Hirdetés
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Macrodroid
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sprite75
tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Még szerencse, hogy a makrós tudásomnál a kitartásom sokkal nagyobb
Köszönöm szépen az ötletet. Először alíg értettem de csak sikerült értelmeznem amit írtál.
Sőt tovább is fejlesztettem a dolgot.
Van ugye a File mentés automatikusan és a PDF mentés automatikusan.
Mindkettőnek külön-kölön időzítőt hoztam létre, hogy külön lehessen állítani az idejüket, hogy milyen gyakran fussanak le.
Kipróbáltam, hogy ha megnyitok ezen a rendelős táblázaton kívül mást, akkor valóban szünetel az automatikus mentés, ha a másik táblázat aktív.
Ez is volt a cél, hogy ne legyen hibaüzenet, ha más táblázatban is dolgoznak, miközben meg van nyitva a rendelés felvevős táblázat. Még egy apró probléma lenne, ami eddig is megvolt, de együtt tudott vele élni a kollega, de hátha megoldható ez is:
Amikor megnyit egy másik táblázatot amikor nyitvan van a rendelős tábla, és ilyenkor bezárja a rendelős táblázatot, de a másik nyitva marad, mert abban még akar dolgozni, akkor az történik, hogy a mentés időzítés lejártakor magától megnyílik ujra a rendelős táblázat és lefut a mentés.
Ilenkor be szokta zárni teljesen az excelt, és újra megnyitja a másik táblázatot amiben dolgozni szeretne.
Szóval az kivitelezhető, hogy a rendelős táblázat bezárásakor leálljon az időzítő ha az excel továbbra is nyitva marad egy máik táblázat miatt?
Íme a jelenlegi állapot az automatikus mentéses makrókról A makro txt ben
[kép]Köszönöm az eddigiket

Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-1500Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest