- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Gem Geza
üzenetére
én sem ismertem, kapásból én is valami =DARABTELI(tartomány;ÜRES()) gnómmal ugrottam neki, ami ofc nem működött, aztán elkezdtem böngészni a képletgyűjteményt. végül elkezdtem beírni hogy =DARA a cellába, és gyorstippszerűen feldobta utolsó helyen a DARABÜRES-t.
fejből nem fogsz tudni minden képletet, nem is kell

OFF: tegnap egy rajzot össze kellett tennem 2013-as powerpointban, ledobtam a hajam mennyire kényelmesre csiszolták az illesztéseket, mindent mutat vezetővonallal, hogy épp melyik objektumot melyikkel illeszted párhuzamba, milyen ezzel egyenlő távolságok vannak még, mikor érsz valamelyik objektum közepéhez, stb. úgy lehet vele dolgozni mint a kisangyal. hihetetlen kezes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Fferi50