Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
R1200GS
aktív tag
válasz
R1200GS
üzenetére
A napokban nyomtattam kb.16-18 A4-es oldalt fotópapírra magas minőségben. Összességében elégedett vagyok a végeredménnyel, nem veszek észre hibát.
Két alkalommal indítottam erőteljes tintaöblítést, és néhányszor fejtisztítást.
Sajnos nem oldódott meg a probléma. A tesztoldal ugyan olyan mint amit linkeltem.Mit gondoltok, egy nyomtató szervizben át tudnák mosni a fejet?
Az is lehet, hogy nem foglalkozok vele, végülis amire használom az még így is megoldható vele. Egyszerű szöveges dokumentumokat nem ezzel nyomtatok.Lenne még egy kérdésem. Mit kellene tennem ahhoz, hogy ne száradjon be a fej. Eddig 2-3 havonta kapcsoltam be. Max 1-2 oldalt nyomtattam, és lefuttattam néhány fejtisztítást, vagy ha nagyon nem akart helyreállni akkor erőteljes tintaöblítést. Túl ritkán végeztem ezt? Milyen gyakran kellene?
-
R1200GS
aktív tag
válasz
R1200GS
üzenetére
Azt a hiba üzentet küldi, hogy nincs papír a nyomtatóban, vagy helytelen betöltés.
Kipróbáltam többféle beállítással is. Fekete fehér gyors nyomtatásnál 80 g-os papírra is ugyan ezt csinálja.
Valami érzékelő gondja lehet, azt hiszi, hogy végére ért a papírnak, ezért próbál másikat behúzni? -
atala
Topikgazda
válasz
R1200GS
üzenetére
Én biztos nem tisztíttatnám ki. Van bőven ráhagyás a szivacsban. Nem tudják olyan pontosan kiszámolni. Szerintem másfélszeres mennyiséget még simán elbír a szivacs.
Ha mostantól kivezeted, akkor belülre egy csepp sem megy, így maradhat, de te tudod.
Én is úgy voltam vele, hogy jobb valami laposabb, így nem pang a csőben a tinta, mert belefolyik a tartályba mind. Ebbe is sok belefér. Néha kiürítem.ui. Belül nincs tartály. Ha van is tartály, tele van nyomva szivaccsal. Van ahol csak a nyomtató aljába pakolják be a sok szivacsot, és az szívja el a tintát. Nálad is ez van. 3:35-től látszik ebben a videóban.
[link] -
-
atala
Topikgazda
válasz
R1200GS
üzenetére
Vidd vissza, és követeld, hogy cseréljék ki a szivacsot is!!!
Ennyi pénzt elkérni egy resetelésért? Miért nem szakszervizbe vitted? Ott 6-8 ezerért kicserélik a szivacsot, és ki is tisztítják!
A hiba kódot ki lehet venni pár ezer forintból házilag is.
Viszont most ahogy menni fog bele a tinta, már nem fogja tudni elnyelni, és egy idő után elkezd kifolyni a tinta a nyomtatóból.Bocs, most kifújom magam, mert nagyon pipás lettem. Hogy van képük így átverni az embert?
Nekem szerencsém van, mert a hátulján van egy kis ablak, ott van a cső, amit ki lehet vezetni. Én már az elején megtettem, így alig van a szivacsban tinta.
Ha jól tudom, az L1800-nál valahol oldalt van a tartály mögött. A yuotube-on láttam egyszer egy videót róla. Keresgélj, és biztosan megtalálod.
Ez az l800.
Lefotóztam az enyémet, de azzal sokra nem mész.
[kép]Programot én az ebay-en vettem, de van a Wic reset nevő program, ahhoz ha veszel egy kódot, kb 3 ezer forintért, akkor egyszer ki tudod resetelni egy gomb nyomással. De mint írtam, attól még a szivacsot ki kell cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon i-SENSYS X 1440i Multifunkciós Mono Lézernyomtató/Másoló/Szkenner
- Canon ImagePROGRAF TM-200 és Canon iPF670 PLOTTEREK (A/1 Plakátnyomtatók)
- 2 db Brother Orink TN2420 utángyártott toner eladó (1 bontatlan +1 db csak felbontott, de új)
- EPSON WorkForce ES-580WII profi szkenner
- Eladó 1 db Intermec PM43 ipari címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

atala