Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz Csapoati #20784 üzenetére

    Én is megvettem a játékhot a SP-t és benne van már a 4 kocsi de én arra értettem a "panaszkodást" hogy a játék megjelenésekor van már készen extra tartalom (a 4 SP kocsi) de sehogy máshogy nem tudod beszerezni őket csak ha megveszed az SP-t. Tehát nincs olyan opció hogy ha neked nem kell az SP de a 4 kocsi közül az egyik tetszik akkor mondjuk 5 euroért csak a 4 kocsit kapod meg. Ide szerettem volna kikötni.

    Hauptmann: Én alapból a LE kiadást rendeltem elő (14500ft) de amikor megtudtam hogy a sima változat 9000ft (már csak volt) az Extreme digital-nál akkor mondtam hogy fizessen az 50%-al többet 4 extra kocsiért akinek 2 anyukája van.... így az előrendelést lemondtam és adtam le az ED-nek a rendelést.
    Az extra a történetbe hogy az SP-t meg végül 7000ft-ért sikerült beszerezni ami az alapjátékkal együtt 16000 de így nem az extra 4 kocsit kaptam ami a majdnem ennyibe kerülő LE kiadásért járt volna hanem extra 4 kocsit már most és majd ha jönnek a dlc-k akkor még 4x8 kocsit és még 6 pályát is... (2-1-1-2)

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák