Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ny.janos
tag
válasz
bela85
üzenetére
Szia!
Bocs, nem voltam nap közben. Próbálkoztam, ez lett belőle (elképzelhető, hogy van egyszerűbb, elegánsabb megoldás is, most így estefelé ennyi tellett tőlem). Segédoszlop nélküli megoldás nem tudom, hogy létezhet-e (nekem nem sikerült ilyet alkotnom).
Bármelyik oszlopban számolja az IGEN, LEHET, TALÁN értékeket, a lista értelemszerűen bővíthető. A tömbképlet első fele a Krit.fő.állapot oszlopot vizsgálja, míg a második fele annyi DARABTELI függvénnyel, ahány krit. állapot oszlopod van azt, hogy ezek közül szerepel-e valamelyikben az elfogadható válaszok valamelyike.
A képletet természetesen Ctrl + Shift + Enter -el zárd le (tömbképlet továbbra is).
Utóbb jöttem rá, hogy a képen még használt két mínusz jelre nincs is szükség.
=(SZUM(DARABTELI(H2;$K$2:$K$4))>=1)*(SZUM(DARABTELI(D2;$K$2:$K$4);DARABTELI(E2;$K$2:$K$4);DARABTELI(F2;$K$2:$K$4);DARABTELI(G2;$K$2:$K$4))>=1)
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50