Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Honor Magic V2 - origami
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
escsé
tag
@Mutt, köszönöm
Adott lapokra szeretnék ugrani, de benéztem a videót, mert nem pont azt csinálja, amit szeretnék a táblázatomba.
Most úgy állok, hogy minden lapon van egy névtartomány (egy cella), amire ugrok. Ezek a névkezelőben jelentős helyet foglalnak (ezt nem bánnám, ha nem lennének).Ma használtam a táblázatom és most már duplán nem jó a választott utam. A táblázatot mentettem más néven (a munkához rendelve e nevét a táblázatnak) nem állítódik a képletben át a munkalap neve (Művdok2). Így nem jó a hiperhivatkozás sem.
Jelenleg így állok:
Keresem azt megoldást, amivel egy legördülő menüben kiválasztva az adott lap nevét a lapra ugrik.
Ne legyen a munkafüzet nevére érzékeny.
Lehetőleg dinamikus legyen, ha hozzáadok még hivatkozásokat.Az alapom:
Van egy "T" nevű tartalom lapon, amelyen vannak a lapokra a hivatkozásaim (43 db és bővül folyamatosan). Ezen hoztam létre egy "LapNevek" táblát és név tartományt, ami az össze hivatkozást tartalmazza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Fferi50