Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Hali!
Nekem egy érdekes problémám van miszerint "nem működik" a helyettesítő karakter. Egymásba ágyazott ha függvényekkel szeretném megoldani, hogy ha adott oszlopban lévő karakter sor P-vel kezdődik és egy másik oszlopban W van akkor szorozza meg annyival ha Z akkor ennyivel, ha L-el kezdődik akkor ugyan így csak más értékekkel. Csináltam próbatáblázatot, a függvény működik is, de csak akkor ha sima P vagy L van. A "P*" helyettesítés valamiért nem jó, pedig máskor már használtam (bár nem pont így). Nekem egy olyan megoldás is jó, hogy valahogy kiolvasom egy segédtáblázatba , hogy P-vel vagy L-el kezdődik-e a karaktersor de ezt se tudtam megoldani, minden "P*" vagy "P????" helyettesítésre hamis értéket ad. Ez az általam írt HA fg.: =HA(L12="p*";HA(C12="w"; "270"; HA(C12="z"; "150";""));HA(C12="w"; "255"; HA(C12="z"; "145";"")))
[táblázat azon része amiből ki kell olvasni az adatokat]
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Végleg búcsúzik a New World: Aeternum – megvan a leállás dátuma
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Villanyszerelés
- EAFC 26
- További aktív témák...
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50