Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na nálam is maradt egy bundle... megvettem egy ismerősnek erre mégsem kell neki, így elég sokminden megmaradt.

Viszont legalább nullszaldósra kéne kihozni... ugyan meghírdettem aprón picit többért (hátha nyerek sok sok pézt vele
), de ha valaki elviszi itt akkor itt olcsóbban adom picit emiatt. 
Viszont én nem szórakoznék darabokkal így Franchise Bundle szinten adnám a dolgokat:
Alan Wake Franchise 2EUR (600Ft)
Darksiders Franchise (1+2+SP) 3EUR (900Ft) - innen a DLC-k nagyrészét előttem magamnak csak úgy hamár így alakult ezért csak ennyi.
Supreme Commander Gold (ez a két SC együtt ugye) 1 EUR (300Ft)
Ha valakinek kell ígyis valamelyik, akkor írjon rám privit.

És akkor kb nullára ki is jöttem. És ingyen dolgoztam vele.

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), de ha valaki elviszi itt akkor itt olcsóbban adom picit emiatt.