Hirdetés
- Yettel topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fricc_
tag
Sziasztok!
ismét segítséget kérek.A kolléganőm egy központtól kapott táblával dolgoznak
A tábla xls, mi excel 2013-at használunk, de átkonvertálom 2013-asra akkor is fennáll a hiba.
Most a határidő vége előtt derült ki, hogy a képletek nem jól számolnak a táblában.
Nem bonyolult mert összeadás illetve szum van benne.Átnéztem, de nem találom a hibát.
Jópár egyesített cella van benne , és néhányat nem számol.
A képletek jók, az értékek számok, a végeredmény is szám. Ha újra megadom a képleteket továbbra sem számol helyesen.A hibás részt úgy találtam meg, hogy egyesével kitöröltem az értékeket, és ahol nem változott a végeredmény azt az egyesített cellát nem számolta.
Ez után ha kézzel beírom az értéket, már jól számol.Nem egy nagy táblázat, meg lehet csinálni egyesével, de jó lenni tudni, hogy mi a baj.
Biztos valami triviális dolog lehet, de nem találom :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Fferi50