Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mutt
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Szia,
Erre a részre hadd válaszoljak:
"2. szvsz meg nem az a megoldás, hogy elkezdem "kiherélni" a régi Excel-eket és a régi, gyakran használt, és hasznos függvényeket meg eltüntetem.."Az Excelben máig használhatóak 1995 előtti dolgok, aka. Excel4 makrók vagy ott van a híres elrejtett DÁTUMTÓLIG/DATEDIFF.
Nem tűnnek el dolgok, ha az Excel elfogadja a képletet, akkor az használható marad évtizedekkel később is.
Az általam javasolt magyar változat bemásolható az általad használt Excelbe de hibás, mivel ott más a függvény neve, de ha a helyes, natív függvényt használod a képletben akkor onnantól bármelyik más támogatott Excelben megnyitva (DARABHA / DARABTELI esetén Excel 2003-tól indulva) a fájlt menni fog. A szerkesztőlécen lehet hogy változni fog a függvény neve verziónként de teljesíteni fogja a dolgát.1-2 éve már talán leírtam, hogy szerintem nem jó irányba megy az Excel. Függvények tucatjai kerülnek bele, van aminek talán értelme sincs (pl. MAP). Office Scripts éppen 6 éves múlt, el is felejtettem ahogy mindenki más. Python integrálva, de inkább ne lenne.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4166, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50