-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mutt
senior tag
-
-
AtHoS
nagyúr
Ezt nem hiszem el
Megcsinálom a kódot a fül aktiválásához, ami működik is úgy ahogy kell (bár így persze rugalmatlan a kezelés, de legalább frissen mutatja az adatokat)
Ezután nekiálltam egy ellenőrzést belevinni a kimutatási táblába, hogy egyetlen sor se maradjon ki az összegzésekből.
Ezt is sikerült abszolválnom. Saját magam ill. az ellenőrzési folyamat kontrolljához a fejlesztés idejére beiktattam egy fül aktiválás nélküli színezett cella összeadást. Gondoltam majd manuálisan frissíttetem a tartalmát a kontrollhoz.
Viszont csak nézem, hogy folyamatosan jó értékek szerepelnek ebben a kontroll cellában.
Nekiálltam kutakodni mi is okozhatja ezt, de bevallom őszintén, hogy nem igazán jöttem rá.
Ekkor beiktattam egy a problémamegoldást elindító függvénylekérési csoportot és meglepően tapasztaltam, hogy ezek is frissülnek szépen, ahogy kell.Mivel nem tudtam mire vélni a dolgot kiszedtem a fül aktiválásakor lefutó kódot, hogy lássam mi is történik. Mondanom sem kell, hogy azóta is frissül rendesen minden egyes cella.
Legyen szíves valaki világosítson fel miért is kellett két napot azzal töltenem, hogy megoldjak egy olyan problémát, ami a jelek szerint nem is kellett volna, hogy probléma legyen
-
AtHoS
nagyúr
Erre valaki valami értelmeset?
Elgondolkodtam, hogy a Kimutatás fül aktiváláshoz beteszek hívást a kérdéses függvényre, mely hívásban fixen lesznek a tartományok és a színkódok. Bár a színkódokat le tudom kérni forrás cellákból, így talán azokat nem kell fixálni.
Minden esetre nem a legrugalmasabb ez a megoldás, de hát ha senki nem tud jobbat....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Gyermek PC játékok
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest