- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Őszintén csodálkoznék egyébként, mivel korántsem kifutott játékról van szó, 5 éve jelent meg, és még nem volt 10€-nál olcsóbb a sima Rockstar verzió sem (Steam-es 14.99€-ra van legfeljebb leárazva), mai napig az eladási listák élén van. Anno a GTA IV-et PC-re 3 éves korában a komplett csomagban vettem Steam-re valami 7€ környékén, és abban benne volt az összes korábbi rész, meg a 4. rész két kiegészítője.
-
-
csaba951
veterán
-
Źşë'
addikt
V. részhez nincs prémium, minden tartalmat megkapsz ingyen (bár ebből nincs sok) - tanultak az előzőből - de hiába hisz maga a játék sokaknál az eddigi legrosszabb BF (mondjuk nekem a 3. része volt a legalja BC2 után) szvsz az a baj a sorozattal hogy másik játékok fele próbálnak elmenni, és elfelejtenek Battlefield lenni
Steamen LEGO Franchise Sale van
ill. Little Nightmares 5€ steamen még 10 órán keresztül 75%offal, a Complete 66%offal 10,2€ -
De4d
őstag
Erről az Early A.-ról eszembe jutott nekem is egy kérdés, hogy ezeket lehet refundolni?
Sajnos, mert nagyon vártam, ugyanakkor szégyen, hogy megvettem egyet 20 euróért 3 éve és még mindig semmi fejlődés, se híre se hamva a megjelenésnek, anno még 2018 októbere volt megadva...Jócskán túl vagyunk rajta, ez így elég lehúzás.
Egyébként Wolcenről van szó. -
csuvicsuva
addikt
"Már 2.49-ért is ingyen van"
Mondjuk ebben igazad van, de azért 11 napig még megrágom a dolgot
GMG 25% kupon: E3
Kivételek:
Borderlands 3 - PC
Borderlands 3 Deluxe Edition - PC
Borderlands 3 Super Deluxe Edition - PC
Outward - PC
Call of Duty Infinite Warfare Digital Deluxe Edition - PC
Call of Duty Infinite Warfare - PC
Call of Duty Infinite Warfare Digital Legacy Edition - PC
Destiny 2 Expansion Pass - PC
NCsoft NCoin 400 - PC
NCsoft NCoin 800 - PC
NCsoft NCoin 1600 - PC
NCsoft NCoin 4000 - PC
NCsoft NCoin 8000 - PC
Devil May Cry 5 - PC
Devil May Cry 5 Deluxe Edition - PC
RESIDENT EVIL 2 BIOHAZARD RE 2 Standard Edition - PC
RESIDENT EVIL 2 BIOHAZARD RE 2 Deluxe Edition - PC
MORDHAU - PC
MORDHAU Supporter Pack - PC
MORDHAU Supporter Bundle - PC -
TheNewDawn
addikt
Csak nyugodtan, szerinted mi baj a Dirt 4 el ? Mármint azon kívül hogy a Dirt Rally inkább szimulátoros, a Dirt 4 meg arcade ha jól tudom. Mondjuk nemigen játszottam vele, de a Dirt 3 al igen, és bevallom őszintén nekem pl. simán tetszett...
Más: tegnap megvettem és feltettem és pár óra erejéig kipróbáltam a Project Cars 2 őt... szerintem elképesztő, azt mondom eddig hogy nagyon megérte
Nem is értem, miért adják alig 1 évvel megjelenés után 60 helyett 13 euróért de.... nem is érdekel, szerintem a 20 at is megérte volna simán, szerintem szinte tuti ebbe bele fogok tenni 50 órát legalább
-
i2k
őstag
Gyakorlatilag az első részben is szívatták a játékost a túlzásokkal a fejlesztők --- miközben tudom sokszáz lovas gépekről dumcsizunk, de azé' meg lehet nézni a közvetítéseket, hogy nem kell annyit malmozniuk már a sofőröknek, mint régebben a manuális-turbo korszakban... ---, és biztosra veszem, hogy azt hiszik, hogy ettől lesz "szimulátor" valami...
//jajmmééé... teszem OFF-tagbe, ne csorduljanak a könnyek...
-
-
Ghard
őstag
Ha a bad company 2 grafikája nem kizáró ok, akkor 1,5 euróért játszhatsz vietnammal is. Nem kell a dlc-t megvenni, van modded szerver. Simán az alapjátékból rá tudsz csatlakozni.
-
Dilikutya
félisten
Még szerencse, hogy nem modern, én már rohadtul unom azokat.
Bár a Battlefield 1 is olyan érzés, mint egy mod vagy skincsomag a Battlefield 4-hez...
Ha a multit nézzük, a klasszikus CoD részekben jobb volt a háborús hangulat, single-ben meg pláne, de ott még a World at War is erős volt, meg ott kicsit a brutalitást is megmutatták, egy gránát vagy komolyabb géppuska lekapta a végtagokat.Egy I. világháborús CoD-ra kíváncsi lennék, a single mindig elég jó volt azokban, amivel játszottam, csak a Ghosts és WWII közöttiek maradtak ki. És egy koreai meg vietnami háborús játék is jöhetne végre.
-
TheNewDawn
addikt
Jah, lehet ez nálam valami gyűjtői szenvedély
Pl volt nemrég olyan, ahol a témát is szeretem, meg biztos anno remekül szórakoztam volna velük, mégis kimaradtak... ( Company of Heroes 1-2) Na én is mikor voltam külföldön pár napot, láttam valami dobozos Franchise vagy milyen Editiont, bennevolt az 1 és 2 minden dlc vel együtt, 8 euró, mondom ezt bizony elviszem, ha nem játszom ki őket akkor is
És....rengeteg játékkal vagyok így, sajnos negyedét tudom kijátszani annak ami bent figyel akár a steam könyvtárba is
Régebben könyvekkel voltam így.... mondjuk azt a sok 100 at legalább el is olvastam -
-
khmmmm
tag
Idézet a leírásból: "21 games - delivered as 14 Steam keys -"
"Please note: The Great Escape, Last Rites, Pushover, Where Time Stood Still, Tunnel B1, ELF, Sleepwalker and Central Intelligence are delivered as 1 Steam key."
Kicsivel megelőztek. Akik a legelején vették tényleg két kulccsal kevesebbet kaptak (Marco Polo és Hostage: Rescue Mission), de a support viszonylag gyorsan küldte a hiányzókat. -
budo82
tag
21 játékot ígér, 14 kulcsból, azaz egy kulcs több játékot aktivál:
"...you'll have access to 21 games - delivered as 14 Steam keys ""Please note: The Great Escape, Last Rites, Pushover, Where Time Stood Still, Tunnel B1, ELF, Sleepwalker and Central Intelligence are delivered as 1 Steam key."
-
csana
senior tag
Lehet hogy elbeszélünk egymás mellett ^^.
Az akció annak jár, akinek megvan a korábbi game. Na mivel nekem nincs, ezért az érdekelt volna, hogy akinek megvan, az másnak is (jelen esetben nekem ^^) meg tudja-e venni ilyen kedvezményes áron.
Na és barátlistámról visszaírtak, hogy elvileg ha megvan az alap és ajándékba veszed a mudrunnert, akkor is kapod a kedvezményt. Csak sajna nincs fent olyan akivel ezt le tudnám bizniszelni ^^. Remélem kitart a dolog holnapig, addigra csak fellépnek az ismik -
-
-
ZsZso
Közösségépítő
Remélem nem haragszol meg a kérésem miatt, de szépen kérlek, hogy az OFF topik rádiógombot használd, hogy a többiek számára könnyen átugorható legyen a hozzászólásod, anélkül, hogy el kellene olvasni azt. Ezer hála és köszönet!
Ahogy néztem a topikban sose használtad, így ha nem tudod miről beszélek, vagy hogy hogyan kellene ezt megtenned, akkor privátban nagyon szívesen segítek! (nem tudom hány éves vagy, mennyire áll hozzád közel a számítástechnika, stb. - nem gúnynak szánom) -
Egon
nagyúr
Sajnos a gyakorlat sokkal inkább az (legalábbis nálam), hogy csak gyűlnek az ilyen címek, és soha nem kerülnek elő (lehet hogy öregszem: sokszor inkább nosztalgiázok, játszom valami többször végigtolt címmel, mintsem új játékrendszert kelljen megismernem).
Talán majd ha nyugdíjas leszek. Vagy - ahogy egy amerikai szenátor fogalmazott - majd ha eljön a nyugalom: "Az élet akkor kezdődik, amikor a gyerekek elköltöznek és a kutya is megdöglik végre."...Amúgy nincs kutyánk...
-
Dilikutya
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest