-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sprite75
tag
válasz
Fferi50 #44889 üzenetére
Még szerencse, hogy a makrós tudásomnál a kitartásom sokkal nagyobb
Köszönöm szépen az ötletet. Először alíg értettem de csak sikerült értelmeznem amit írtál.
Sőt tovább is fejlesztettem a dolgot.
Van ugye a File mentés automatikusan és a PDF mentés automatikusan.
Mindkettőnek külön-kölön időzítőt hoztam létre, hogy külön lehessen állítani az idejüket, hogy milyen gyakran fussanak le.
Kipróbáltam, hogy ha megnyitok ezen a rendelős táblázaton kívül mást, akkor valóban szünetel az automatikus mentés, ha a másik táblázat aktív.Ez is volt a cél, hogy ne legyen hibaüzenet, ha más táblázatban is dolgoznak, miközben meg van nyitva a rendelés felvevős táblázat.
Még egy apró probléma lenne, ami eddig is megvolt, de együtt tudott vele élni a kollega, de hátha megoldható ez is:
Amikor megnyit egy másik táblázatot amikor nyitvan van a rendelős tábla, és ilyenkor bezárja a rendelős táblázatot, de a másik nyitva marad, mert abban még akar dolgozni, akkor az történik, hogy a mentés időzítés lejártakor magától megnyílik ujra a rendelős táblázat és lefut a mentés.
Ilenkor be szokta zárni teljesen az excelt, és újra megnyitja a másik táblázatot amiben dolgozni szeretne.
Szóval az kivitelezhető, hogy a rendelős táblázat bezárásakor leálljon az időzítő ha az excel továbbra is nyitva marad egy máik táblázat miatt?
Íme a jelenlegi állapot az automatikus mentéses makrókról A makro txt ben
[kép]Köszönöm az eddigiket
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- World of Tanks - OFF topic
- Béta iOS-t használók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest