Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cikasz
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Már repült is a PM

-
cikasz
őstag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Azért is irtam zárójelben mielőtt még valaki letámadna, hogy 5 dolláron fogorvososkodom

Csak a "bazdmegolásomat" magyaráztam meg. -
Ja igen, ha egyben elviszi mindet valaki annak odaadom 1700Ft-ért egyben. Extra akció.

-
maross
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
szerintem cikasz egyben megvenné
-
Na nálam is maradt egy bundle... megvettem egy ismerősnek erre mégsem kell neki, így elég sokminden megmaradt.

Viszont legalább nullszaldósra kéne kihozni... ugyan meghírdettem aprón picit többért (hátha nyerek sok sok pézt vele
), de ha valaki elviszi itt akkor itt olcsóbban adom picit emiatt. 
Viszont én nem szórakoznék darabokkal így Franchise Bundle szinten adnám a dolgokat:
Alan Wake Franchise 2EUR (600Ft)
Darksiders Franchise (1+2+SP) 3EUR (900Ft) - innen a DLC-k nagyrészét előttem magamnak csak úgy hamár így alakult ezért csak ennyi.
Supreme Commander Gold (ez a két SC együtt ugye) 1 EUR (300Ft)
Ha valakinek kell ígyis valamelyik, akkor írjon rám privit.

És akkor kb nullára ki is jöttem. És ingyen dolgoztam vele.

-
cikasz
őstag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Nem vagyok szarrágó (nem is mondta senki itt csak megjegyzem), de mivel nincs most munkám így jól jött volna a kupon ha tudott volna valaki adni.
Azért vártam a vétellel
-
cikasz
őstag
válasz
joe-ker
üzenetére
baszamegbasszamegbaszamegbasszamegbaszamegbasszamegbaszamegbasszamegbaszamegbasszamegbaszamegbasszamegbaszamegbasszamegbaszamegbasszamegbaszamegbasszamegbaszamegbasszamegbaszamegbasszamegbaszamegbasszamegbaszamegbasszamegbaszamegbasszamegbaszamegbasszamegbaszamegbasszamegbaszamegbasszamegbaszamegbasszamegbaszamegbasszamegbaszamegbasszameg
-
The DJ
addikt
Ha valakit esetleg érdekelne maradtak fölös játékaim:
- Alan Wake Collector's Bundle
- Alan Wake's American Nightmare
- Darksiders
- Darksiders 2Darabja 1 dollár. Ha nem kellenek senkinek ennyiért akkor meg mennek ingyen csak hogy ne maradjanak a nyakamon.
-
warcat
veterán
Tiny & Big in: Grandpa's Leftovers Sountrack Edition kuponnal ingyenes
-
joe-ker
senior tag
Freyja's Bundle délben vaciláltam rajta hogy majd megveszem estére ha hazamegyek melóhelyről,de volt egy kis időm így megvettem, de úgy látom jól döntöttem mert kifogytak belőle.
-
Ezek megmaradtak:
Alan Wake's American Nightmare
Product Code:
R3XV5-A75JN-ZQE0PSupreme Commander
Activation Key:
0RQ3J-ENQJ7-297V9Supreme Commander: Forged Alliance
Product Code:
07RME-GM70J-D3J9Y -
Köszönöm pohárnak a segítséget!

-
törölt tag
Játszott valaki anno a Bloodnet című játékkal ?
-
Mate
nagyúr
Sim city most hol tart? Melyik a legújabb verzió?
-
pohár
félisten
egy darab Complete Packot az OMD2-ből, capisce?

2500-ért csak ajánlották nekem HA-n, de annál olcsóbban meg lehet szerezni a Robot Entertaimnent store-jából (dupla pakk esetén 10$-ra jön ki, amúgy meg 12,5$), aztán itt ajánlották, hogy nézzek szét hardveraprón, és ott kaptam ezt a 2500-ös ajánlatot
-
cikasz
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ja igen Maross-t nyugodtan meg lehet kérdezni a megbízhatóságomról!

-
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ismét, köszönöm!

-
válasz
tupacamaru
üzenetére
Köszönöm!

Hogyan lehet kupont átadni?
Vagy aki adja, neki kell megvenni?
-
Zolás
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Bakker, csak a képet néztem.....
Bocs.
-
pohár
félisten
akciós az Orcs Must Die! 2 a Robot Entertainment store-jában, 19,99$ egy dupla complete pakk (10$ egy complete pack magyarul), valaki elfelezné velem?
ja, és van egy 5$-os Amazon kuponom, amit levon a végösszegből, ha valakinek kell valami, meg tudom venni

-
Én is beállnék a sorba ha lenne valakinek egy fölös kuponja.

Ezt szeretném megvenni. -
cikasz
őstag
Nincs valakinek egy fölös kuponja ?
Erre kellene
-
maddionmax
senior tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Többször kértem mindenkit, hogy ne itt vitázzatok, arra ott a blog.
-
cskamacska
addikt
válasz
dejaris
üzenetére
Nos éppen a Steam foglalta le Bohemia megkeresés alapján, szóval a tényleges jogai alapján a jóember mehet a sóhivatalba perlekedni a Steam support bottal.

Persze a diákmunkás Bohemia supportost lehet ijesztgetni csubakkával for teh lulz, csak nem szabad csodálkozni ha egy hozzáértőhöz kerül a dolog, és az elküldi szülébe a 600 forintos seftelt kulcsával együtt.
-
parandroid
félisten
válasz
dejaris
üzenetére
Nem kapták meg a pénzüket, ezért visszavonták a kulcsot, amit ezért adtak. Hogy az közben akár többször is gazdát cserélt, az ebből a szempontból mellékes. Igazából nem egy bonyolult ügy, és rendszeresen megtörténik más kiadókkal és más játékokkal is. Túl van ez az egész már régen ragozva. Lehet menni trollkodni nemzetközi fórumokra, meg perrel fenyegetni a kiadót, de mindkét dolog teljesen esélytelen.
p
-
dejaris
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Az omg-zest mellozd, mert meg mindig nem jut el a buksidba az, hogy valojaban mirol is van szo. A lenyeg, hogy ki foglalja le es milyen cimen...
-
bullseye
addikt
válasz
djculture
üzenetére
Ja, mert a mostani készítő épp nem arról híes, hogy a legutóbbi játéka milyen félkész, bugos formában jött ki

@echterion
Értékelem, hogy ilyen udvariasan idiótáztad le az egyik felet a vitában, de azt ugye belátod, hogy ez mint béketeremtő lezárás, nem tökéletesen működőképes -
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
nem a gearbox csinálja ugyhogy már csak jó lehet
Gearbox egyet tud jól megcsinálni az ilyen rajzfilmes ezer dlc-s borderlands okat.. Ott nem tünik fel ha táncolnak a karakterek meg forognak össze vissza netán teleportálnak -
válasz
szami777
üzenetére
Azon mosolyogtam itt magamba éjjel hogy a CM is pont ugyanígy kezdődött... és ott is azt mondták szinte szóról szóra hogy "olyan játékot csinálunk amivel játszani akarunk és senki nem csinálta még meg"... bla bla bla.

Amugy igen... ez inkább tűnik egy jó kis survivor horrornak mint akciónak ezen "gameplay" videórészletek alapján. De majd kiderül... azért pre-order nem lesz nálam.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DJGABI
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
-
echterion
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Van neki külön blog, toljátok légyszi ott az agymosott szövegeket, ne itt off-ba. Köszi.
-
szami777
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
most mé'? : Csalódtál már alien játékba
viccet félre téve nekem ez bejövős. -
cskamacska
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Egyébként azóta Maddionmax indított a szent ügynek egy kiváló trolltopikot, tessék oda fáradni a jólmegaszondással. Köszönöm.

-
shouryuken
senior tag
válasz
maddionmax
üzenetére
Kétes forrásból vásárolsz, és még neked áll feljebb, nem csodálom, ha jót mulatnak a kiadónál.
Ahogy írták, tessék hivatalos forrásból vásárolni, lehet drágább, de biztonságos.
Persze az olcsó ár az tetszik, de a következményt már nem szeretnéd lenyelni.
Kockáztattál, bebuktad, ennyi.Volt itt lopott autó példa is.
Ha te lopott autót vásárolsz, akkor azt szépen fogják, és visszaadják az eredeti tulajnak, és te várhatsz kártérítést a tolvajtól, ha valaha meglesz. Másik példa: Közeli ismerős áron alul vett lakást, később kiderült, hogy aki eladta, nem a jogos tulajdonos volt. Paff. -7 millió.Örülj neki, hogy CSAK 600 forint volt a tanulópénz.
-
válasz
csaba951
üzenetére
Én pl elrakom az ajándék számláját, és ha a megajándékozott szól hogy para van vele vagy cserélni szeretné, akkor még mindig fenn áűll 2 lehetőségem: 1. elkérem a cuccost és a számlával én csináltatom meg/cseréltetem 2. odaadom a számlát neki.
Ha valaki nem így csinálja, akkor az...nem okos. -
ForRedGlory
félisten
válasz
dejaris
üzenetére
OMG, ez pedig olyan evidens. Gondold nar at hogy mi a hasonlosag egy altalad meg nem latott embertol az interneten vasarolni olcsobban jatekot akozott, hogy motort veszel szemelyesen papirokkal egyutt. Ehhez nem kell egyetem, hogy valaki megertse, marhara mas dolog a ketto... Egy dologban van maximum hasonlosag, atverik a vevot.
Motorvasarlasnal JOHISZEMUEN jartal el, mert a vasarlaskor papirokkal igazoltak annak eredetiseget es hogy az adja el, akie tenyegesen a motor...Erted??? Johiszemuen, hiszen nem fogod kapargatni az alvazszmot, hogy eredeti-e rajta...
Internetes vasarlasnal tradertol vasarolni NEM johiszemuseg, mert a vevo tisztaban van vele, hogy a kulcs, amit joval olcsobban kap, nem biztos hogy legalis.
Innentol kezve ketlem, jogy egy vadpont ala tartozna a ket eset, es ugyanarra a konszenzusra jutna a birosag.
Viszont mivel a tema nem erdekel, itt zarom is reszemrol.
-
LHX Attack Chopper, Chuck Yeager's Air Combat?
-
reelc
veterán
Pedig voltak jó Sim City részek.
Ha már szóba hoztad: a C&C sorozat jó volt amíg a Westwood Studios csinálta, ill. az EA Pacific (Westwood Pacific): Red Alert 2, Yuri, Generals volt a vége. Utána már nem volt jó...
FIFA-val sosem játszottam. De biztosan nagyon színvonalas és sok újítás van egy olyan játékban, amit évente kiadnak.
Aki mondjuk minden 4-5 évben játszik új résszel, annak biztos leesik az álla.
Medal of Honornak csak az első részével játszottam, jó játék volt.
NFS-sel, főleg a régiekkel hébe-hóba, utoljára az Undercover 2-vel. Utána már nem érdekelt. Csak láttam, hogy továbbra is évente jön. Meg ugyanolyan címmel jön ki játék, amivel már volt évekkel azelőtt.
Black & White is jó volt.
stb.
Szóval valóban voltak jó játék sorozataik, amíg ki nem nyírták őket. -
válasz
dejaris
üzenetére
elolvastam a “Controls” file Notepadal való kókánykodásáról szól. Hasonlóan kellett a crysis 2 egyik fájlába matatni átírni hogy megszünjön a vga folyamatos terhelése. az ea eula tiltja az ilyesmit amúgy ugyhogy ez ilyen róka fogta csuka történet..Ahoz hogy normálisan lehessen játszani átkell irni ezzel viszont a felhasználási feltételeket sérti az aki módosít a szoftveren..
-
-
-
sagem
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Én emailt sem kaptam, így nem volt kuponkódom sem, de amikor kosárba tettem egy itemet a válogatott játékok közül, akkor automatikusan aktiválta a kedvezményt..szal ilyen is van..

-
válasz
Robo sapiens
üzenetére
Tényleg ezt meg lehet valahol nézni mennyi kupon van?
Vagy csak az emailek számából következtet mindenki?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- VR topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), de ha valaki elviszi itt akkor itt olcsóbban adom picit emiatt. 

És