- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz
cskamacska #118904 üzenetére
Hát igen, szegény Samsung-nak nincs elég haszna a ramokon, így valakiken be kell hajtani, remélem a mostani árak duplájára fognak emelkedni.
-
Louro
őstag
válasz
cskamacska #118870 üzenetére
Nekem magyar címekkel simán ment.
Amúgy a lenti konfigon elmenne a Titanfall2? I5-ös laptop GT630M-es VGA-val. (Ha jól emlékszek.)
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #118870 üzenetére
Nekem valóban megvan kb minden belőle
- a Numera kivételével, de az meg eddig is 5-6-7 ojróért ment a szürkepiacon. Mondjuk a Shadowrunra rá kéne állnom, mert szeretem a TBS-t csak nem nagyon van időm mostanában játszani.
Age of Wonders egyébként marha jó - viszont nem fogom nekik megbocsátani hogy az expansionöket, mert murva szemét módon árulják ( már többször volt steaman akciós a complete, de csak annak érte meg aki nem rendelkezett az alapjátékkal).
-
KubanitoS
veterán
válasz
cskamacska #118862 üzenetére
Nekem ezek közül egyik sem ér meg pénzt, dehát kinek a pap...
-
Louro
őstag
válasz
Annyira rossz, hogy nem lehet átjárni a kliensek között. Már így is van annyi kliens. Az Origin tetszik a legkevésbbé. Tudom, hogy monopolizálásról beszélek.....De lehet beadnám a derekam.
Amúgy egy I5-ös 4GB-s GT630M-es (ha jól emlékszem) laptopon vajon elmenne? Senua's Sacrifice pl. elmegy a gépen közepes beállításokkal. Pedig elég szépecske darab. Más igazán látványos játékkal még nem játszottam.
(Lehet, hogy GT830M, rég vettem már.) -
i2k
őstag
válasz
A "Tides of Numenera" egyedül megéri a bundlit...
//A félreérthetőség elkerülése végett: önmagában is, már miatta megéri a full bundli megvásárlása.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
cskamacska #118853 üzenetére
26-ért vettem 850 EVO-t kb 1 hónapja a "hülyés" boltban. Szóval azért annyival nem olcsóbb a Crucial sem, ráadásul a Samsunghoz 5 év gyári garancia tartozik (nem tudom ez mennyire reális itthon). Persze ha tényleg olyan jó a Crucial is, akkor hajrá, legközelebb lehet tőlük vásárolok majd.
-
micafighter
nagyúr
válasz
cskamacska #118851 üzenetére
SSD meg SSD között azért már nincs akkora különbség azonos csatlakozó felületen, kivéve a tesco gazdaságos darabokat ahol nagyon sporolni akart valamin a gyártó
-
Frod
addikt
válasz
cskamacska #118607 üzenetére
Oké, oké. Én meggyőzhető vagyok
Mondjuk semmilyen nagyobb tételt nem terveztem most venni, meg szerintem a gépépítést én abba is hagyom jelen árak mellett - amíg ez a Haswell eldöcög ami most van, addig szép a világ.
De megfogadom a tanácsokat, akkor a jövőben jobban körülnézek vásárlás előtt -
reelc
veterán
válasz
cskamacska #118526 üzenetére
Nem én írtam a cikket.
Amúgy a Relic nagy DLC gyáros, ha sikeres lett volna a játék, már özönlene kifele hozzá, és nem új projektbe vágtak volna.
Mert ugye elég ritkán lehet olyat hallani, hogy: "A játékunk így komplett, ezért nem lesz egy DLC sem hozzá. Emellett nagyon elégedettek vagyunk mi is és a kiadónk is az eladásokkal. Kipatcheltünk minden hibát, így nyugodt szívvel vágunk új játékba." - A játékosok meg bólintanak, hogy igen, minden szó igaz.(#118550) cyberkind: Igen, legbelül mindenki Ferengi (145-ös szabály).
+ még elég sok találó.
-
bullseye
addikt
válasz
cskamacska #118484 üzenetére
Kösz, de tudom mi az Overwatch, mi a SWBF2, mi a lootbox és ki Jim Sterling.
Azt kérdeztem, hogy pontosan hogyan zajlik a Valve-nál, mert ha jól sejtem, hogy ládákat dobál, de kulcsot csak venni lehet, akkor az OW-nél vagy kétszer szemetebb pszichológiai sunnyogás – még akkor is, ha a cuccokat meg lehet darabonként (market az pláne nem számít, a változó áraival, sőt, még ront is a helyzeten tulajdonképpen), amíg nem játékpénzzel.
-
cyberkind
félisten
válasz
cskamacska #118452 üzenetére
Nyilván értelmesen lesz ez beállítva de amikor olyan blődségeket olvasok ezen a fórumon, hogy lassan 4K-ra elég valaki szerint a 1070 akkor nem tudok ilyenek mellett elmenni, én tudom, hogy még 1080p-n is simán fektethető a 1070 is.
Ez még csak egy bench de ha nem lesz legalább olyan szép mint a Witcher de nem is fog úgy menni akkor aztán baj van Houston.
A Crysis azért rossz példa mert mindenen bármely beállításon eszméletlenül nézett ki és még most is úgy néz ki, 4K-ra minimum egy 1080 kell a 60fps-hez közel 10 évvel később.
A Crytek nem tudom mire gondolt akkoriban, gyakorlatilag a gtx 480 és 5970/talán 5870-ig nem jött olyan vga ami normális fps-en tudná futtatni azt a játékot magas vagy ultra beállításokon, saját magukat lőtték tökön, hiába volt ez szép akkoriban, a Metro ugyanez volt 3 évvel később, semmi se vitte normálisan fpsen magasabb beállításokon. -
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #118441 üzenetére
> márciusi pakk húzóneve pedig a
ezt is kihagyom
-
ayo
veterán
válasz
Nem temetem, csak nem hangzott túl jól
Maxon szerintem sincs sok értelme játszani, mindig van valami felesleges, amit érdemes inkább kikapcsolni. Persze vannak azok akikről te beszélsz, de azok mindig beírják Steamen az adott játékhoz az 1 millás gépüket, hogy nem megy rajta maxon miközben más vígan játszik vele. -
bullseye
addikt
válasz
pl. Wolfenstein NO folyton elszállt a börtönszinten (és ahogy olvastam nem csak nekem, szóval AMD driver gond lehet), Deathtrap is valamiért utálja az AMD-t asszem. A has-been heroes-nek is volt valami hasfájása, de az nem biztos, hogy emiatt. Ráadásul újabban azzal szórakoztat, hogy Twitch nézéskor szépen elmegy a kép, és csak akkor jön vissza, amikor a hiba jelentésére megyek kurzorral – mintha mindig megijedne, hogy szólok apucinak. Ilyesmik. Persze lehet, hogy a rendszer újrarakása is segítene utóbbin (twitch asztalit és AMD drivert is újraraktam már), de nagyon nincs kedvem hozzá a rengeteg hülye apróság miatt, amivel járna...
-
micafighter
nagyúr
válasz
cskamacska #118383 üzenetére
Nyilván egyszerűbb arany áron venni egy átalakítót, mint megtanulni kontrollerrel játszani..
Az idézett szövegből nekem az jön át hogy szerinte nem nagy pénz egy ilyen átalakító, de akkor kérdem én őt mi tartja vissza hogy vegyen egyet?
De egyébként is, a konzolt általában a kényelem és a relatív olcsósága miatt választják, ha kompetitiv akar lenni akkor miért nem megy PCre? Ha meg nem akar kompetitiv lenni, akkor miért zavarja ha valaki más egy, az övétől eltérő beviteli eszközt használ?
-
i2k
őstag
válasz
Help me: PS4-hez van ilyen átalakítás?
-
cyberkind
félisten
válasz
Egyébként itt meg a drága konzolgyártókat kell szidni amiért nyugodtan engedik, hogy lassan bármivel lehessen játszani.
Hehe.
-
Frod
addikt
válasz
cskamacska #118342 üzenetére
nagyon hiányolom a Visceral-t (vagy jobban szólva a Dead Space franchise-t) a képről.
-
ayo
veterán
válasz
cskamacska #118300 üzenetére
Egyik se jobb, de azért egy drop mondjuk a Zeldában még elviselhető mint amikor 5 FPS van a highend gépen. Lassan nekem is azon jár a fejem, hogy átlag játékra PC, AAA címekre meg inkább egy PS + akkor amit mondasz, hogy vannak rá még exkluzív dolgok, ami szintén kellemes.
Másik téma: itt a számoknál feljött az is, hogy a játékokat is kell hozzá venni
Pénzileg nagyon kellemes téma, hiszen pl. nem rég a Wolf2 és 1-2 héten belül már 10K alatt ment "használtan", ami annyit jelent, hogy az illető kitolta egyszer. De ez nagyjából az összes játéknál bejátszható plusz ezeket el is lehet adni. Na meg a PS share is jó dolog, hiszen simán lehet haverral felesbe venni, akár multit is lehet együtt egy fiókkal nyomni... -
morfondőr
addikt
válasz
cskamacska #118302 üzenetére
150k-s új laptop helyett inkább egy használt üzletit érdemes venni, azon még ugrálhatsz is!
100-110k körül olyan felújított latitude-ok vannak, hogy a patikában is megirigyelnék! Tartalom fogyasztásra bőven megfelelnek és strapabíróak, megbízhatóak! Játékra meg nem laptopot kell venni!
-
FunPro
őstag
válasz
"Fröccsöntött műanyag"
A minap ültem rá véletlenül egy laptopra, kutya baja nem lett!
Pedig még 150 sem volt! -
Csapoati
nagyúr
válasz
Nagyjábóli árat mondtam, asszony tavaly 200-ért vett i5-ös, 8 GB RAM-os, diszkrét VGA-s, SSD-s HP-t, számlával. De a fenti célokra az általad leírt cucc is elég.
5-10 tabnál több a Chrome-ban pedig csak a csajoknak kell, akik a H&M összes termékét külön lapon nyitják meg.
A játékos hierarchiás kép viszont nagyon ott van!
-
i2k
őstag
válasz
cskamacska #118300 üzenetére
Kép:
-
ayo
veterán
válasz
cskamacska #118278 üzenetére
lehet szidni a konzolt, meg mondani hogy pc master race, de az utóbbi évek alatt én sokszor kínosnak éreztem, főleg ilyen Batman témák miatt. A hardverárak miatt meg szerintem igen csak jó opció, ha valaki nem csak indie cuccal játszik, TV-n engem soha se zavart a 30 FPS, PC-n monitoron viszont már annál inkább. Most ha továbbra is szar portokat adnak ki és az árak is maradnak, akkor 2x meggondolom, hogy mit veszek..főleg ha egy must have cím jön ki. MKX-nél majdnem vettem egy PS-t, de aztán kijavították és hagytam a gondolatot, pedig visszanézve azzal jártam volna jobban minden téren.
most szerintem vagy értelmetlenül sok pénzt költ az ember PC-re vagy pár RAM áráért vesz egy konzolt vagy hagyja a fenébe az egészet, ha PC only szeretne maradni. Nem a legjobb helyzet.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
cskamacska #118278 üzenetére
Amúgy ha valamikor, most tényleg megéri pl Xbox One X-re váltani egy combosabb gépfejlesztés helyett. Azért ott többnyire 60 fps van, sok játéknál 4K mellett is. Már persze ha nem WoW-ozni vagy Total Warozni vágyik az ember fia.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
cskamacska #118273 üzenetére
Mondd pls kérlek nagyon alásan, hogy az kép csak egy PS munka!!
-
reelc
veterán
válasz
Attól a képtől biztos elpusztult egy halom agysejtem.
Na nézzük:
Ha régebben azt mondta valaki, hogy szörföl az interneten, az nem igazi szörfözés volt, nem utazott el szörfözni valahova, csak döglött a gép előtt.
Régen a "fiúk a bányában dolgoztak" most meg az is bányászat, ha baromi sok valódi pénzt beleölnek (hardver+energia), hogy legyen virtuális pénzük - amit remélnek hogy igazira tudnak váltani búsás haszonnal.
A következő mi lesz? -
ayo
veterán
válasz
Ha 1080-at, meg hozzá kimért 120 ezeres KávéLék i7-et akar valaki venni, akkor nem vesz helyette konzoltanyát, hogy kiverje a szemét a cinematic 24-30 fps.
Hát igen, mindenki így gondolkozik, aztán jönnek a fostos portok és lehet izzadni, hogy highend PC-n nem megy mediumon, nem hogy a stabil 60-at nem adja
Egyre rosszabbak a hardverigények, az én 1050 TI-m is szinte már minimum sok esetben...Szerintem ez röhej.
-
FunPro
őstag
válasz
cskamacska #118217 üzenetére
Ezzel a kijelentéssel mondjuk nem tudok vitába szállni!
Apropó!
Ha már balekok. Nem tudom ki szokta nézegetni aprót, de új havi bundlik idején mindig van 1-2 tag, aki felrakja az aktuális tartalmat egy jó kis haszon reményében. Most pl. 3-5 ezrekért a civi 6 volt. És gondolom meg is veszik tőlük, ha rendszeresen felpakolják. Szóval, vannak itt nagyobb balekok is! -
válasz
az a dlc ruha rendesen hazavagja az alapjatekot, iszonyat design hiba a keszitoktol, h a jatek elejen megszerezheto. szerencsere en anno sorban haladtam.....
-
i2k
őstag
válasz
XL tulajként várom, hogy összejöjjön a telepítéséhez szükséges hely.
A Just Cause 2-be beleromboltam kereken 150 órát (öcsi max).Ígéretesen hangzik a 3 is
-
cyberkind
félisten
válasz
cskamacska #118130 üzenetére
Miért az enyéim?
Másodikra, én most a Watch Dogs 2-vel vagyok így, nagyon szuper kis játék lett, nagyon jó a sztori, csak free ride-ban se untam magamat, a mellékesek is jók, úgyhogy meglepődtem, nyilván nem egy Witcher vagy Gta, de jó kis buli legalább egyszer.
-
cyberkind
félisten
válasz
cskamacska #118087 üzenetére
Nyilván, a 8700K-hoz képest a sima 8700 jelentősebben gyengébb, valszeg közrejátszik az órajel téma, de csak tippelem.
Az Arma 3-at én úgy ismertem, hogy minden 4 magos Cpu-t szétzabál, de ezek szerint nem pont így van, érdekes egy játék ez.
Az Amd-vel az a baj minden részlegnél, hogy az állítólagos jövőnek készülnek, csak mire odakerül minden cucc, addigra a jelenlegiek már jóval gyengébbek, és a konkurensnek is megvan minden fejlesztése, itt a Vega széria, ez állítólag a Volta ellen jön, de a Vega 64 (ez a csúcs) a jelenlegi 1080-nal versenyezget, néhol meg a 1070-nel, és mire megjön a a Volta, ezekkel a frissítésekkel, már jóval nagyobb lesz a hátránya, és itt még az árazást se mondanám csábítónak.
Az utolsóra nem tudok mit mondani, minthogy a fejlesztők nem akarnak új konzolt, új kódokat, kb semmi újat mert azzal csak költhetik a pénzt egy új motorra vagy egy frissítésre, nekik ez nem jó, mondjuk én már teljesen elégedett vagyok a jelenlegi exkluzív címeknél látott grafikával.
-
micafighter
nagyúr
válasz
cskamacska #118074 üzenetére
Böngészésre is jobb a 21:9. Ha 4:3as böngésző ablakot szeretnék akkor egyszerűen win + jobbra nyil v balra nyil
A 4:3as monitorra picit macerásabb 21:9es ablakot kirakni, és elég pici lesz
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #118036 üzenetére
Ezek a tesztek nem úgy működnek, hogy ott van a raktárban a világ összes gépe azt Huan végignyomkodja mert ráér erre napi 14 órában, de mindegy.
Az egyébként sokaknak még mindig nem ment át, hogy a legtöbb esetben az OS peccse önmagában édeskevés, az alaplapnak is kéne frissülni ami telefonok, tabletek esetében elég vicces dolog - és még arról 16 millió féle háztartási eszközről nem is beszéltem amiben szintén kellene pl. Smart TV-k.)
-
cyberkind
félisten
válasz
cskamacska #118036 üzenetére
Régebben is drágultak de még fognak, és még jobban dübörög a bányászat, a többit nem tudom, Amd kártyákat nem nagyon nézek csak kisebb NV kártyákat de pl nyáron iszonyat sokat drágult a 1050TI is, és ha így haladunk tuti lesz két fajta xx50TI kártya, amiből a több ramos meglesz 90k, bele se merek gondolni.
Nem nem jó játékra hanem ugyanolyan Intel jobb, ennyi az egész, én ezért várom az új körös Ryzen-t mert nagyon remélem, hogy csináltak valamit az órajelekkel mert ez a mostani 4Ghz vagy annyi se elég karcsú, nekem kb ennyi bajom van a Ryzen-nel így felületes tudás alapján, de ha ennyire drága lesz egy 8 magos i5 mint a mostani 6 magos akkor igencsak meg kell gondolni a Ryzen-t.
Egyre jobban érik itt a konzol az új játékokra, a régiekre meg egy átlagos gamer lapos.
(#118038) i2k
Oké. -
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #118027 üzenetére
> Mondjuk ez nem magának a javításnak a sara, hanem továbbra is azzal sz@punk,
> hogy a Microsoft már nem tesztel rendesen kiadás előtt,Kedves processzorgyártódat kellene inkább napalmtól izzó szavakba foglalni, mivel kiderült, hogy ezt a problémát főleg az okozza, hogy ezeknél prociknál eltért az MS-nek átadott specifikációtól. (Amit az AMD adott.)
-
cyberkind
félisten
válasz
cskamacska #118027 üzenetére
Idén már árat emelnek a gyártók mert kevés a ram, igaz ők max 20dollárt mondanak de mire elér az áru a vevőhöz az jóval több lesz, aztán kukkants szét itthon, illetve a világban és nézd meg milyen vga árak vannak hála a buzi bányászatnak, és erre rátesz majd a ram hiány is az új szériánál, Ryzen cpu szép meg jó de kevés játékra jelen pillanatban, majd talán a 2 csak legyen már egy normális órajel mindegyiken, 8 mag 16 szál 4.4-en és turboval 4-7-en már király lenne, bár a Ryzen 5 1600x ennyiért ajándék.
Szóval nem igazán látom én ezt annyira jónak, simán lehet készülni, a 200k-s xx70-es kártyára és a 150k-s xx60-asra NV oldalon, jelezném egyik se felső kategória, az utóbbi meg pláne nem.
-
reelc
veterán
válasz
cskamacska #118006 üzenetére
Akkor ne tejjel idd, és ne kv-t.
(#118005) Dilikutya: Én sem szeretem a multit, most akkor mi van? Már ketten nem játszunk vele?
Emberek kiosztva, 2-őt 1 csapásra.
Viccet félretéve: engem sem érdekel a csomag. Gondolom ezzel előrébb van mindenki.
-
Dilikutya
félisten
válasz
cskamacska #118004 üzenetére
Biztos megér valakinek valamennyit a Rising Storm 2 Vietnam, de tegyük hozzá, hogy kizárólag multi, így nekem az egyetlen, nyögvenyelősen elfogadható ár érte az ingyen.
-
bullseye
addikt
válasz
cskamacska #118002 üzenetére
Köszi! Azért akkor asszem elleszek nélküle...
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #117959 üzenetére
evvan, idén irgalmatlan kevés bundlit vettem magamnak és nem mondhatnám hogy a pénz miatt de cirka 1-2 éve csak azt veszem ami kell és tolnám (és még így is van hogy vmi a jáccásból kimarad)
-
válasz
cskamacska #117959 üzenetére
Ő ezt írta volna:
"Ha a "fő" cuccok ilyen ótvarok szerinted a mellé adott 5-6 másik milyen lesz?
Kb rosszabbak, ez elég régóta így van.. 1 évre előfizettem de eddig nem sok sikerem volt az elmúlt 4 hónapban ami az aktivált játékokat illeti fostenger fostenger hátán."
-
KubanitoS
veterán
válasz
cskamacska #117947 üzenetére
Azta, egy laza Civ 6 februárra. Insta buy.
-
Frod
addikt
válasz
Valóban jó csomag - ha nincs meg egyik sem.
Mivel a TR alap játék ezért nyilván megvan és két platformon is kijátszottam már.
A Sleeping Dogs meg nekem sajnos kuka, nem élem a gta-klónokat. (sőt a GTA-t sem már)
A többi meg gondolom a szokásos indie szemét.Bár én a Quantum és a DoW miatt vettem, szóval már akkor a pénzemnél voltam.
A maradékokkal meg csak csinálok valamit. -
tomsolo
addikt
válasz
> egy nagyon erős Scambli.
Hát, erős vagy nem ezt nagyon kevés gondolkodás nélkül hagytam ki:
Quantum Break - Nem érdekel (szép, szines, szagos, szaros)
The Long Dark - Érdekel de majd talán nyitáskor 1 dollárért, bár úgyse tolnám vele
Warhammer 40,000: Dawn of War III - ez olyan rossz, hogy ingyen se
Tomb Raider - hááát ez má vót bundliba
Sleeping Dogs Definitive Edition - a simát végignyomtam, nem kell
HIVESWAP: Act 1 - a jó ég tudja mi ez
Mr. Shifty - asszem wishen van, de már nem tudom miért raktam fel (mondjuk ilyen van még onnan 800 cím)
Cursed Castilla (Maldita Castilla EX) - a jó ég tudja mi ez -
gyimger
őstag
válasz
cskamacska #117884 üzenetére
Szerintem Steamen manapság egyszerűen nem éri meg vásárolni. Vannak más legális, tiszta, problémamentes oldalak, sokkal jobb árakkal. Nagyon ritka, amikor én ott vásárolok.
-
csaba951
veterán
válasz
cskamacska #117884 üzenetére
Tessék! Ezekkel nem lő nagyon mellé, aki olcsón, jót akar!
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #117818 üzenetére
Eddig kocsiztam, úgy meg nehéz írni többet.
Szépek ezek amiket ajánlasz, de nem lehet az alaphangon 30-40 órás Danganronpához hasonlítani mivel ezek csak egyszerű gyík lapozós vn-ek kb nulla játékmenettel cirka 5-6 óra végiglapozással, így még az 5 ojró is borzasztó drága értük.
De még a másik Chunsoft játékhoz sem tudom hasonlítani - Zero Escape: Nonary Games - ami talán jobban vn-es mivel ez nem csak tele van mindenféle papír+írószeres puzzleval hanem minimum 6 de inkább 10 féle befejezéssel amik nem csak, hogy több ágon történnek hanem az első végigjátszás után a különböző kulcskérdésekre helyesen válaszolva további ága(ka)t nyitnak meg, ráadásul 2 játék is van benne így érthető a magasabb ár. (De tény, hogy magas.)
Egyébként nagyon sajnálom, hogy az ukránok is kiszerettek a Sherlock Holmes féle játékokból - az Arsene Lupinos imho az egyik legnehezebb ebből az eresztésből, a Hasfelmetszős meg egy rendkívül jó történettel és indoklással rendelkező játékra sikeredett - mivel majd mindet imádtam.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
cskamacska #117765 üzenetére
Megint lejart licence-ek miatt elvileg. Az erdekes hogy PSN-en sincs fent mar, Xbox Live-on elerhetoek, sot akciosak.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Ezekből a hülye steamdb bejegyzésekből nem sok látszik, de a Steam-en rákeresve, ha jól sejtem, levették őket. Gyűjtőknek érdekes lehet, amúgy nem. Nekem még a jónak mondott War for Cybertron is unalmas, a folytatását meg se vettem, a filmes játékoktól meg már a 2007-es rettenettel elment a kedvem. A Devastation az old-school képregényes/rajzfilmes grafikájával üthetett volna, ha nem egy primitív Dragon Ball koppintás. Egyszerűen nem találok rá magyarázatot.
-
cyberkind
félisten
válasz
Én még anno bezsákoltam a TF játékokat amikor leakciózták, ugyanis az új film sikertelensége egyfajta jel volt, hogy ebből baj lehet, lett is.
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #117735 üzenetére
Valamiből állni kell a FOX akvizíciót.
-
válasz
cskamacska #117681 üzenetére
Nekem a kedvencem, amikor a KIFIZETETT appom átmegy f2p-be, egyszercsak.
Nem készül egy másik, f2p iteráció, dehooooogy, akkor az én pofámba nem tudnák tolni az undorító ingame szemetet.Az eltűnés is gond, de arra nincs alternatíva: megtörténik steamen, konzolboltban, appsztórokban
-
i2k
őstag
válasz
cskamacska #117676 üzenetére
Ez a hozzászólás fogadatlan prókátorosdira sikeredett.
-
Gaborka30
aktív tag
válasz
cskamacska #117678 üzenetére
Köszi
A fiamnak van egy fiókja, amire meg szoktam neki "venni" az ingyenes játékokat. Azon még nem volt előfizetés. Az enyémről küldeném neki a refert, viszont nem feltélenül van szükségem két csomag monthlyra, bár lehet, hogy lenne kereslet a kulcsokra, de nincs energiám eladogatni, cserélni őket, ezért én a saját fiókomról ezt a havit lemondanám.. Nyilván januártban már a mellékfiókról mondanám le.. és előfizetnék a főfiókon...
a Trove-t nem használtam, meg a 10% sem izgat egynelőre...
-
Amantius
senior tag
válasz
cskamacska #117676 üzenetére
Szóval Te vagy Hegyi Feri!
-
bullseye
addikt
válasz
cskamacska #117668 üzenetére
Elementary, dear Data
-
i2k
őstag
válasz
Én ezért már 3 hónap pihit kaptam volna...
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Fórum: pwned
-
bullseye
addikt
válasz
cskamacska #117648 üzenetére
Amúgy a játék önmagában is megéri, vagy csak azért mert nem lesz többet fent?
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #117546 üzenetére
Pontosan tudom ezeket, de valljuk be nem sok sc-fi rpg rohangál manapság. (Ami persze nem ilyen túlélős, sose lesz kész baromság.)
-
válasz
cskamacska #117485 üzenetére
Nem mi csináljuk a rejtést, hanem az adblock hibás szűrője. Pont ezt ecseteltük a cikkben.
Ha mi blokkolnánk tartalmat, akkor azt kiírnánk, s csak akkor, ha ott a piros üzenet. Csak úgy magában sunyi módon nem csinálnánk ilyet, hisz csak öntökönszúrás.
-
tomsolo
addikt
válasz
nana, ez azóta van - egyébként meg nem az adblock script van rosszul megírva hanem ők módosították ilyenre hogy adblocknál blank page vanik
-
válasz
Ennel az is tisztabb lenne, ha holnap csak egy "kerem kapcsolja ki" felirat jonne be ph helyett, megertenem. De ilyet ki merjen irni barki "ez a hufilteresek miatt van. Hogy ez véletlen vagy szándékos, azt már csak ők tudják.". Az nem esik le, hogy ha "szandekos", akkor gyakorlatilag azt akarjak, hogy ne hasznald az adblockert, ergo egy beepitett ph barat embert ekéz ez a szosszenet.
-
gyimger
őstag
válasz
cskamacska #117278 üzenetére
A Gamestarnál észre lehet venni, hogy egy 8-10-es skálán mozognak, kivéve, ha a külföldi sajtó nyilvánosan lehúz valamit. De az új Zeldára is rávágták a 9.9-et, pedig állítólag be se volt fejezve néhol a szinkron és voltak technikai hibái.
-
W.Wilson
aktív tag
válasz
cskamacska #117252 üzenetére
Az MX500/510/518 és a G400 $50 MSRP-vel nyitott, a G400s meg a G402 már $60-ral. Tekintve hogy az MX500 és a G400s között eltelt tíz év, az a 20%-os árnövekedés nem olyan nagy. Az infláció ezidő alatt az USÁ-ban a 30%-ot közelítette.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
cskamacska #117163 üzenetére
"PC mellé egyértelműen PS4, lehetőleg Pro, mert nálatok amúgy is 4k tévére dugódik."
Attól függ. Ha nem érdeklik kollegát a Sony exkluzívok, akkor felesleges PS-t vennie. (De ahogy írtam XO-t is)
(#117162) cyberkind
Bár sokszor megkapom hogy az MS által fizetett bérkommentelő vagyok (Ez amúgy is WTF?
), attól még elismerem a PC és a konzolok létjogosultságát és helyén kezelem őket. Igen tény, Halo miatt nekem XO az elsődleges, de csak mert nincs gamer PC-m. PS4-et is hónapokkal ezelőtt eladtam már, mert nincs ami érdekelne rá, vagy letoltam ami érdekelt. (Jövőre is egyedül a God of War érdekel kb semmi más)
-
i2k
őstag
válasz
cskamacska #117125 üzenetére
Most már minden ilyen játék ezt a mosott-szar sárgás-zöld témát fogja használni.(?)
-
bullseye
addikt
válasz
cskamacska #117125 üzenetére
Ez a Zelda is hogy megváltozott...
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #117115 üzenetére
1060-t nem is néztem, - ez a 3GB elég marhaság imho - még nem tudom mikor fogok itthon is upgradelni, de én maradok az intel vonalon/nvidia (utóbbi biztos hogy evga lesz mert nagyon bejött).
-
Hokunda
senior tag
válasz
cskamacska #117038 üzenetére
"Egyébként pont az a baj a boxolással, sőt, a marketelhető csecsebecsékkel, hogy megveszik tőled 10000 forintért darabját. OCD gyűjtők, szerencsejáték függők, és egyéb random pszichológiai problémákkal rendelkezők igenis nagyon komolyan ki vannak használva életkortól függetlenül, bár nyilván egy csecsemőnek minden DSM-5 kód új.
"
Zárójelbe, halkan. Azokkal mi a helyzet, akik 3-5k plussz játékot gyűjtenek a steam felületükre? Pedig a fórumon is vannak páran, azt meg ugye kizárhatjuk, hogy a játékaik akár 50%-át kijátszanák. (f2pből mondjuk a dota pont szembemegy a trendekkel, a kulcsos megoldás ugye már a múlté és az ingame itemjeik is évről-évre szorulnak ki a marketről, persze a másik oldalon szorítva ezzel az arra fogékonyakat, hogy közvetlenül a volvotól vegyék)
-
i2k
őstag
válasz
cskamacska #116985 üzenetére
Felröhögtem
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #116919 üzenetére
For Honor is free weekendes, a Gold most harmninezer helyett 12 -ért elhozható.
-
FunPro
őstag
válasz
cskamacska #116866 üzenetére
Na, ezekről még nem is hallottam.
Egyébként mindennek megvan a célközönsége.
Én tegnap hidaltam le, amikor megláttam, hogy a train szimulátorhoz vagy 5500$-nyi dlc van, és valakinek 3300 órája van a játékban.
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #116722 üzenetére
Oya, oya, oya
Lútládára már telt az effortból de ilyen apróságok már nem számítanak:
"so...........the germans on the first mission are using russian sumbmachine guns.......wheres the historical accuracy we were promised for at least the campaign....also yea ive ran into a few black german soldiers.......Waaaaaaay more then what were present on the D-DAY invasion if any at all."
-
i2k
őstag
válasz
Úgy kell az ilyesmi a játékiparba/nak (és persze nekünk), mint egy falat kenyér.
(Utóbbiaknak remélem nem!) -
warcat
veterán
válasz
Erről Jim Sterling videóját is nézzétek meg, tök jó,ahogy kezdi a sztorival a nagyapjától....
Call Of Duty: WWII Drops Loot Boxes Onto Normandy Beach So They Can Be Opened In Public -
Csapoati
nagyúr
válasz
Keresem a szavakat, de helyette csak ez jutott az eszembe: [link]
cyberkind: Persze, be is áraztam 5 euróra a játékot magamnak.
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #116684 üzenetére
Ismerem, de most még DoS2-zök, plusz TBSből vettem kínait (Empire Angels IV) meg mókásat(Super Dungeon Tactics) meg puzzlésat(Coffe Pot).
Egyébként ami a Senran Kagura sorozatban van meztelenség az pont megfelelő.
-
Źşë'
addikt
válasz
cskamacska #116572 üzenetére
amd vs intel - egyiket sem pártolom, csakis magamat mint potenciális vevőt
..de az intelt hibáztatni azért amiért lényegében a piac a hibás.. többet is fel tudott volna mutatni ha lett volna verseny (meg hülye is lett volna többet felmutatni), de szegény amd nem hajszolta túl magát... máig, csak az eltelt idő azért nem kevés... kár volt bekebelezni az Ati Radeont...
intel meg mindig csak annyit adott hozzá amennyi szükséges és elégséges volt - annál több kiaknázni való marad későbbre - te sem csináltad volna másként ha te állnál a vállalat élén -
Csapoati
nagyúr
válasz
cskamacska #116566 üzenetére
Mondjuk a legújabb Phenom II is 7 éves, szóval ez azért nem akkor truváj. A 2009-es játékok közül se futott szerintem mindegyik egy Pentium III-on. Vagy a 2012-esek egy Barton magos Athlon XP-n.
-
micafighter
nagyúr
válasz
cskamacska #116408 üzenetére
Sajnos ez előbb utóbb elkerülhetetlen. A cégek ugyebár profitorientáltak, am önmagában nem lenne baj, viszont ezzel a sok lootbox mikrotranzakcios hülyeség a játékélmény rovására megy. Egyszerűen azért mert a nagy cégek első sorban a befektetőknek akarnak megfelelni, ahhoz pedig minél több profit kell.. a minél jobb játék csak sokadlagos szempont..
A pénzt medig a kiadók a multiban látják, de EA-n túl láthatjuk ezt a GTA-nál is, ahol rengeteg multis tartalom érkezett, de az igéretek ellenére single tartalom nem jött. A multiban látják a pénzt igy abba fektetik az időt/energiát.
A fényt az alagút végén az indie fejlesztésekben látom, ahol nem feltétlen a befektetőknek kell megfelelni első sorban, ahol a fő szempont az lehet, hogy tegyünk le egy jó játékot az asztalra.. lásd Senua sacrfice. Ezek mögé a fejlesztések mögé nem áll be több száz millióval egy kiadó igy valószínűleg többnyire kisebb projektek lesznek, de szerintem a következő pár évben nagy kiadóktol nem fogunk látni pc-re minőségi single játékot, de ne legyen igazam.
Ott van persze kivételnek a CDRP akik a Witcher-ek formájában nagy és minőségi single player játékokat tudtak letenni az asztalra az online multi/mikrotranzakció/lootbox hülyeségek nélkül (persze nem baj ha egy játékban van multi, csak a fentebbi linkekből kiderül, hogy manapság multi azért kerül még a single orientált játékokba is pl dragon age inquisition vagy mass effect andromeda, mert a multiban van a pénz, lootbox/mikrotranzakció és hasonlók formájában), reméljük nem fognak a többi kiadó mintájára "elkorcsulni".
-
Crytek
nagyúr
válasz
cskamacska #116408 üzenetére
A baj nem ezekkel a megoldásokkal van...hanem azokkal akik pénzelik veszik őket. Lazán meg lehetne dönteni ezeket a férgeket... De nem mert többszáz ezren millióan rohannak megvenni minden szart ösztönözve a kiadokat hogy hogy lassan már a menüt is pénzért lehessen megvenni. De ez a sok beteg embernek tökéletesen megfelel. Hát akkor nem kell sírni egyék meg amit létrehoztak.
Büszke vagyok magamra ,hogy nem támogatok egy ilyen férget sem..... iázvédó pláne -
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #116270 üzenetére
Akkor már inkább egy ilyet:
-
Crytek
nagyúr
válasz
cskamacska #116270 üzenetére
Szerintem nem lesz egy év és dobálják az emberek után valamilyen formában.
-
ayo
veterán
válasz
cskamacska #116259 üzenetére
hát használtan már bőven veszel egy PS4-et és pár kedvenc cuccot 120-ból az biztos.
wiki szerint, az én procim 177 dollárral jött ki (2300), a 8400 pedig 182-ért megy. 7 évig nem éreztem hogy váltsak, és ha ezt nézed akkor nem sokat emelkedett dollárban az ára miközben teljesítményben kicsit ott van ez a mostani.
A forint / áfa kombó persze mindenen segít
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #116259 üzenetére
> mindenből a legjobb értékből válogatva
Nem kötekedésképp, de kint jobb az MSI support?
A newegges 11 dolláros EVGA táp meg sztem elég lenne ide is.
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #116231 üzenetére
Jó lenne tudni miből élnek, mert nem nagyon megy az a szekér.
-
gyimger
őstag
válasz
cskamacska #116231 üzenetére
Talán nem lett elég repetatív és lineáris.
-
bullseye
addikt
válasz
cskamacska #115987 üzenetére
És akkor még hol van a Final liberation!
Meg ez. Ahogy nézem ez valami Xcom 40K akart lenni, komolyabb stratégiai szál nélkül?
Akkor már inkább Warhammer 40,000: Space Wolf, bár ocsmányul csal a gép, viszont már volt bundleben is asszem.
-
echterion
nagyúr
válasz
cskamacska #115860 üzenetére
PS Vita újragondolva.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
cskamacska #115860 üzenetére
Aztaku@va!Ez ám az igazi kocka.Minek ide a nintendo switch?
-
ayo
veterán
válasz
cskamacska #115810 üzenetére
legalább tudom majd miből fizetni a gyereknek az egyetemet..
szóval én csak örülök, ha lesznek még szektások ahogy Steamen is kedvelem a kártya kollektorokat, nélkülük hol tartanánk?
-
válasz
cskamacska #115614 üzenetére
cod fanként?!
bf1 pipa, infinite nem pipa - mi ez, ha nem elfogultság előbbi irányába?
ráadásul bf1-el multiztam is keveset, ill az elődeivel több-kevesebbt - codokkal párperceket, max. (najo, cod4el voltak azok órák is, de nemjellemző)egyszerűen túl sok divatfikát kap a cod, sokan irigyek a jó eladásaikra is. azt is értem, hogy pécén szar a multi, de nem csak pécé van és nem csak multiból áll a cod
(iw tom h szarul fogyott, bár vgnek nem hiszünk (más meg nem nagyon van))
---
(#115622) Crytek : konzolon nem futtathatod a csaló.exe-t, pécén igen. ennyi a difi. viszont előbbin meg játszahtsz egéremuval, utóbbin azzal tolja mindenki
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
cskamacska #115614 üzenetére
lyulyci
a cod az jó, mint a playboyos szőke lufimellű....pár percig nézegetni, max 20, utána kérem a következőt
-
válasz
cskamacska #115588 üzenetére
nem az ilyesmi nem megy (jól/sehogy)
---
tomsolo: okádék flash oldala volt a propereseknek, nem álltam neki ilyen helyen a hátteret kutatni (a linkeden közvetlenül nem szerepelt az info)
"mindenkinél" van jobb/hatékonyabb/stb modellező, vedd úgy hogy az átlag cég átlag modellezőjéről van szó (akár 2000-et, akár 2017-et írunk)
amugy a polifóni szánalmasan dolgozik (lassan), de a forzásokról ez nem mondható el: évente, kétévente jön forza játék, a modellezés részben kiszervezve történik (ócsóbb régiókba), mert nem győzik (700, brutális kidolgozottságú autó! és egy autómodell nem csak a wireframe, de ezt ugye az nfs-es linked is jól példázta, mennyire nem)
-
reelc
veterán
válasz
cskamacska #115552 üzenetére
Na igen, és ilyenkor eszembe jut az is, hogy mennyire agresszív politikát folytatott a Microsoft, hogy a Windows 10-re álljon át mindenki.
Ha már tesztelés.
Évekkel ezelőtt akadtam ebbe a 2013-as interjúba, szerintem érdekes. Így már érthetőbb, hogy került a kereskedelembe így a játék.
Elsősorban az annó a Media Marktban, ill. Auchanban is toplistás PC játékról van szó.
A Mesterlövész.
Akkoriban mire rászántam magam, hogy megvegyem kemény 500Ft-ért, már hiánycikk volt.Manapság ennél komolyabb hibák is vannak, nem csődközeli kiadók ill. fejlesztők révén.
-
micafighter
nagyúr
válasz
cskamacska #115541 üzenetére
Hogy találtál ilyen képet?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cipő topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Baldur's Gate 3
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 1 / 2
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- iMac 24" M1 8C CPU / 8C GPU / 8GB RAM / 512 GB SSD / Silver / garancia
- Apple Macbook Pro 16 M1 2021 32GB/1TB, akku 87%
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest