- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
válasz
arfer #152293 üzenetére
Magára az előállítási költségre kíváncsi lennék egyébként. Régen a konzol gyártók hajlandók voltak bukni vagy nullára kijönni a hardvert illetően.
Az említett példát nézve, konzol esetében az elsőt választanám egyébként. A szoftverre 8-al több lenne a potenciális vevőm.
-
Zó
aktív tag
válasz
arfer #139372 üzenetére
Érdekelt, hogy mi a nagy rajongás tárgya, mert videókból nem értettem. Érdekel a játékos szemével a game design, a trend. De mint mondom, leköt, de ad egy nagy csalódás- és ürességérzetet.
Meg hát lássuk be, 10 óra után legfeljebb benyomásokról tudnék beszélni, ha mindenki csak azzal töltene szignifikáns időt, amit imád, akkor mindenről csak az ömlengés menne. De a jövőben sok hasonlót nem tervezek, valójában eddig sem volt rá sok példa, 70 órás szerintem egy se.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
arfer #128214 üzenetére
De, azok igen, de azokkal meg úgy vagyok, hogy ilyen 3 vagy 4 euró azért nem tétel, kb egyi fagyizás ára, vagy ha megeszem egy menüt , vagy elmegyek moziba. Szóval ha lesz is, nem biztos hogy olcsóbb lesz onnan, ha meg igen, akkor nem fogok megint csak sírni hogy jaj, én megvettem 3 euróért, másnak meg 1 be került 1 év múlva vagy ingyenes
-
TheNewDawn
addikt
válasz
arfer #128212 üzenetére
A félelem részben jogos, ami az új max pár éves játékokat illeti. Régebbieket azért szerintem már nem tesznek Monthyba. Én pl az AC Syndicattel/Skyrimmel kacérkodom, persze olyasmi bármikor lehet, mint a Dirt Rally esetében, tavaly megvettem 10 euróért, most ingyen osztogatják.
De engem ezek nem zavarnak, beletettem kb 40 órát, végigtoltam a teljes bajnokságot, most sírjak azért mert más 1 év múlva ingyen megteheti ? Nekem igy is bőven megérte -
-
-
Zamery
senior tag
Én is megvettem csak nem most!
Mondjuk legalább ennyi akció nekem is járt:
Assassin's Creed III and Far Cry 3 Rewards giveaway
Until March 4, redeem all Rewards for Assassin's Creed III and Far Cry 3 without spending a single Uplay Unit!
You can redeem your Rewards from the game page on www.uplay.com, under the WIN tab in the Uplay PC client, from the iOS Uplay app or any other Uplay destination when logged in with your Uplay account. Once redeemed, your Rewards will automatically be available in your game.
-
cskamacska
addikt
Ki lehet valahogy listázni az összes játékukat? Vagy legalább azokat amit leáraztak? Bámulatos hogy eddig nem bírták megoldani hogy az ember a játékaik között böngésszen.
Egyébként be se lehet hozzájuk jelentkezni webes felületen, az Origin kliens pedig csak offline módban indul.
-
ForRedGlory
félisten
747 HUF az ára 20%-os kuponnal. Egyet vettem magamnak gyorsan
Ahhoz képest, hogy ezt írják, már kaptam is kódot:
"Due to high demand we are currently out of serial keys for The Last Remnant (TM).
You may proceed with your order but it may take up to a few days before you recieve your serial key." -
-
-
csaba951
veterán
GameStop USA fiókot külön kell nyitnod. Ott már a regisztrációkor visszadobta volna a kérésed. Neked egy nemzetközi fiókod van. Hm. Tulajdonképpen nem is lenne szabad látnod ezt az ajánlatot.
Sleeping Dogs
Azt nem is írtam, hogy tegnap 1 órára az Amazon USA is bedobta 35 USD-s akcióba a dobozos verziót (PC). Az erre lekötött készletek 87%-át el is vitték az emberek. Szóval 3 ilyen nagy akció, szinte egy időben. Ebből gondolom, hogy hamarosan más boltokban is leárazásra kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Synology NAS
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest