Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
2-More
aktív tag
válasz
eattila
üzenetére
Azoknál az a baj, olyan mint Forrest Gump a bombonosdobozzal, sose tudod, mit veszel ki belőle. A saját két kacska kezemmel vettem már ki QH meg Blueprint dobozból Aisin kuplungtárcsát meg Koyo kinyomócsapágyat, úgy, hogy 1 évvel később a cikkszám szerinti ugyanilyenben a márkajelzés nem volt már rajta, melyik indiai üzemben ácsolták össze szarból és halálból.
Hozzáteszem, fordított, pár éve a Bárdi megszórta a magyar piacot NGK gyújtógyertyákkal, iridium elektródás istenfasza, örökkétart+1 nap, mit ad isten, volt közte hamisítvány, ami eltörik és beleesik a hengerbe a közepe, ott meg tesz rendet jól. -
Jahno
veterán
válasz
eattila
üzenetére
Aztán nem tudjuk, hogy azért mert rendes OEM, vagy azért mert olyan követelmények szerint gyártották, vagy olyan, mint annóbezzegrégen az olcsó Verbatim lemez, aminek már a szitázása is kicsit gyengébb volt, mégis mindenki írta, hogy ez "ugyanaz".
Idén 3 helyen voltam ahol ilyesmiket teszteltek, lehet el sem hoztam a nyilatkozataimból, hogy mit lehet szóval max. keresek róla sajtó anyagot.
-
2-More
aktív tag
válasz
Jahno
üzenetére
Mondjuk pont a tiedmárkánál van olyan, hogy berakoda Skodába a beleválót ami cikkszám szerinti és gyári, és szétmegy relatív hamar, meg belerakod a neki megfelelő generációs Audi utángyártott szilentjét feleannyiért mint a gyári Skoda/VAG, és örökös mint a szegénység. De simán volt egy időben, hogy a haverék 3 helyről rendelték a Sharan/Turan/Galaxy tengelyen a cuccokat, mert eltérő cikkszámon szeg ugyanannak a beszállítónak a cucca volt dobozban, a saját cikkszáma meg ugyanaz, azt' 3 különböző, sokszoros ára volt.
Enyémfronton, belépett egy új márkabuziság az életembe, ködlámpafronton, lévén a vörös sárkányba 100k lenne egy ködlámpapár fisfos állapotban. Igenám, de ugyanezt a gyártói cikkszámú ködlámpát szerelték a hawk Impreza WRX-ekbe is, na az 2x ennyibe kerül, és mot jön a svédcsavar, de amúgy a japán piacos daihatsu kisbuszokba is. Na, azokét 1500-2000 jenekért veszegettem most egy kiskosárral. -
Jahno
veterán
válasz
A. Crowley
üzenetére
Ja, hogy eddig "valamilyet" raktak bele? Akkor lehet nem meglepő. Nálam szerelő ilyenről hallani sem szeretett, hogy valami másfélét meg occsó tegyünk bele, igaz a gyári sem volt ennyi, meg jól átvertek vele mert csak kb. 100ezer kilométert ment el, kb. 20-25ezres tétel, de meg tudom nézni. Persze lett volna 12-ért is.
Garira kíváncsi leszek ki akarják-e dumálni.
-
2-More
aktív tag
válasz
A. Crowley
üzenetére
Ez milyen szekér amúgy? Ez is tecsla? Nincs bele tömör poliszilent, vagy legalább kevésbé kiákombákomolt?
-
A. Crowley
tag
-
2-More
aktív tag
válasz
qnadam
üzenetére
Ismerős apja letörte az rx400h-t, de casco-s, nem is annyira fiatal, bement, kárügyintézés, megcsinálták, jön ki az ember, hozza a törött lámpát (búra volt elreccsenve, tehát simán lehetett volna maszekban javítani). Hozta a számlát, hogy akkor 150k volt a projekt, öreg már vigyorgott, hogy na akkor az 15k önrésszel deal, mondták, neeem papa, a 150k az az önrész, amit fizetni teccik. A lámpa amúgy 1,5M. És on the spot verték szét kalapáccsal a régit, hogy ne tudja felhasználni senki kajláskodásra.
-
2-More
aktív tag
válasz
Sipi-
üzenetére
apósék kapuja, motoros, csak nem érzékelte az autót. biztos ilyen zigajnerklozetre nem érzékel, mint a suzuki. Amúgy, a tegnapi este úgy zajlott ennek örvén, hogy hazamentem, le KELLETT pakoljam a tálalóról azokat a számlákat, amik az övéi, de én fizetem, de miért, és miért teszem szóvá (1x volt ilyen), majd ráírom h fizetve, hogy rakd el. Tegnap szét kellett vagdosni az összeset, de persze, ki nyerte meg. Midezt az ajtón belépés utáni 5. másodpercben (18:20, még svarcoltam hazaérkezés előtt, pfuj). Kibontottam a lámpát, konstatáltam h perfekt, leültem aprítani, majd mikor indult volna a gyerekért, kiálltam a géppel a garagéból (no kia, fuck yeah!), majd kicseréltem a lámpát (reakció: csodálnám ha ki tudnád cserélni 10 perc alatt-megvolt 5 alatt), majd elment a kocsival, amit én vettem, én fizetek, én javíttatok, ha karbantartani kell, stb, néha elviszi nagy csinnadrattával lemosatni, majd hazajött, én eközben orvul kipróbáltam az 5 ezer forintos kormányközepemet, és nem végeztem a számlaaprítással, így, ki volt a nap végén a geci? Na ki? Na én.
-
2-More
aktív tag
válasz
A. Crowley
üzenetére
az bjutiful. Nincs belőle olyan ami tömör(ebb)? Akár utángyártott?
-
A. Crowley
tag
Nekem meg volt egy ilyen lengőkarszilentem
4 hónap alatt reccsent meg -
eattila
őstag
válasz
2-More
üzenetére
Hattkerem, x alakban szines gyorskotozovel fixald meg es jo lesz harci sebnek.

Tudom rohaggyak meg
Amugy reszvet.
Nekem tegnap delben lecsapta a vizmu nagy munkaban szennyvizzel a kocsim bal oldalat a keresztezodesben. El is mentem lemosni melo utan, mert arrol szallnak be a lanyok. Hat a benzintank nyilasa feletti gittreteg nem mozgott a mosaskor? De. Hasonlo orom. -
2-More
aktív tag
Fröcsögve okádnak a DPD-re napok óta, csak ma hozta ki 4 csomagomat
Valszeg én viszem el a logisztikai kapacitást. Dobpergés, Igu, sikerült megvívnom a csingivel, nem fogunk CNC-zni kormányközepet, ugyan karbon mintás, de megvan a 6x74 rögzítőgyűrű 
Pluszba, életem párjára rácsukódott anyóséknál a vaskapu, sajnos nem gyalog volt, így vitara hátsó lökös, reccs, de legallább a jobb hátsó lámpa is. És mivel GLX, ledes. Mindjárt lenne kicsit repedt 30 ért ákcsiósan, meg lenne utángyártott legalsópolcos 56 ezerért, meg van gyári 86 ezerért, meg teljesen ép bontott gyári de nem ledes 70ért. Úgyhogy megint a kűffőd sietett a seggítségemre, nevezetesen az allegro nálam az új aliexpress meg vatera, bontott hátsó lámpa köteggel, mindenel, szállítással, from polyákföld, 54e. Kellett ez így karácsony előtt, mint szar a zsebbe, és a repedt lökös azzal, ha csak megködölik is műanyagozás után, munkadíjjal úgy lesz szerintem 70-80k mint a picsa. -
eattila
őstag
válasz
A. Crowley
üzenetére
Meg Flying Steps!!! Lyúly!
Konklúzió: Vének vagyunk, mint szódás a lovát!

-
A. Crowley
tag
És Ultra Sonic és még ezer másik, imádtam.
-
Jahno
veterán
válasz
-NoVa-
üzenetére
Maydayből meg Sonic Empire a mindent vivő. Tavasszal lesz évfordulós a Day X, élőben néztem végig mert nagybátyám valamerre csavargott én meg ott hédereltem a tányérosTV előtt. Akkor csinálták meg a szettet úgy, hogy a mostani Nagy Öregek sorban váltották egymást a pult mögött. Sonic Empirét utána jó darabig nem tudtam megszerezni, arra emlékszem mikor megjelent a BBSen egy cherrybrandy.mp3 akkor még nem sejtettem mi lesz belőle. 2016ban meg idehaza is felléptek, nem is értettem, hogy voltunk kb. 200an a buliban, máshol meg 70ezres arénát vernek tele. Asszonynak mondtam, hogy Marushát mindenképp megnézem aztán éjfél után hazaesek, erre Westbam és mindenki más az akkori kezdő csapatból. El is repült az idő reggel 8ig
Ilyenre hamar elmennék, csak erős hiánycikk. Addig marad a punk. Klasszikus idézve „Ha egyszer megállsz, akkor meghaltál” (c) Juliska
-
Jahno
veterán
válasz
A. Crowley
üzenetére
Ha már hasonló meg partitájm, akkor [BBE] . 98ban már rendes hanguccon hallgattam
bakelvinylről :dancingbanana: Nem is tudom, rokenrollból az [Alcohol - Rockhimnusz] ami rendben van, ezt nem régen emlegettem. Egyébből meg van sok örökzöld, nekem a [Wonderful days] is olyan, hogy vigyorog az ember oszt jónapot. Emanuel Top azért kicsit nehezebb anyag [Acid phase] , de ha most kihirdetnének egy bulit a Fahegyen régi szép idők emlékére, akkor még gyalog is elmennék. Jöhet a szettben a [Brain tool] és a [U] valahogy rendesen oszt béke ki is veséztük az elektromos vonalamat. közben Arzenálban legalább szar a hang, zene sem jön be, simán aludtam 3 órát a hangsugárzók mögött, de legalább az ital ingyé van
-
zetor2000
addikt
válasz
A. Crowley
üzenetére
Szerintem az (parti himnusz) inkább a Schimán - Partylézer...

-
Sipi-
őstag
Pénteken éjszaka rendeltem egy 3D puzzle egy webshop-ban. Szombat munkanap volt, a GLS futár felvette Tatán 15:54-kor és pár óra múlva, éjjel fél 1-kor bele is rakta Budapesten a közeli automatába.

Nem tudom, hogy ez csak az ünnepi hajtás miatt van-e, de eléggé meggyorsultak. -
-NoVa-
veterán
válasz
zetor2000
üzenetére
Nagyon sok viszonylag friss szám is 70-80-90-es évek hangulat visszanyúlás, szóval nem kell ezer évesnek lennie ahhoz, hogy kiadja ezt a feltételt. Nálam a mindenféle wave kattanás erős, vagy épp valami jóféle lo-fi a háttérben felejtve órákra.
Persze tőlem is bármi kitellik, csöves erősítőről szól a fülemben a While my guitar gently weeps egy kávézóban üldögélve. -
eattila
őstag
Ha valaki kitöltötte szóljon már, mert nem látok még benne eredményt

-
Jahno
veterán
válasz
Piftuka
üzenetére
Pfejj, "érdekes" egy nóta. Összekötőnek jó, de punkoktól a veretősebbet bírom. Engem elkerült, szerintem elő embert nem ismerek akik megfordultak ilyen bulin (Kivéve Chino Attist és Juliskát mert ők mindenhol is mindig ott voltakvannak főleg ebben a témában). Lehet ezzel a bandával nevelek itt a bentieken egy csöppet :-P
-
Jahno
veterán
válasz
zetor2000
üzenetére
Az a Greec2000 erős volt, azóta hányok is tőle rendesen.
Volt egy jó kis Disco story csoport, ősöregek alakították, inkább az életforma és a technikai oldaláról volt megközelítve a dolog, csendes jóféle, néha sefteltünk vagy agyaltunk, még egy kávézós fröccsözős klubtalálkozó is volt némi előadással, akkori technikákat nyomkodva, Diszkrónika magazinokat nézegetve meg hasonló. Többnyire technikai majmok meg 1-2 akkori DJ és rajongó tábor jött el. Eleje nem is annyira az én korszakom, de Flört, Galaxis, Paradiso, Panoráma és hasonló nagyok üzemeltetői mellett összefújta a szemetet a szél azokkal együtt akik csak zárás után egy vidéki vasútállomáson meg mindenféle kis presszókban nyomták az ipart vagy tákolták a technológiát.
Csoport létszáma valami miatt nőni kezdett, majd kiugrott és nulla perc alatt lett kezelhetetlen, felkapta az algoritmus és heló, önmagát generálta. Egyik napról a másikra mindenki beköszönt ilyesmikkel és valami 20+ éves korosztály ott sírt, hogy mekkorát bulizott a KasmirK2ben, Hajógyáron meg a Patexben és itt van ez a szám, hú de jó. Akad mikor napi 300-400szor is linkelték és csak ez dőlt folyamatosan értelem nélkül. Azóta nem követem meg zárt is lett, de kár érte. Persze nem fogták fel, hogy nem illik, nem egészen erről szól az egész és a mi k. anyánkat lett a stílus vége. Vagy kinek mi. K2 vazze, az.
Nesze itt egy kvíz kérdés jobb időkre ez legalább hasznos:

-
eattila
őstag
-
eattila
őstag
Összedobtam egy heveny google forms-ot erre. Nyilván google fiókkal használható. Jó lehet?
-
Piftuka
veterán
válasz
Jahno
üzenetére
Valójában a hozzászólás kapcsán a mondanivaló volt a lényeg, nem feltétlenül az, hogy egy musical darabban hangzik el.

Mindazonáltal utóbbival sincsen semmi baj, sőt! Én is szoktam énekelni musical darabokból dalokat.

Hogy valami ízlésedhez passzoló dolgot is idézzek:
Burzsoá Nyugdíjasok - Bezzeg az én időmben
(Side note: félelmetes, hogy a mondanivaló mennyire aktuális napjainkban... Persze a "groteszk" lényege éppen ez.)
-
blueboi69
őstag
válasz
-igu-
üzenetére
Amit találtam az olyan, hogy webes felületen lehet összepárosítani. De hiába adom be neki az url-t, nem lehet rákattintani. Szóval mondjuk a lejátszási listád kell mellé. És akkor a számokat a nevekkel lehet párosítani. Addig megy a játék amíg nincs meg a jó párosítás, de ezzel lehet pontokat elérni, valaki minél többet talál el elsőre, annál több pontot szerez, a végén megosztjuk egymással, hogy kinek hány pontja lett.
Ez mennyire használható így szerintetek?
-
zetor2000
addikt
válasz
Jahno
üzenetére
Tegnap a 3as vonalon ücsörögtem egy fényvillamoson, amolyan lepukkant "hannoveri" volt. Kintről nem volt ennyire látványos, mint a 100000 éves UV-k, de bentre jutott pár girland+fényfüzér, meg ajándékos dobozok mint dekoráció. Mire lefotóztam volna leszálláskor, már elment, de mentségemre legyen mondva 2 nagy cucc volt nálam, szabad kezem meg egy sem volt.
-
Jahno
veterán
válasz
Piftuka
üzenetére
Pfejjj, fostaliga muzikel, ménemmá Pitbull?
Bezzegrégen én ezekben is közreműködtem: Zenélni jó sorozat: [link] [link]
Haversrác is ma kérdezte, hogy koncertet filmezne meg klippet szeretne gyártani mihez kezdjen. Mindig rossz emberhez fordul :--D Régebben mondtam volna, hogy ott a Vágóhíd, vagy előtte Süsi és egyéb helyek, most talán a Telep ahol mindenféle rosszarcút összehord a szél és szocializálódni kell, beépülni, csinálni mindent is aztán max. nem jön be, ahogy az lenni szokott. Csepelen szomszédban felnőtt pár jó alapanyag zenésznek is, oszt inkább informatikusok lettek
Referencia, beépülés, sok szopolás, kitartás, éjszakázás, rohangálás meg némi állóképesség nem árt.Kisebb bandáknál most lesz nyűg, hogy nagyok televernek egy stadiont, nagy méretben már lassan lehúzás méretbe megy át minden, kisebb bandák nem tudnak magukkal mit kezdeni és érvényesülni. Helyeknél rezsi az egekben, sokan kb. hobbiból tolják de azért jó lenne belőle pénzt is csinálni. 1-2 kisebb klub már 2-5 fős minimál személyzettel működik, amiben ruhatár, porta, technikus, minden is benne van, ezeken már nem nagyon lehetmit faragni. Klubos bulik egyre nehezebbek, kíváncsi leszek a fesztiválszezonra, tavaly már sokan nyígtak, egy ideje nekem egyebek miatt Rockmaraton és hasonlók kimaradnak még 1-1 előadóra is azért Barba Negrába elég könnyen átsétálok hirtelen felindulásból.
-
Jahno
veterán
válasz
Sipi-
üzenetére
Lehet nem tudna olyan jól tippelni, mint mi. Kódot valamennyit tud reszelni, másban folyamatosan csak baromságba botlunk. Ismerős csaj most lefárasztott, összerakott vagy 2 oldalnyi AI tanácsot....
Heti témáról szólt: miképpen és hol kellene fényvillamost fotózni. Első sor gyanús volt, hogy fogalmatlan kiborg írta és így is lett :-D
Volt benne pár bazi nagy tévedés, összességében sok hasznosat nem mondott, csak a menetrendet. Abból is csak 1 villamossal számolt a sok közül. Látszott a távolság és helyismeret hiánya, Közvágótól sokkal nagyobb kerülővel küldene át Móriczra tömegközzel, mint lehetne, cserébe a fény HÉvvel villamos/busz együttállásokat fotóztatna, ami fizikailag nem létezik, mert nem egy helyen járnak (gondolom annyit tudott, hogy mindegyik Közvágódíd, ami kicsit nagyobb terület)... Technikailag is kellőképpen mellébeszélt, legtöbbhöz csak picit kellett volna gondolkodni de ha 5 fényvillamos és HÉV van, akkor nem tudom miből álmodta meg, hogy legjobb pont a 7es busz lesz a Blahán (lehet nem szűrt ki egy Reddites troll posztot):

Az meg már általános, hogy "mikor van nyitva a fogorvos" vagy "XY cégnek mi a cégjegyzékszáma" kérdésben is mindenki csetGPThez fordul, aztán majd jöhet az teljes káosz és elbutulás.
Azt meg végképp nem fogja kitalálni, hogy mit csinálj a napi giccshez és hova is kellene állni. AIval legenerálja, rendes képért meg kell dolgozni:

Többi az variáció hasonlókra, aztán hétvégén jövök egy HÉVvel, majd becsukom a szezont.
Tegnap sikerült megalakulni, véletlenül belefutottunk dolgokba, amik csak úgy vannak:
Ez is mehet turistáknak Instára, de az biztos, hogy több értelme volt ebben a formában, mint a 7es busznak a Blahán:

-
Sipi-
őstag
válasz
-igu-
üzenetére
Végighallgattam a listát. Háááttt.... Talán egy zenére mondanám azt, hogy 90%-ra tudom ki küldte.
Rá kellene küldeni egy AI-t, hogy a korábbi évek alapján és az időnként ide beküldött mithallgatszmost linkek alapján állítson fel profilt és az alapján rendelje a beküldött zenéket a játékosokhoz

-
Jahno
veterán
válasz
blueboi69
üzenetére
Mostanában körbenéztem mi van a világban az alternatív oldalon meg egyéb zenék kapcsán. Érdekes, hogy Carson Coma pont nem jött szembe, aztán volt jópár szám aminek csak 1-1 része mászott be a fülembe, pld. Beton.Hofi: Bagira, Angyalok vagy Dzsúdlótól a Sötét. Ezeknél ragadósabb a [BSW - Passport] vagy ugyanettől a [2 shot vodkatáncol a Bobba]
És 2 óra alatt eljutottam a végére, mert az új céges tűzfal nem bírja az iramot. De jó lesz.
-
zetor2000
addikt
válasz
hobizoli
üzenetére
Volt itt nemrég cikk egy ProArt notiról, abban is akad kraft, csak szerintem erősen kilóg a keretből - felfelé.
-
2-More
aktív tag
válasz
hobizoli
üzenetére
Meg szopófaktor. GPU szeret bennük hullani, meg azt nem úszod meg, hogy ki ne ganajozd évente. Én tuti nem vennék melóra gamer noteszt, ha főleg hogy menet közben nem fog GPU támogatott videót baszkodni, lévén akkuról eleve leskálázza a procit is, de a GPUt mindenképpen.
-
zetor2000
addikt
válasz
qnadam
üzenetére
Cégnél van Dell Latitude valami 14". i5 / 16G / 512. Latitude, szóval rendesen összerakott vas, 14", nem szakad meg az ember, és cca 2-3 órát vidáman megy akkuról. Én arra használom, hogy a BMD Aten keverő programját buzeráljam, ez 2-4 hetente ~20 perc/félóra. De! van neki micro SD olvasója, meg 2 USB-A és 2 USB-C pportja, meg egy HDMI. Az egyik USB-C-n is ad képet, nem csak a HDMI-n, szóval rendes vazs. Mára talán beesett a 300-350K HUF szegmensbe, de régebben, ~2-3 éve, amikor lett véve, akkor inkább 450 volt.
Asus ZenBook is van, az monnyuk nálunk vmi 13", hoznivinni pont jó, súlya se megterhelő, de ha "újságírásra" kéne (word / noepad / writepad...) akkor egy Samsung Series 9 is a rendelkezésemre áll, ez ~1 cm vastag, van SD (rendes) olvasója, van micro HDMI, DP-n kilógatott ethernetje, meg ez is 13", és könnyű, asszem 1kg alatti, új akku, ~2 órás üzemidő.Ha új gép kéne, akkor lehet, hogy egy Microsoft Surface lenne, az jópár óra üzemidő, cserébe nem x86 cpu van benne.
-
válasz
2-More
üzenetére
állítólag valami szerkesztőségi rendszerekkel van a nyűglődés. fájlcserével sose volt bajom, smb-ven rendszeresen...
hosszú üzemidő annyira nem kell szerintem. elsőre egy ilyet mondanék neki, de lehet, hogy hülyeség.
én egyébként rühellem ezeket a gamer gépeket, de el tudom hinni, hogy videóra az lesz a jó. -
ismerősnek kellene valami laptop (nem, nem asztali gép, azt kifejezetten kényelmetlen vonaton hurcolni). alapvetően újságot írna vele (arra kb bármi elég), néha viszont videókat is rakna össze. mit érdemes venni? mondjuk 300k körül.
ő egy zenbookot nézett ki, de szerintem az oled kijelző felesleges, és az asust amúgy is kerülném, de lehet, hogy manapság már annak is van értelme.
macet nem akar, mert állítólag a mindenféle szerkesztőségekben ebből probléma szokott lenni. én sose dolgoztam újságnál, nem tudom a dolog hátterét, nem is akarom tudni, pc és kész

ja és a bővíthető ssd is jó lenne.
-
-
-igu-
veterán
Karacsonyi tippelos jatek
a 15 dalt tartalamazo youtube lista itt erheto el
a 13 dalt tartalmazo, hianyos spotify lista itt erheto ela jatekban reszt vevok listaja:
Piftuka
-NoVa-
Jahno
didyman
npera
Grillo
-szabi-
zetor2000
eattila
NauTiLUS_HUN
A. Crowley
blueboi69
Amea
-igu-
qnadamhamarosan keritek valami formatumot a tippek leaadasara, addig nyugodtan nyalogassatok fel egymas izlesenek idehullajtott apro cseppjeit
-
-igu-
veterán
válasz
A. Crowley
üzenetére
nem maradtal le semmirol, en lazaztam el
most epitem a spotify listat, minden massal megvagyok mostanrategnap inkabb bringazni mentem
-
A. Crowley
tag
Lemaradtam a tippelős listákról? Mármint meghallgatni, meg megnézni, nem beküldeni.
Tegnap vettünk fát. 50k. Majdnem 3 méteres nordmann
-
Jahno
veterán
válasz
2-More
üzenetére
Beugrottam egy karácsonyi ünnepségre, fa még nem világít aztán kértem a technikus embert, hogy fél percre élessze fel nekem, mert lefotóznám. Hangos srác tableten konfigolt, az foglalt szóval el kellett menni a fény pultig lábon és megnyomni a gombot mert ez is DMX/midi vezérelt. Van itt minden.
-
2-More
aktív tag
válasz
hobizoli
üzenetére
az a Szarvasi az egy állócsillag, akartam venni klasszik, gégecsöves géplámpát, ilyen 20 rongyokért mérik fosszar állapotban, de nem is teljesen jó, mert 4 csavaros, gömbcsuklós, nekem meg asztalra kéne, plusz 99%a 24V. Mit ad isten, kipöcsöltem, hogy ezeket a Szarvasi gyártotta, és gyártja a MAI NAPIG, ugyanúgy is néz ki, csak ledes, 26e a zsírúj, nem összeszart, szétvert, szétrozsdásodott. Aztán lett helyette egy szinte makulátlan Elekthermax, az asztali, 10 rongyért, elpucoltam, rendberaktam, adattábla rajta, ajánlott fogyasztói ár 10 forint

-
hobizoli
nagyúr
válasz
2-More
üzenetére
nem, a mienket adtak volna pénzéé
hulyevagy?
az ott a hutokben a folyoson is
nem azt mondom, hogy mindig minden IS van bennuk, de pl hetkoznap reggel az egy mukinak a dolga, hogy mindet feltolti
folyosoi kávéautomata is nemtom minek van amúgy, mert 1kg szemes kv mindennap van, mivel cegen belul van ez a Cosra kávésdivizio is es azert
van kávédaráló is, a kristálycukor nyilván szintén adott hozza
a Szarvasi kavefozogepek (3 is van) reggelente ki se hulnek, kb tartossagi teszten vannak
aztan megy korben a hirlanc, hogy kesz a kave, mikrosuto tetejen sorban a poharak, feliratozva, kinek ennyi cukor benne, kinek annyi + tej aki ugy issza
de ezek kepesek napi 3-4 kavet letolni, meg du 2 korul is megy egy menet
vkik csak 1-2-t nyomatnak...en egyet se
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux felhasználók OFF topikja
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Volt is fejvakarás
4 hónap alatt reccsent meg
Amugy reszvet.