- iPhone topik
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
Fferi50
üzenetére
Köszönöm a plusz információt, én is azt felételezem, hogy a program amibe végül importálásra kerül, ott biztos van egy rész, ami kiveszi a szóközöket abból az oszlopból amiben a szám értekek vannak.
De ha ez a formátum amit eddig használtak, ki vagyok én, hogy mást kezdjek el bevezetni.A megoldás az lett végül, hogy a jobb oldalról 6 karakterre elválasztottam az oszlopokat 2 részre, majd újra egyesítettem őket, ahol alapból felajánlja az excel, hogy szóközt rak be az egyesített adatok közé, majd törlöm a sorból a szó elejéről és végéről a szóközököket, hogy az 1000 nél kissebb számoknál se maradjon felesleges szóköz.
Így szövegként elmentve, majd manuálisan csv-be exportálva már tökéletesen ugyan azt a fájl kapom, mint amit küldtek mintának, hogy ilyen végeredmény kell.#53366Mutt
A te válaszodat is köszönöm, de tényleg nem tudom hová kellene ezt beírnom amit javasoltál, egy képernyőkép, vagy valami jól jött volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- LEGO klub
- Azonnali informatikai kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autóhifi
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- iPhone 8 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest