- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Telekom mobilszolgáltatások
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Apple Watch
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasersailing
senior tag
Sziasztok,
Van egy makróm, ami elég sokáig fut. Futtató gép képességétől függően 3-5 percig.
Próbálnám kicsit felgyorsítani (képernyőkikapcs megvolt), a keresés gyorsításával (eddig "brute force"-t használtam, azaz soronként mentem, míg meg nem találtam, most bináris keresést alkalmazok /remélem így hívják: rendezett állományt mindig felezem és ha kisebbet keresek, akkor a második felét vetem el, ha nagyobbat, akkor az első felét a listának).
Ezt még tesztelem, de közben azt látom, hogy a task manager szerint a CPU kihasználtság 25-35% között ugrál. Tudok azért tenni valamit, hogy elmenjünk 100%-ig? (egyáltalán mennyire megbízható a task manager százaléka? elvileg lenne még szabad kapacitása (~50%)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50