- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Sziasztok, egy fogós rejtvényt hoztam nektek, Excel-mágusoknak!
Adott egy Excel fájl, amit OneDrive-ból megosztva, többen szerkesztünk online. A probléma az, hogy a cellákhoz fűzött megjegyzések az Excel Online-ban ill. nálam az Excel for Mac-ben (v16.45) rendben látszódnak, a többieknél viszont [Win] Excel 2016 (v2012) alatt csak annyi látszik, hogy "[Threaded comment] This version of Excel allows you to read... (itt le van vágva a szöveg többi része)", viszont a leírtakkal ellentétben sehol nem jelenik meg olvasható módon a megjegyzés.
Keresgéltem kicsit, és azt találtam, hogy az MS átvariálta a dolgokat (ami korábban a megjegyzések funkciója volt, azt most a jegyzetek vették át, és a megjegyzések meg ilyen interaktív válaszolgatós izévé bővültek), ezzel effektíve feltalálták a saját magukkal SEM kompatibilitást, hatalmas taps nekik ezúton is.
Valakinek sikerült ezt valahogy fájdalommentesen orvosolnia? (Nekem az is megfelelne akár, ha egy gombnyomással a jelenlegi [új verziós] megjegyzéseket át tudnám alakítani a régi, most jegyzetnek nevezett formába, de "természetesen" ilyenre nincs mód (ill. nem találtam).)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Részletezte a Clearwater Forest felépítését az Intel
- Windows 11
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- SörcsaPH!
- PlayStation 5
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3262, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest