- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Gem Geza #30143 üzenetére
én sem ismertem, kapásból én is valami =DARABTELI(tartomány;ÜRES()) gnómmal ugrottam neki, ami ofc nem működött, aztán elkezdtem böngészni a képletgyűjteményt. végül elkezdtem beírni hogy =DARA a cellába, és gyorstippszerűen feldobta utolsó helyen a DARABÜRES-t.
fejből nem fogsz tudni minden képletet, nem is kell
OFF: tegnap egy rajzot össze kellett tennem 2013-as powerpointban, ledobtam a hajam mennyire kényelmesre csiszolták az illesztéseket, mindent mutat vezetővonallal, hogy épp melyik objektumot melyikkel illeszted párhuzamba, milyen ezzel egyenlő távolságok vannak még, mikor érsz valamelyik objektum közepéhez, stb. úgy lehet vele dolgozni mint a kisangyal. hihetetlen kezes.
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
Gem Geza #27288 üzenetére
Szia!
Szerintem trükkösen csak úgy lehet megcsinálni, hogy minden napod 3 cellából áll (a mérendő értékek neve vagy a szín jelentése), a megfelelő adatokhoz beírod az egyest vagy üresen hagyod. Így lesz 3 sorozatod a diagramon - egy-egy színnek/vagy mérendő értéknek) megfelelően, attól függően, hogy mi van a nap mellé még téve. Az oszlopok pedig egymás mellett lesznek - de nem tudnak szorosan egymás mögé "állni".
Üdv.
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
Gem Geza #27263 üzenetére
Szia!
Idetettem fel egy kis mintát.
A B oszlopban egy képlet alapján íródik be a szöveg. A szövegnek megfelelő feltételes formázás beállítását a két benne levő képen láthatod.
Ha változtatod az A oszlopban levő számokat, változik a B oszlopban a szöveg és a cella színe is. Ha az A oszlopban nincs szám, nem lesz szöveg a B oszlopban és nem színezi be.
Itt a lényeg a feltételes formázáson van, a B oszlopban a képlet csak szemléltet, ott nyilván a saját képleted fog működni.Ha valami nem lenne világos, csak írj.
Üdv.
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
Gem Geza #27252 üzenetére
Szia!
Egy picit nekem zavaros az, hogy mit szeretnél.
A cellákat be tudod színezni pl. feltételes formázással, ahol feltétel képletként =b2="piros", akkor a kitöltésnek megadod a piros színt és ugyanígy a többi színre is.
Diagramnál is tudod az adasorok színeit állítani egyedi formázással.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest