzenetére
Mi szeretjük, ha besüt a nap, ezért mi irányítjuk a zsaluziákat. Az okosotthon csak annyit csinál rajta, hogy ha túl nagy a szél, akkor felhúzza teljesen mindet.
Rádiófrekis motor azért nem annyira jó, mert a 433MHz-es saját távirányító nem jelez vissza az okosotthon felé, ezért nem tudhatja az okosotthon, hogy hol áll az árnyékoló. Legalábbis, 2 éve még ez volt a helyzet -
Sipi-
őstag
válasz
WiZARD #97869 üzenetére
Jó lehet, de meg is lehet szívni. Nekünk Qubino flush shutter reléink vannak. Eddig kettő volt beépítve. Azok közül az egyik a kezdetek óta megy, de a másik kb. fél évente kiesik a vezérlőből. Könnyű visszarakni, de annak része, hogy háromszor meg kell nyomni a felfele gombot a kapcsolón. De ha nincs kapcsoló, akkor ez nehézkes. Amit én változtattam volna, hogy nem 4 eret vitetek ki az ablakon kívülre, hanem 5 vagy 6 eret. Mert most csak nulla, védőföld és a fel-le irány fázisa megy. Nincs állandó fázis, ezért nem tudtam a relét kirakni a zsaluzia dobozába.
-
-NoVa-
addikt
Bürokrácia vs 21. század:
"A kétnyelvű oltási igazolás igénylésének és kiadásának a menete
1. A Kórház a kétnyelvű oltási igazolás iránti kérelmet kizárólagosan elektronikus formában
a ketnyelvuigazolas@karolyikorhaz.hu e-mail címen, (a feldolgozási lehetőségek miatt)
hétfőtől szerdáig 8.00 és 11.00 óra közötti időtartamban tudja fogadni. A feladó részére
automatikus kézbesítési jelentést küld a Kórház informatikai rendszere." -
zetor2000
őstag
Youtubéra felkerült az új Belga lemez. Én most ezen röhögök:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Windows 10
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Új 2K Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Lg Oled Evo OLED55G49LS Prémium Tv! 55" 4k-UHD/144hz/0,1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Talp!
- Sony 20mm 1.8 G objektív
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi Kék makulátlan!
- Asus ROG Swift PG259QNR 24,5", 1920x1080, 360Hz, IPS, Monitor!
- Modecom Logic M4 számítógép ház
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2100M I Cam I W10 I Gari!
- Mechanikus kapcsolók
- Eladó BONTATLAN ÚJ Samsung Galaxy Watch Ultra LTE okosóra, 2 év garanciával, számlájával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest