Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z-Tom-ee
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Jobb gomb => hiperhivatkozás, ott megadom a "látható szöveget" meg egy elérési utat a gépen lévő mappák armadájából. Nem ez a módja? Erre nekem folyamatosan az Excel helyét adja ki, persze ennek köze sincs ahhoz a helyhez, amit a teszt során behiperhivatkoztam...

(most addig ülök itt, amíg meg nem oldom ezt az überbonyolult problémát (gyakorlatilag megoldottátok helyettem, csak valamit bénázok, ami bosszantó...))
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Csere-Beszámítás! Gainward Phoenix RTX 4080 Super 16GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50