Hirdetés
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bocsi6
újonc
Fferinek
Az Excel eszköztárának ActiveX vezérlői a Microsoft Forms 2.0 Object library-ben vannak.
Ezt írod :"Ezt kellene megnézni másik gépen, ahol ment a fájl."
A fájl nem másik gépen, hanem ezen a gépen ment, és itt a References között a könyvtár szerepel.A régebbi környezetet még megpróbálom "produkálni", csak az a baj, hogy nem állítottam be visszaállítási pontot - meg egyáltalán azt hogy kell csinálni ?
A fájl másik gépen való kipróbálása (másik Excel-lel) már jobbnak tűnik, csak az a problémám, hogy ezügyben elég "magánzó" vagyok. Vagyis nemigen tudom ezt hol kipróbálni.
Az utolsó észrevételedhez :"feltehetnéd a problémás fájlt valahova, hátha "megnézve" okosabb lehet valaki". Ezzel meg az a gondom, hogy nem tudok ilyen valakit. Ha ez online történne, akkor meg : hogyan kell feltenni a fájlt ?
Ne haragudj, nem a kifogásokat keresem, csak eléggé teli vagyok kérdésekkel.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Hisense LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- LEGO klub
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- SzoftverPremium.hu
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- 200 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50