-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
kenyerr #8653 üzenetére
Fej keretét kell letakarítani, és a parkoló részét. Csupa por és dzsuva lesz. Ha tiszta, akkor jó is lesz. Igen, a fejet ki kell venni mindenképp, hogy le tudd alulról takarítani. A fúvóka lapot nagyon óvatosan itasd inkább, ne húzd, mert abból csúnya dugulás is lehet ha eldugítod a húzgálással. És meg kéne nézni, hogy a parkoló "dugópumpa" végzi -e a dolgát. Waste ink pad mennyire van tele? Felülről csöpög bele L120-nál, nem hiszem hogy ez lenne a baj. Fejtisztítás nem kell ha rendszeresen van használva a gép, mert sok tintát nyom mellé a waste inkbe, csak azért hogy ne kelljen fúvókát takarítani. Szépen tisztán tartja magát. Hallani is lehet a sípoló hangot amikor kinyomott egy oldalt.
-
Kisfundy
aktív tag
válasz
kenyerr #7796 üzenetére
Sziasztok!
Adott egy epson l210-es nyomtató,ma egy használat után elkezdett elől a piros (talán tinta szint) led villogni,ellenőriztem a szinteket ,nem voltak nagyon kifogyva,bár így is fullra töltöttem.
Azóta nem nagyon akarja elkezdeni a nyomtatást folyamatosan azt írja hogy ellenőrizzem a szinteket,ha kinyomok egy nyomtatási sort a fekete nem nagyon akar működni!
mit tudok csinálni lehet ezt valahogy törölni?
-
Varshi
aktív tag
válasz
kenyerr #7791 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy nem a kommunikáció a ludas.
Csinálj rajta egymás után 3-4 fejtisztítást, és ha ez se nyert, akkor erőteljes öblítést, majd pihi másnapig. Akkor fejtisztítás, és próba.Nekem volt, hogy semmi se segített, de Magas minőségben már elfogadható volt (a csík ott volt, de nem vállalhatatlan). Pár hónapig így nyomtattam, és javult a helyzet magától!
-
atala
Topikgazda
válasz
kenyerr #7789 üzenetére
Ha nem működnek a fúvókák, normál minőségnél sokkal jobban csíkoz. Ha átállítod a legjobb minőségre, kevésbé lehet észre venni a csíkozást.
A fúvóka teszt alapján kb igazolja is a nyomtatást, viszont érthetetlen, hogy status lap miért jó. Már egy fúvóka eltömődés is látszik a nyomatban. Egyre tudok gondolni, hogy van ahol nem a feketéből nyomtat, hanem a három színből keveri ki a feketét. Vagy magas minőségben nyomtatja aki a status lapot. -
kenyerr
tag
válasz
kenyerr #7776 üzenetére
Kiderült, hogy egy biztosíték miatt volt minden. Szóval ha valakinek üres lapokat "nyomtat", akkor ez is lehet egy hibaforrás. Nézzétek meg az F1 jelzésű kis biztosítékot ami a képen is jelölve van.
Azóta már nyomtat viszont fejtisztítással kapcsolatban lenne érdekesség:
- Az infó gombot megnyomva az "epson status sheet" gyönyörűen csíkmentes.
- Fejtisztítás mintánál a fekete fele hiányzik.
- Normál minőségben nagy csíkokat kihagy.
- Magas minőségben is látható 1-2 apróbb hiba.Lehet hogy van valami gubanc a gép -> nyomtató kommunikációban?
Ilyen sorrendben a képek:
-
epzon
őstag
válasz
kenyerr #6512 üzenetére
a készülék tetején van egy matrica hogy hogyan kell a tintaszintet leokézni a gépnek
ugye itt az a helyzet, hogy nincs chip, nincsenek patronok, így a készülék nem tudja hogy mikor hogy áll a tintafesték. Bizonyos algoritmus alapján kalkulálja a gép, hogy szerinte hogy áll a festék és amikor ő úgy számol, akkor figyelmeztet, hogy nézd meg - vizuális megerősítést kér :-D -
ezt egy gombkombinációval le tudod neki okézni, hogy jó megnéztem mehet tovább minden - ez van a készülék tetejére ragasztva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged