- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBear
senior tag
Megtaláltam az állítási lehetőséget, de végigjátszogatva mindent sem tökéletes. Valahogy nem áll össze tökéletesen keret nélkülire, mintha elcsúszna a nyomat.
De a pont az I-re az volt ma, hogy többféle papír esetén is fotóknál feltűnt, hogy a nyomat elején kis csúszásnyom vagy mi van a papír közepénél. Mintha behúzáskor a görgő nyomot hagyna. Ok, nem eredeti Epson papír, de könyörgöm, ugyanazeket használtam Canonhoz probléma nélkül. Ott csak a legbrutálabb 300g feletti papíroknál fordult elő, hogy az alsó tálcából nem tudta felvenni a papírt, elcsúszott rajta. De felülről simán ment.A nem eredeti tinta mítoszban nem hiszek. Szinte soha nem használtam eredeti tintát, soha nem volt problémám. Nem tűntek el a nyomatok, szépek és élénkek voltak, ráadásul előfordult, hogy adott nyomtató állt vagy egy évet a nem eredeti tintákkal, de simán használatba lehetett venni. Max egy kis melegvizes öblítés a fejnek és kész. Mondjuk eddig Canon nyomtatókat használtam, most volt ez a kitérő, de úgy látszik ez nem is jött be.
-
BigBear
senior tag
Nem akarom elkiabálni, de most jónak látszik.
Az agyvérzés kerülgetett már. A nyomtatok egyre rosszabbak voltak, egyre jobban csíkozott a nyomtató. Kivettem a patronokat, eltoltam a fejet. Meglepetésemre az új nyomtatónál a fejlehúzó gumi tiszta tinta volt, mellette a szivacs is láthatóan nyelt eleget, hátul már kis pacák látszottak, a patronok alatt a tüskéken rászáradt tinta. Nagyon óvatosan megtisztogattam mindent, majd összeraktam. Próbanyomat. Még rosszabb... Fejtisztítás.
Láss csodát, jó az ábra. Azóta kinyomtam néhány lapot, most nem tűnik rossznak. Bár, hogy őszinte legyek, elégedett nem vagyok. Ok, egyelőre csak mobilról, iPrintből, de a képek minősége fényévekre van a régi Canon IP4000 nyomtatómtól, pedig azt a lehető legolcsóbb utángyártott patronokkal használtam, csak most már kínlódás volt vele a nyomtatás, mert állandóan zárt ajtóra panaszkodott. Csodálkozom kicsit. Ennyit tudna az Epson? Egyelőre nem győzött meg. Még rajta a fólia, őszintén szólva gondolkodom, hogy visszapostázom.
Főleg az új nyomtatóval való szenvedés nem hiányzott, CISS ide vagy oda.
Az se szimpatikus, hogy 10x15-ös papírra, ilyen beállítással borderless módban nem nyom borderlesst. A jobb oldalon és alul fehér sáv marad. Ez megint mi? Mert erre nem találtam beállítást a nyomtatón vagy a mobilos alkalmazásban. -
Thrawnad
senior tag
Mint írtam ha használva van nem szárad be.
Évek alatt a sok nyomtatás alatt csak 2x száradt be.
Heti szinten 1, 2 csomag papír befigyel.
Másrészt meg őszintén leírtam mindent.
Harmadrészt nem ajánlottam, csak leírtam a saját spórolós tapasztalatokat.
Negyedrészt a nyomat igenis jó minőség szerintem.De azt is leírtam hogy ezek a nyomtatók eléggé nem ugyan az az árkategória mint az övé!
-
RPZ
tag
Rendben, mindeképpen beszámolok róla.
anevemearl: Píszílend-benEgyszer már kifejtettem a véleményemet, hogy a nyomtatógyártók ipari hulladékot gyártanak, és ez most is bebizonyosodott. Még ha jó is lenne, akkor is elég karcos egyébként egy 10x15-ös fotó 167 mp-es elkészítési ideje! Vagy inkább súlyosan szar. De legalább lenne jó minőségű!
Nem értem, hogyan létezhet ez a termék. Nincs semmi létjogosultsága. Ha tudna értelmesen fényképet, akkor egy bestbuy, bombasztikus cucc lehetne, de ez így semmit nem ér.
Ez a nyomtató semmiképpen nem maradhat, mert ez botrány, de nem tudom mivel lehetne megpróbálkozni akkor. Ez a max. értékhatár, ahol még van értelme nyomtatót venni. Felette is lehet, de az már luxuscikk.
Még a Brothert lehetne megpróbálni, de ott is tele van a net fanyalgókkal..
-
PociAti
őstag
3150: "4 db 70 ml-es, színenként cserélhető tintapalack"
Azok a palackok valójában 65 ml-esek. Elírás.
103 EcoTank/ITS Ink Series - CEB/CISMEA -
PociAti
őstag
https://www.epson.hu/products/printers/inkjet-printers/for-home/ecotank-l3150
Mellékelt palackok kapacitása:
Fekete-fehér oldalkapacitás: 8.100 Oldalak
Színes oldalkapacitás: 6.500 Oldalak103 EcoTank Black ink bottle - C13T00S14A - 4.500 oldal - 65,0 ml
103 EcoTank Cyan ink bottle - C13T00S24A - 7.500 oldal - 65,0 mlhttps://www.epson.hu/products/printers/inkjet-printers/for-home/ecotank-l3050#accessories
Mellékelt palackok kapacitása:
Fekete-fehér oldalkapacitás: 13.000 Oldalak
Színes oldalkapacitás: 6.500 OldalakT6641 Black ink bottle 70ml - C13T66414A - 4.500 oldal - 70,0 ml
T6642 Cyan ink bottle 70ml - C13T66424A - 7.500 oldal - 70,0 mlL3150-nél a 8.100 oldalnyi kapacitás 2 × 4.500 oldalból jön ki.
L3050-nél a 13.000 oldalnyi kapacitás 3 × 4.500 oldalból jön ki. -
almi
senior tag
Sajnos akkor én is egy rossz szériát fogtam ki. Bár én még fele annyit sem nyomtattam vele, mint te és végig eredeti patronnal.
Sajnos ez már így alakult, nem nagyon éri meg megjavíttatni ennyiért.Nekem is el kell kezdenem nézelődni. Az Workforce széria újabb darabjairól vannak hasonló rossz tapasztalatok?
-
andras77
újonc
Abban nem törtent javulas, hogy tovabbra sem tudok nyomtatni. A nyomtató használtfesték-párnája élettartamának végére ért.
Vegye fel a kapcsolatot az Epson ügyfélszolgálattal.,ezt irja ki a nyomtato. Tudnal abban segiteni, hogy hogyan tudnam a nyomtatot ujra eletre kelteni. Elöre is köszönöm, üdv Andras -
sklopp
őstag
Szia! Szintén megtelt ink pad (L300) ügyben lenne kérdésem. Egyrészt, az Ali Expressen hirdetnek egy rakás helyen csak párnát (ház nélkül) nagyon kedvező áron, nagyjából ezer Ft. alatt. Ha már találkoztál vele legalább hallomás szinten, érdemes megrendelni? Másik kérdés, resetter program már szóba került. Itt van egy letölthető program, Youtube-on van feltöltve is a program használata. Erről tudsz valamit?
Előre is kösz, ha tudnál valamit ezekről mondani. -
sklopp
őstag
Köszönöm a tippet. Igazság szerint minél többet járok utána, annál inkább elmegy a kedvem az egésztől. Legszivesebben bevinném egy szervízbe, de: ahová még garanciás korában vittem párszor, igencsak visszariasztó tapasztalatokat szereztem. Első alkalom: többszöri fejtisztítás ellenére is csíkos a nyomat. A gondos gyári csomagolásból elsőre kimaradt a nylon zsák. Viszont ugyanúgy csíkos maradt a nyomat. Második menet: a csaknem teli festéktartályok szinte teljesen üresek a gondolom napokig tartó fejtisztítások eredményeként. Sebaj, feltöltöttem, szerencsére valaki hirdetett egy teljes készlet festéket a + feketével együtt. Végre nyomtat a gép hibátlanul. Kb. egy hónapig. Akkor leáll "megtelt festékpárna" üzenettel. Harmadik menet: két nap alatt kész. Otthon kiderül, a általam cserélt tápkábel (extra hosszú) kimaradt a dobozból. Vissza, már bezacskózott kábellel fogadnak, tudtak a dologról. Otthon kiderül, egy használt állapotú rövid kábel a zacskóban. Itt feladtam. Kerestem egy másik, hosszabb kábelt, szerencsére volt otthon, így beüzemelhettem a nyomtatót.
Mindehhez tudni kell, mikor ez az egész tortúra zajlott, mindössze alig 500 és egynéhány kinyomtatott oldal volt a gépben. Elvileg a szervíz cserélt fejet, majd később festékpárnát. Most újra jelentkezett a festékpárna téma, de még mindig nincs benne 1000, azaz ezer oldal. Itt állok egy újszerűnek mondható nyomtatóval, erős kételyekkel, hogy ebben a gépben nem lett cserélve semmi, csak a tintát használták ki a végtelenségig ismételt fejtisztításokkal, a párna meg szintén maradt legfeljebb nagyjából tisztítva és egy reset történt.
Komolyan mondom, ebben az országban minden vonalon csak a lehúzás működik kontárkodással egyetemben, legyen szó bármiről.
Lehet, jobban járnék egy olcsó vacak de új gép vételével, amit rögtön eldobok, bármi baja lesz garanciaidőn túl. -
Agostino
addikt
köszönöm, de sajnos nálam arra sem reagál semmit sem, teljesen lehalt az egész. nagyon bosszantó, mert teljesen kizárt, hogy fizikailag bármi baja lenne. azt sem akarom elhinni, hogy alkatrésze makkant volna meg... gondolom elértem valami limitet aztán hello
karbantartót nem veszek, de ezek után epsont sem.
-
-
narumon
őstag
Hogyne tudták volna megoldani. Persze ezért írtam, hogy tudni kéne, hogy az L is ilyen rendszerrel rendelkezik-e. Ezek szerint nem. (Viszont írtam is, hogy az újabb workforce nyomtatók meg igen). Ellenőrzi és állítja is. Mellesleg egy közepes Workforce-ban van 3200 fúvóka a nagyobb gépekben meg akár 35.000. Vicces lenne ha amikor ebből kiesik 1 azt észrevennéd
A detektálási methódus talán ezen a videón érthető a leginkább:
-
R1200GS
aktív tag
Megpróbáltam egy vákuumos féklégtelenítővel kiszívni a tintát, de nem igazán jött belőle. Akkor így már értem. Azt hittem, hogy egy tartályba gyűjti a cuccot.
Akkor nem is bajlódok többet szervizzel. Csak szereznem kell egy vékonyabb gumicsövet, meg pár toldót hozzá. Egyszerűen megoldható. -
R1200GS
aktív tag
Köszönöm szépen a segítséget.
Viszont azért lehet csak elviszem egy másik üzletbe, hogy kitisztítsák, mert gyanítom, hogy jócskán lehet a tartályban, meg a szivacs csere sem árthat. Ha már megcsinálom akkor induljon tiszta lappal a masina. Az 1500 oldal nem tűnik soknak, de viszonylag gyakran kellett "erőteljes tintaöblítést" alkalmaznom a ritka használat miatt.
A tartályokat egyszer töltöttem a 4 év alatt, most olyan félig vannak.A videóban kicsit szerencsétlen megoldásnak tűnik az üdítős palack. Nem célszerűbb alacsonyabbra tenni a tartályt? De ez már részlet kérdés. Úgy fogom megoldani ahogy Te.
Szerk.:
Mit gondolsz, nem lehetséges a tintát kiszívni a tartályból a csövön keresztül. Úgy hogy csak az oldal ablakot veszem le. Mert akkor nem igényelne nagyobb bontást a művelet. -
R1200GS
aktív tag
Sajnos nem tudok a környéken szakszervizt. Egyébként Békéscsabán a Kuttor Bt.-hez vittem. Nem ajánlom senkinek őket. Pedig azt hittem korrekt társaság. Később még hívott egy másik eladó, és azt állította, hogy volt valami minimális takarítás, meg ha komolyabbat akartam volna az 20000+Áfa náluk. A végén már össze vissza beszélt.
Beszéltem egy másik szervizzel és lehet megcsinálnák ezt a kivezetést kb. 7000 Ft-ért.
Köszönöm a képet. Majd kérdezek még.Szinte ugyan ez az L1800 is, csak ugye itt nincs külső tartály. link
Az a bosszantó, hogy valószínű ezt a kivezetést egyszerűen meg tudom oldani, de megint el kell vigyem a nyomtatót, hogy ki legyen cserélve a szivacs, meg ki legyen tisztítva.
-
Sancza
tag
Szia,
köszi az infót. Ez alapján brutálisan drága a festék a XP-15000-hez az L805-höz képest. Úgy néz ki az L805 lesz a nyerő, nem kétséges. Most már csak azt kell kitalálnom, hogy hova fogom tenni a nyomtatót.Egyébkén nagyon benéztem, mert én abban a hitben éltem , hogy az L805 is tud A3-ban nyomtatni, aztán most látom, hogy sajnos mégse
Így még inkább felértékelődik az XP-15000 mérete, mivel az A3 nyomtató létére kisebb mint az L805. Igaz ezt annak árán, hogy saját patronnal működik (nincs külső tinta tartálya)
De a tinta költség különbözet annyira jelentős (nem vagyok a saját pénztárcám ellensége
), hogy inkább lemondok az A3-ról és a kisebb méretről (úgy is nagyon ritkán lenne szükségem rá, azt meg akkor megoldom Cewe vagy hasonlónál).
@Nagya21: neked is köszi az infót!
-
törölt tag
2013-as vásárlás volt, szóval sok reményt nem fűznék hozzá, de írtam még tegnap közvetlen az epsonnak róla, jött is válasz, hogy továbbítják megfelelő helyre, és megnézik mit lehet ilyenkor tenni.
most egyelőre felitattam ami benne volt és csak nyomtatás idejére teszem bele a sárgát, hátha tovább húzza. -
Hkriszt
csendes tag
RA Trade Budaörs.
A szivacsot kicseréltetem, a másikat nem kértem. Az a baj, hogy nagyon vidéki vagyok, és nem tudok bemenni személyesen. Ezt is úgy küldtem be futárral. Nem tudok mit csinálni, teljesen kiszolgáltatott állapot ez, itt a környéken senki nem javít, csak pest jöhetett szóba. Csak reménykedem benne, hogy rendben hazaér. -
-
szerintem a hosszúkás pont nem ferdül el, mert az felül is támaszkodik
13x18-as fotópapír fordult el nálam picit a nyomtatás végén, de az 260 grammos volt. bekapcsolva az extra vastag opciót már nem volt gond. viszont azt sajnálom, hogy olyan dolgokat nem lehet állítani, mint a profibb gépeken, mint pl tintamennyiség, száradási idő meg papírvastagság, van olyan fotópapírom, ami kevesebb tintával jó lehetne, így viszont kb használhatatlan.
-
Stefano1
újonc
Nem volt gondom a beszáradással,csak egyik napról a másikra nem lehetett bekapcsolni (Ez egy Canon MG7100, ezeknek érintőgombos a kapcsolójuk)
és sajnos nem tápegység gondja volt.
A szervizbe azt mondták hogy ezeket a típusokat nem érdemes javítani mert nagyon drága az alkatrész hozzájuk.
Szerinted egy lézernyomtatóval tudok olyan jó képeket nyomtatni mint egy Epson L850,vagy Epson Expression Photo XP-960-al ?
Nem tudom hogy az XP-960 van e olyan jó mint az L850, vagy esetleg tudsz valami mást ajánlani amivel jó képeket tudok nyomtatni labor minőségbe ?
Tudom sok múlik a jó tintán (de ez az Epsonnál meg van ) és a Fotópapiron.Köszönöm !
-
Nozi
csendes tag
Ugyanazt az eredeti Epson fotópapírt használom, amit L800-nál, ugyanazon beállításokkal, azaz a nagyítás a kicsire van állítva. Nem örülnék, ha még többet harapna le a képből a nyomtató, ráadásul úgy, hogy az L800 meg simán vitte. Itt van egy másik kép, ahol jobban látni, hogy ferdén húzza be egy kicsit.
De ezek szerint akkor nincs rá gyors megoldás (a nagyításon kívül). Felveszem a kapcsolatot a support-tal. -
theklikman
csendes tag
Köszönöm a válaszokat. Az L805-el az a gondom, hogy csak nyomtatni lehet vele, számomra a fénymásolás is fontos szempont.
Lenne még egy kérdésem: a pigmentes fekete az mennyire fontos szempont? Tényleg sok a különbség? Megéri a plusz pénzt? (ha jól láttam ez az egyik legfontosabb különbség az L3050 és az L4150 között) -
geza844
aktív tag
Próbáltam, de azt mondja, hogy a nyomtatóm ezt nem támogatja:
Warning!
Unfortunately this printer does not support sotware reset of the ink levels. The only option is to replace ink cartridges or use `CISS` (Continuous Ink Supply System). If you are already using `CISS`, then reset it according to the manufacturer's instruction.Bár azt nem értem, hogy a patronok manuális feltöltése (jól értem, hogy az CISS ezt jelenti?) itt hogy jön képbe? Tudtommal ehhez a típushoz nincs hivatalosan töltő készlet. De ha mondjuk feltételezzük, hogy van, és én meg is csináltam (mint ahogyan tényleg, csak mondjuk kínai patronnal, de Epson tintával), mit jelent, hogy állítsam vissza a gyártó utasításai szerint? Mi a gyártó utasítása?
-
smfb
csendes tag
Szia!
Értem amit mondasz és utólag logikusnak is tűnik. Viszont volt ugye egy még félig lévő utángyártott szettem és adta magát a dolog, hogy akkor először azt használom el. Amúgy évek óta ennek a gyártónak a termékeit használom és sosem volt gond velük. Mint az előző hsz-ben írtam, először itt sem, mert tökéletesen működött, ezért nem is értem a jelenséget. Azért azt nem gondolnám, hogy az utángyártott patron okozta ezt a problémát. Eddig miért nem volt vele baj, illetve ha rossz minőségűek, akkor senki nem venné őket. Amúgy, az is furcsa, hogy miután betettem a gyáriakat, azonnal jól működött egy darabig. Szóval nekem az egész érthetetlen.
-
bzoz
csendes tag
Hello.
Értem, tehát akkor nem tudtok megoldást. Nem photopapírra akarnék nyomtatni. Érdekes, mert a régebbi tintapatronos nyomtató tud színeset nyomtatni, rendes minőségben, meg fekete szöveget rendes mély fekete színben, nem pedig ilyen szürkés vmiben.
Azért köszi a válaszokat!
-
Nozi
csendes tag
Az első szakszerviztől nehezen, de kaptam választ, pontosan azt, amit jósoltál (bevizsgálás), viszont azt olyan összegért, amit sokallok. A másik cég több mint egy hét után se válaszolt.
Utána néztem külföldi fórumokon, jó pár embernek ugyanez a baja, és ott fejcsere oldotta meg a problémát. Ezek után úgy gondoltam, hogy önállósítottam magam. Néztem videókat, hogyan kell fejet cserélni, majd elővettem a régi P50-esemet, és átcseréltem a fejet. Most minden szín olyan, amilyennek kell lennie, de a világos magenta fúvókái nagyon el vannak tömődve. Nyomtam rá egy fejtisztítást, majd 2 öblítést, de nem javult meg. Ezek a boltban kapható fejtisztító folyadékok mennyire megbízhatóak, érdemes velük foglalkozni? -
Nozi
csendes tag
-
Nozi
csendes tag
A szoftver frissítés nem talált újabb verziót (6.74 van fent).
Leszedtem a drivert, újratelepítettem az Epson oldalán lévő driverrel (6.72). Kipróbáltam azzal is, majd frissítettem a leírtak szerinte az újra (6.74), de mindkét esetben sajnos elszíneződik a magenta, de most már olyan szinten, hogy bizonyos helyeken csak a cián látszik már a magenta oszlopban. -
sz4zs
csendes tag
Ma kipróbáltam egy helyen, ahol jó pár ugyanolyan gépet ugyanúgy, ugyanazon szoftverekkel, ugyanazon beállításokkal telepítgettem ugyanazon változatú és verziójú Windows 10 operációs rendszerrel. 5-ből 4 gépen tökéletesen működött az SMB szkennelés az írt módon, az 5-nél ugyanaz a DNS hiba, mint a kérdésemben. Roppantul érdekes.
Kiegészítés: Ahogyan az 5. gépen nem működött, egyből megnéztem a KONICA MINOLTA bizhub készülék SMB szkennelését, arról pedig egyből jó volt.
Szóval van valami furcsaság az Epson SMB-s szkennelésével...
-
-
Jarod1
veterán
-
RudY
addikt
Igen, én is ezt tapasztalom a rendszeres fejtisztítás alkalmával, hogy az első után rosszabb lesz, szükséges még 2-3 menet.
Nálam nem probléma az öblítés sem (persze nem használom fölöslegesen és ész nélkül), mivel az elhasznált tinta is külső tartályba kerül, ahol brutálisan nagy a tárhely -
ocscsaba
tag
Igen, nekem még az L800-ashoz epzon kolléga adta meg a 6 szín kódját, mert egy idő után a gép fáziskésésbe került, új kódot kért, pedig még volt a tartályban. Megpróbálom ide másolni a 6 szín kódját:
Ink Reset Codes (Reset ID) for Epson L800 6 color printer
Black ink bottle ID:
QJK-8M3-8SK-WE7N
TQY-9DL-2WA-98EA
L5H-8YL-MGG-2CDJ
QTX-WHE-R6L-DTBM
TUP-AB9-KPS-MZX5
32X-FDB-UUT-26UC
ULL-WCZ-M7L-4PAR
75B-TB3-FAQ-JP73
NAK-F6A-ZAS-CKBA
QMT-F6L-AQ3-JQRA
LQ5-GTQ-R3P-DNRECyan ink bottle ID:
64S-GB8-D68-PEPB
A7R-VLM-LRA-X583
QWU-ZXZ-RVP-V7HZ
8LL-JEM-CD2-957F
JCK-WBR-J3D-PRGB
8SL-W74-UTP-QV8C
BZ4-YV2-8NS-XKPN
PKP-D6W-X6T-QPTE
37W-336-DX7-EKDY
WBA-5G5-ZJW-BTANLight Cyan ink bottle ID:
TJT-2EQ-F9H-T97C
327-6WX-BN3-CFHS
SFL-J2G-RH2-857M
2PH-3MX-PXP-AVQ3
JSL-VJ3-LA2-C385
VCC-TAK-BGE-ATB3
U6Z-JFU-SS9-3X9B
N8L-WLQ-T2E-X98R
DDM-T5C-V34-5EWAMagenta ink bottle ID:
3BJ-VEF-RV7-J8AE
F68-2JE-E6T-BQ6N
RVR-9Z4-CA7-ZUDR
NQ8-TFS-Q34-J4RC
J9D-REA-BSM-CTYC
XD7-Z73-3NQ-UZPN
RUG-WCP-H55-7CDA
WEQ-7DM-T8X-9MCZ
2BC-4DV-Z7L-2VXN
2NA-VTV-NKV-MSWELight Magenta ink bottle ID:
XKK-3TP-UU4-XE85
Z5Z- C5Q-Q6F-APZF
9F8-QEC-RDD-85TF
3PC-X3S-R89-LXZN
WEZ-6ES-WDA-C6PG
7WG-UKZ-9YK-J6ZN
NFT-WV9-ZZ9-6DMZ
LLW-HGE-6WG-WWPC
W4V-YY7-7MB-PGFFYellow ink bottle ID:
UTV-GPF-2H3-BFW5
C9K-88G-JUQ-HGYM
FB7-Q2N-APU-XQ4E
SF8-WBQ-LH7-S5TF
BSY-YV3-Q65-KM9J
NL7-DRB-8Q5-W94R GCS-ZFE-7ZY-8RQJ
742-HR5-UE3-9D6P
UHN-PJ8-U8V-CHBR
9J9-9V8-AHU-MDDN -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Robogó, kismotor
- Autós topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 25
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest