Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Acustic

újonc

Sziasztok!
    Ti már sok mindent láttatok, ezért fordulok hozzátok :) Én sehol nem találtam meg ...... A probléma a következő:
    Amikor egy három oszlopos táblázatban cserét akarok végrehajtani, akkor beütöm a keresett szöveget, és a csere szöveget. A dokumentum elejéről elindulok (oszlop) és a következőt megnyomva, megtalálja az első cellát. Rányomok a cserére, és át is változtatja. Innen már csak space-t vagy entert kell nyomnom, és ugrik a következőre. És a következőre. Egészen addig nem ad új oldalt, amíg le nem érek a monitor aljára. Amikor oda elérek, akkor ad egy új oldat. Csakhogy az a monitor közepén lesz. Vagyis ez nem új oldal, csak egy fél.
    Kérdés: Be lehetne azt állítani, hogy ne a monitor közepére, hanem a felső rész 1/5-ére ugorjon? És amikor új oldalt fog adni akkor ne a monitor legaljánál tegye meg, hanem a 4/5-énél?
    Köszönöm a segítségeteket ...hátha ti már találkoztatok ezzel .........
    Még talán az is jobb lenne, ha állandóan egy pozícióba tenné a cserélni kívánt cellát ........(ezáltal folyamatos lenne a lefele gördulés)
    A problémám onnan fakad, hogy a legalsó cellánál nem lehet látni, hogy mi fog következni, és amikor vált, akkor már nagyon késő, -továbbá, hogy a feléig ugrik csak fel az új lap adásánál, így a monitor fele teljesen felesleges .......
    Remélem érthetően írtam le .... :) Előre is köszi a segítséget ....
    Attila

Új hozzászólás Aktív témák