-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoki46
senior tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni. Adott egy tábla A oszlopban dátum van jan1-től dec31-ig. A felvetés a következő, minden hónapban egyszer ingyen mehetek moziba, ha nem használom el az egy alkalmat azt átvihetem a következő hónapra. Ha mentem moziba beírok a B oszlopba egy M betűt. Addig eljutottam, hogy darabtelivel megszámolom, hogy hány napot voltam moziban, ebből egyet kivonok megkapom, hogy mennyit fizettem. Viszont a 2-3 hónaptól, ha nem voltam egy napot sem borul az egész. Az egyenleg görgetését, hogy a legegyszerűbb megoldni. A szélső oszlopban látni szeretném, hogy hány alkalommal kellett fizetnem a moziért.
A tábla valami ilyesmi
Köszönöm a segítséget!
U.i.: a konkrét probléma természetesen nem a mozizásról szól
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest