Hirdetés
- Android dual SIM okostelefonok
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony és Samsung érzékelők a Vivo X300 Pro kamerarendszerében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Legördülő listához, hogy tudok új elemet hozzáadni?
Én azt hittem, hogy ha az adott oszlop egy cellájában megadok egy olyan értéket ami még nincs, akkor az automat bekerül a listába és szűrhető lesz. De azt írja, hogy az érték nem felel meg az adatérvényesítési korlátoknak. Megnéztem az adatérvényesítés, de ott csak úgy tudom megnézni a beállításokat, ha törli a meglévőket...Mármint tudom, hogy a lista és ez a szűrős dolog nem ugyan az, de a lényeg ugyan az, hogy addig nem kerül be a szűrőbe az új érték, amíg nem tudom beírni az egyik cellába.
Új hozzászólás Aktív témák
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Proxmox VE
- Xbox tulajok OFF topicja
- Android dual SIM okostelefonok
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest