Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sprite75
tag
Sziasztok.
Egy a képen látható jelenléti ívet kellene készítenem, úgy hogy a dolgózók névsora egy listában lenne, és, hogy ezeket a jelenléti íveket automatikusan ás egyszerűen ki lehessen nyomtatni minden hónapban. (Ha változik a dolgozói névsor akkor csak azt frissítenék és újra mehet a nyomtatás.)
Arra gondoltam, hogy excelben lenne a névsor, és word körlevél készítővel menne a nyomtatás.
Viszont a problémám az. és itt akadtam el, hogy azt hogyan lehetne megcsinálni, hogy a hétvégi napok (és az ünnepnapok) így ki leyenek húzva, mint a képen.
Persze ha lehet akkor ez automatikusan az adott hónap kiválasztása után.Próbáltma az excelben naptár sablonokat nézegetni kiindulási alapnak, de nem jutottam eredményre.
Lenne erre valakinek ötlete erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Fferi50