Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
segítenétek nekem, sokat tanultam már így is tőletek, de még kérnék egy picit segítséget.
Beszúrok egy ÁTLAG fügvényt, viszont amíg nem lesz 1ik cellában sem semmi írva addíg hibát dob ki, vagy kettőskereszteket, meg lehet valahogy tanítani hogy ne írjon hibát?
Hogy tudnám azt megoldani hogy megszámolja nekem adott cellatartományban az ikszeket? Sima fügvénnyel megoldható? Tehát ha példának okáért veszük mondjuk Atól Eig a cellákat, akkor azt kéne vizsgálnia hogy melyikbe van x azaz ha A=x akkor B6+1 és így tovább, pascalba menne, de excelbe?:S
Köszönöm szépen előre is a segítséget.
Balazs
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Fferi50