- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvankeresz
aktív tag
Szia!
Lehet, hogy kicsit félrefogalmaztam. Ezt az egy cella értéket nekem is sikerült kinyerni, de én több cella értékeit szeretném egyszerre egy MsgBoxba, vagy bármibe, tehát egy
Range("A1:E2").Valueszerűen, lehetőleg megtartva a sorokat, oszlopokat.A cél az lenne, hogy ha a user megnyomja a gombot, akkor az azon az aktív worksheet-en a range-be írt cellák értékeit lássa, mert amúgy neki aworksheet el van rejtve. Ezért, ha nem biztos benne, hogy oda felvitt-e már adatot, akkor egy gombnyomással megnézi, hogy van-e ott érték, illetve, hogy milyen értékek vannak beírva.

Tehát a képen látható értékek vannak a cellákban például, de ezt nem látja a user. Nyom egy gombot, és egy panelen, vagy egy MsgBoxban visszakapja az (A1:E2) tartomány értékeit.TillaT:
Köszönöm! Egyelőre elég csak a cellatartomány értékeit visszakapnom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Mobil flották
- Horgász topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Androidos tablet topic
- Mikrotik routerek
- 3D nyomtatás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- iKing.hu Apple iPhone 12 128GB White használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50