Hirdetés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Sziasztok, egy fogós rejtvényt hoztam nektek, Excel-mágusoknak!

Adott egy Excel fájl, amit OneDrive-ból megosztva, többen szerkesztünk online. A probléma az, hogy a cellákhoz fűzött megjegyzések az Excel Online-ban ill. nálam az Excel for Mac-ben (v16.45) rendben látszódnak, a többieknél viszont [Win] Excel 2016 (v2012) alatt csak annyi látszik, hogy "[Threaded comment] This version of Excel allows you to read... (itt le van vágva a szöveg többi része)", viszont a leírtakkal ellentétben sehol nem jelenik meg olvasható módon a megjegyzés.
Keresgéltem kicsit, és azt találtam, hogy az MS átvariálta a dolgokat (ami korábban a megjegyzések funkciója volt, azt most a jegyzetek vették át, és a megjegyzések meg ilyen interaktív válaszolgatós izévé bővültek), ezzel effektíve feltalálták a saját magukkal SEM kompatibilitást, hatalmas taps nekik ezúton is.
Valakinek sikerült ezt valahogy fájdalommentesen orvosolnia? (Nekem az is megfelelne akár, ha egy gombnyomással a jelenlegi [új verziós] megjegyzéseket át tudnám alakítani a régi, most jegyzetnek nevezett formába, de "természetesen" ilyenre nincs mód (ill. nem találtam).)
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szemüveges topik
- Projektor topic
- Spórolós topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Asztalos klub
- Formula-1
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Fferi50