- Újabb Ulefone hangoskodik
- Nothing Ear (Open) - nyisd ki a fülhallgatód
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
Nem, nem jobb.
Fele ennyiért se, 3 műszakban és telefonos szolgálattal leveleket tolgatni 2 partner közt miért lenne jobb?
Lehet befejezted, de nézd meg a linkjeidet RENDESEN. Van benne ezen felül egy darab haladó Linuxos, egy darab még kezdőbb telefonos és akkor meg sem nyomtam semmit.
Jövőképet meg hagyjuk, felvázolhatom én, hogy vezérigazgató szeretnék lenni. Ésakkor? Amiket mutattál és amiről beszélsz azoknak meg csavarhúzóst sem adnak, mert a végén még elrontanának valamit :-D
Fejvadász megint más, nem ezt mondtam, hogy rólam beszélgettem, de menj el egy konferenciára.. Apropoopó, elmúlt évet nem mondom mert lazára vettem, de legyen elmúlt 3 év, hogy mit tudsz az itteni piacról és cégekről? Ezekről beszéltem és sok másról, nem a jövőképemről. Nem is nagyon érdekelte Őket, azok el akarnak adni. Néha túlságosan is... Volt akivel megbeszéltem, hogy nem egymást keressük az legalább korrekt volt, meg olyan is aki elmondta, hogy következő körön el ne mondjam, hogy feljebb szeretnék lépni :-D
Feljebb lépés? Erre interjún tök szar válaszokat lehet adni, ki akarod próbálni? Meg nem is érdemes, úgysem az lesz 3 hónap múlva :-D Felvesznek ITsnek és ajtószerelős karbantartós leszel, C++ videójáték programozóból meg Clipperes belső ügyviteli támogató. Nem mindegy?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest