- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
Gaborka30 #122344 üzenetére
30 napos határidő van a kódok lekérésére már elég régóta, szerintem nézd meg még egyszer, hogy ezekről mit ír a honlap. Ha nem kéred le ennyi idő alatt, akkor onnantól kiadják másnak a kódot.
(#122343) arty: "Eredeti játékok OFF topik" -> ez a topik témája, ehhez a fegyverviselési szokásokkal kapcsolatos fingreszelésnek nincs hozzáadott értéke. Örülök, hogy zárhatjuk ezt végre.
-
cskamacska
addikt
válasz
Gaborka30 #117675 üzenetére
Nemm kell offba rakni, ez speciel pont profilba vágó téma a rakás fingreszelés mellett.
Lemondani nyilván ott kell ahol előfizettél, ez esetben a referral kijátszására használt mellékfiókon. Viszont nagyon nem kell sietni vele, január végén lesz a legközelebbi levonás, addig még él a DRM mentes Trove elérés, és él a -10% kupon kód a a Humbli boltjába, amit meg is oszthatsz még egy fiókkal. Ha azonnal lemondod ezek kilövődnek. Persze ha 5 fiókról fizettél elő, és elfelejted később lemondani őket, az érdekes lesz.
Amantius: Ijj, lebuktam.
Bár akkor már Feri a Hegyről. Nem rosszabb az mint a mezőpusztai Kővári Vilmos Kazimír.
-
válasz
Gaborka30 #114529 üzenetére
pécéről, normális (ergo drága...) kábellal általában átmegy a 15 méter is (1080p60 legalábbis, nekem ezzel van tapasztalat)
erősítő, egyéb forrás viszont totál lutri (kábeleim, amik pécéről mentek, más eszközökkel teljesen random vagy működtek vagy nem - konzolok, erősítő monitor out, bluray lejátszó, stb)
-
cskamacska
addikt
válasz
Gaborka30 #112954 üzenetére
A nagy trükk az, hogy másfél éves a játék, Season Pass az alapjátékkal együtt ad ki egy teljes alap kiadást, és az egész úgy ahogy van megy a kukába, mert mai EA eseményen fogják megpromózni a Battlefront 2-t, pár hónap és esedékes.
Persze mindenki olyan eldobható multi only AAA játékra veri el a pénzét amire akarja, de ha nem muszáj, akkor azért ne adjuk a kiadók alá a lovat.
-
i2k
őstag
válasz
Gaborka30 #112951 üzenetére
Pedig ott volt a válasz az orrod előtt... "COMPARE EDITIONS"
Lustáknak: mindent tartalmaz.
-
Skullwipe
senior tag
-
djculture
félisten
válasz
Gaborka30 #96392 üzenetére
Semmit nem tudsz tenni ez ezért ennyi, nem hiába változtatták meg a feltételeket. A változtatás előtt vásároltak mai napig működnek... Utána levőket meg már felajánlani se mertem mert már rengeteg lett az ilyen már felhasznált kulcs. Szerintem ez direkt van hogy ne kereskedjen velük senki.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Gaborka30 #96392 üzenetére
Valószínűleg feltörték a fiókod/fiókotok, nem természetes eljárás az általad leírt. A lehetőség szerinti 60 napos dolog azért van, mert 60 napon keresztül még tudják pótolni az adott játékok kulcsait, utána már azokból nem tudnak adni. Nem tudom, hogy mit szólna az IG egy olyan levélnek amiben a fentieket leírnád nekik, de valószínűleg meg tudnák nézni, hogy a fiókra honnan jelentkeztek be, aztán kiderülhetne legalább a turpisság.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Gaborka30 #31766 üzenetére
"Hogy -hogy mit keresek?
Értő olvasás?"Inkább értő írást kellene produkálnod és nem oktatni másokat!
Ezt írtad:
"Steman akciós a Dragon Age Ultimate. Jó az ára is, de már megvan az originen"Ebben hol látod leírva, hogy Originen az alap játék van csak meg neked?
Tudod: Értő olvasás
Ha Ultimate-et említesz, akkor a mondat többi részében is arra utalsz, mivel kihagytad a mondandódból a lényegi részt
és ezek után még kérdőre vonod a segíteni szándékozót? Na ez a nonszensz
-
-
SenorGrande
senior tag
válasz
Gaborka30 #19616 üzenetére
Csak a szokásos tanácsok: fájl integritás teszt; kliens újraindítás; gép újraindítás; clientregisrty.blob átnevezés/törlés.
De az ilyenek inkább a Steam topic-ba, ez az Eredeti játékok - best buy topic.
(#19618) Gaborka30:
Igen, jó lenne, ha mindenki el tudná dönteni, hogy a mondandója hova való. Ha nem, akkor meg legalább off-ba tennék. . . -
törölt tag
válasz
Gaborka30 #18775 üzenetére
A procid nem elég. Frostbite 2.0 engine van alatta mint BF3 alatt. Tudom mert nálam is ez van. VGA még kihozná a stabil 30+ körüli FPS-t de a procit megeszi az engine. 4 magra tervezték már és C2D-ból is a minimum az E8xxx lenne. Maga a motor jól optimalizált i3-tól kezdve de ilyen régi cuccokra már annyira nem meglepő, hogy nem ez a fő fejlesztési cél.
szerk:H.P.2 szintén megette az én gépemet is de ott más motor van.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Gaborka30 #18682 üzenetére
Elméletileg az eszközöd build.prop file-janak némi atirasaval, de gyakorlatba nem tudtam atultetni tegnap amikor probalkoztam vele. Annyit tehetsz még, hogy egy kompatibilis és elérhető készüléken ideiglenesen a Te google fiokoddal jelentkezel be majd marketbol megveszed.
-
csaba951
veterán
válasz
Gaborka30 #18636 üzenetére
Lehetőségek:
The Run
Abszolút arcade versenyzés, kb. 2 óra a fő sztorit végigjátszani. Olyan nehézségi szinten (normal), amit szerintem egy óvodás is elsőre (vagy maximum harmadszorra) teljesíteni tud. Utána maradnak a time trial-ok, meg az on-line versenyek a barátok ellen. 50 € / $ ezért a játékért valóban sok volt, nem csodálom, hogy kicsapta a biztosítékot azoknál akik megvették. Persze a grafika az tényleg csodaszép! (Frostbite 2.0)Hot Pursuit
Ez is teljesen arcade mint a fenti, de ebben legalább 16-20 óra végigjátszani a fővonalat. És a három közül ennek kell a legkisebb gép.Shift 2
Itt csak pályaversenyek vannak, de azokból rengeteg fajta van. A karrier módban 15 lépcső van, és mindegyiknek megvan a maga varázsa. Egy lépcső kb. 4 versenyből áll. (Egy verseny több pályán való versenysorozatból is állhat!) Fokozatosan erősödik a vége felé. Tényleg érezni, hogy egyre jobb vagy. A nehézség teljesen jól állítható az arcade-tól a fél-profi szimulátor szintig, a vezetési segédek ki /bekapcsolásával. Mindenki meg tudja benne találni a neki legmegfelelőbb szintet. Meg a pályák! Ha nézed a F1-et, akkor rengeteg ismerős lehet. És micsoda élmény vezetni Hockenheim-ben, Monza-ban, Silverstone-ban! És ennek is szép grafikája van, bár érzésre mintha ez erőforrás igényesebb lenne, mint az újabb The Run.Azonos áron én a Shift 2-t hoznám el!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest