Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Fotók, videók mobillal
- Közel a JBL Go 4 megjelenése
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ny.janos
tag
válasz
bela85
üzenetére
Szia!
Bocs, nem voltam nap közben. Próbálkoztam, ez lett belőle (elképzelhető, hogy van egyszerűbb, elegánsabb megoldás is, most így estefelé ennyi tellett tőlem). Segédoszlop nélküli megoldás nem tudom, hogy létezhet-e (nekem nem sikerült ilyet alkotnom).
Bármelyik oszlopban számolja az IGEN, LEHET, TALÁN értékeket, a lista értelemszerűen bővíthető. A tömbképlet első fele a Krit.fő.állapot oszlopot vizsgálja, míg a második fele annyi DARABTELI függvénnyel, ahány krit. állapot oszlopod van azt, hogy ezek közül szerepel-e valamelyikben az elfogadható válaszok valamelyike.
A képletet természetesen Ctrl + Shift + Enter -el zárd le (tömbképlet továbbra is).
Utóbb jöttem rá, hogy a képen még használt két mínusz jelre nincs is szükség.
=(SZUM(DARABTELI(H2;$K$2:$K$4))>=1)*(SZUM(DARABTELI(D2;$K$2:$K$4);DARABTELI(E2;$K$2:$K$4);DARABTELI(F2;$K$2:$K$4);DARABTELI(G2;$K$2:$K$4))>=1)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mazda topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Wise (ex-TransferWise)
- World of Warships
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50