- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Sziasztok, egy fogós rejtvényt hoztam nektek, Excel-mágusoknak!
Adott egy Excel fájl, amit OneDrive-ból megosztva, többen szerkesztünk online. A probléma az, hogy a cellákhoz fűzött megjegyzések az Excel Online-ban ill. nálam az Excel for Mac-ben (v16.45) rendben látszódnak, a többieknél viszont [Win] Excel 2016 (v2012) alatt csak annyi látszik, hogy "[Threaded comment] This version of Excel allows you to read... (itt le van vágva a szöveg többi része)", viszont a leírtakkal ellentétben sehol nem jelenik meg olvasható módon a megjegyzés.
Keresgéltem kicsit, és azt találtam, hogy az MS átvariálta a dolgokat (ami korábban a megjegyzések funkciója volt, azt most a jegyzetek vették át, és a megjegyzések meg ilyen interaktív válaszolgatós izévé bővültek), ezzel effektíve feltalálták a saját magukkal SEM kompatibilitást, hatalmas taps nekik ezúton is.
Valakinek sikerült ezt valahogy fájdalommentesen orvosolnia? (Nekem az is megfelelne akár, ha egy gombnyomással a jelenlegi [új verziós] megjegyzéseket át tudnám alakítani a régi, most jegyzetnek nevezett formába, de "természetesen" ilyenre nincs mód (ill. nem találtam).)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest