- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tillatrilla
senior tag
válasz
Ganz-[HUN] #8932 üzenetére
Hát ez tényleg szégyen.Szeretném elkerülni az usb kábeles megoldást,ezért szenvedek a wifi beállításokkal.
-
kenyerr
tag
válasz
Ganz-[HUN] #8654 üzenetére
A fej nem tűnt koszosnak, a waste ink pad meg szinte még fehér. A parkoló részén volt 1-2 csepp tinta, azokat leszedtem. Azóta egyébként nem annyira szokott "pacálni".
Inkább hajlamos a lapokat begyűrni pár hetente. A legutóbbinál viszont teljesen beragadt ebbe az állapotba. Az összes led villog, a számítógépen írja, hogy szedjem ki a beragadt papírt, de nincs benne semmi. A bekapcsolás után megpörgeti a görgőket és azonnal elkezd villogni minden. Már azt is próbáltam, hogy befogatok vele egy papírt, had menjen át, de nem segített.
Van valami mód arra, hogy gyári állapotba kerüljön, vagy inkább szerviz? -
palocz
tag
válasz
Ganz-[HUN] #8674 üzenetére
Azt nem tudom. Csak potyára kiadtam 10000 ftot a semmire
-
palocz
tag
válasz
Ganz-[HUN] #8672 üzenetére
Nem áztatva lett, hanem mivel én ugy vwttem a fejet hogy felvan ujjírva, beraktan, és fejtisztitás tintával. De nint kiderűlt bibis volt a fej
-
palocz
tag
válasz
Ganz-[HUN] #8659 üzenetére
Szia. Sajna kiderűlt hogy hibás volt a fej. Találtam 1 másik fejet a jófogáson, felujítottként volt hírdetve, de kiderűlt hogy nem kicsit bibis, mert kb a 10ik fejtisztitás után, meg fuvoka minta után csak kikapcsolt és mig benne volt a fej, be sem lehetett kapcsolni. Most ott tartok hogy keresek fejet bele. De csak az Alliexpresen találtam
-
kenyerr
tag
válasz
Ganz-[HUN] #8650 üzenetére
Amikor rájön, hogy pacát hagy a papír szélén, akkor a fúvókaellenörző képen még nem látszik semmi hiányosság.
Habár azóta már előjött olyan hiba is, hogy elkezdett csíkozni (kihagyott pár sort) és olyankor bizony szinte egyszerre az összes színnél látszódott valami. De 1-2 fejtisztítás után rendbe jött. Eddig egy hétnél több nem telt el nyomtatás nélkül (színes kép).
Másik típusú hiba, amivel már kétszer találkoztam, hogy egyszer csak elkezdi a papír sarkát felgyűrni. Amennyire láttam, a nyomtatófejbe akad bele. Talán nem húzza eléggé bal oldalra (szemből nézve), amikor behúzza a lapot nyomtatásra. Ha igen, ezen lehet valami állítani?
Ebből a begyűrögetésből pár lap múlva az lesz, hogy teljesen beakad és ki kell rángatni kézzel -
atala
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN] #8644 üzenetére
A dye, és a pigmentes tinta is vízbázisú, ezt jól tudom.
Attól, hogy vízbázisú, még nem feltétlen oldódik fel ha már teljesen megszáradt. -
atala
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN] #8642 üzenetére
Szerintem semmivel sem szárad jobban mint a dye tinta. Ha beszáradt egyiket sem oldja a víz.
-
atala
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN] #8639 üzenetére
Van már pigmentes Ecotank. [link] Az más kérdés, hogy mennyibe kerül. 330 ezer Ft.
Fényes fotó nyomtatáshoz nem jó a pigmentes tinta, mert nem szívódik be a lapba, így elkenődik. Matt fotópapírnál jó, de nem lesz olyan részletgazdag mint a dye tintánál. Igaz, lehet, hogy ezt szemmel nem veszed észre.
Egyébként simán tehetsz a dye nyomtatóba is pigmentes tintát. Én az L805 nyomtatómat már lassan 4 éve használom pigmentes tintával.PociAti:
Kifejtenéd miért megbízhatatlanabb a pigmentes tinta? -
PociAti
őstag
válasz
Ganz-[HUN] #8639 üzenetére
Nincs.
Megbízhatatlanabb.
Nem, nem jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Proxmox VE
- Gumi és felni topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi belépő szinten
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged