- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sesy
aktív tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Azért írtam számot, mert az adatbázisom első oszlopa egy számsor lesz és ennek az első két karaktere fogja meghatározni, hogy az adott adatot melyik munkalapra kell majd kimásolni egy munkalapról, ahová ömlesztve jönnek be az adatok
33 - Falazás
39 - Szárazépítés
stb...A formázást is makróval szeretném megoldani, ha van rá lehetőség...
Úgy képzelem, hogy egy munkalapra be olvasom az összes adatot, majd az első oszlopban lévő kód szerint , újonnan létrehozott munkalapokra szétválogatom az adatokat, majd a végén az adott sablon szerint formázom az elkészült munkalapokat...
A kiindulási munkalapon 9 oszlop lesz és több száz sor. A végére az adatok olyan 20-25 munkalapra válogatódnának szét.
Most azt már meg tudom csinálni, hogy ha előre elkészítem a munkalapokat akkor a megfelelő kódszámút a megfelelő lapra másolja... de így előre manuálisan definiálnom kell 99 munkalapot, amiből lehet, hogy csak 20-at fogok használni... ez így nem túl elegáns

Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- MCDODO T03 fejhallgató
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest