Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.zmrzlina
senior tag
válasz
Hege1234
üzenetére
Állnak a gyerekek a tornasorban. (nem mostanság, mondjuk 40 évvel ezelőtt, manapság nem frusztráljuk a tökmagot, hogy ő mindig az utolsó
) Nagyság szerint a legnagyobb áll elöl a legkisebb hátul. A második legnagyobb gyerek a sorban a második. Nálad ez az 55 és a 15 ez rendben van. A legkisebb áll hátul, a második legkisebb előtte eggyel. Nálad a legkisebb a 4 ez oké, a második legkisebb szerintem a 7.Majd holnap írd meg, hogy a tanárod hogyan értelmezte a feladatot? Nagy összegbe mernék fogadni, hogy hasonlóképpen ahogyan én.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Milyen széket vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Jövedelem
- Magisk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) Nagyság szerint a legnagyobb áll elöl a legkisebb hátul. A második legnagyobb gyerek a sorban a második. Nálad ez az 55 és a 15 ez rendben van. A legkisebb áll hátul, a második legkisebb előtte eggyel. Nálad a legkisebb a 4 ez oké, a második legkisebb szerintem a 7.
Fferi50