- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
akyyy
senior tag
EPSON T1295 kompatibilis Multipack ECOPIXEL BRAND. illetve visszaraktam az előző feketét, mert az még lötyögött, és berakva nem is látja üresnek, simán enged nyomtatni, csak hát a fekete nem jelenik meg a papíron (fénymásoltam szinesbe egy fényképet, hát elég furcsán néz ki rajta a fehér "vakfoltok" )
szóval sztem nem a patron hibája, hanem kőkeményen bele lehet száradva a fúvókába a feketénél
-
crissprivat
senior tag
Úgy lenne a legjobb,ha magában a nyomtató szoftverében tudnék neki fix ip-t adni. Az epson "epsonnetconfig" nevü programja tudna ebben segíteni? Nem találtam róla infót,hogy a nyomtatómmal tudna e kommunikálni és áttírni a konfigurációt. Feleslegesen meg nem telepíteném fel.
-
-
prayer
újonc
Nem, nincs benne elakadt papír, sem semmilyen kosz, vagy idegen tárgyat nem látok benne.
A bekapcsolás után elindul, a kocsi megy benne a patronokkal föl-alá, és amikor befejezi ezt a műveletet, azonnal az E-90 hibát írja ki egy piros keretben, három fogaskerékkel egyetemben. És épp ezért, már a szerviz gombra sem reagál, meg semmire, csak a ki, és bekapcsoló gombra. -
Granny
újonc
Köszönöm Jarod1 a választ - a program 4 lehetőséget kínál :
1. -Windows fax és képolvasó alkalmazás-képek beolvasása kezelése -(eredmény kis méret)
2. -Beolvasás - (eredmény kis méret)
3.-Microsoft world
4.-Zoner photo Studio 14
Az utolsó kettőt nem próbáltam, mert nem lehet jóMarad a menű választás, ami csak a másolásra vonatkozik. Tanácstalan vagyok, pedig már készítettem teljes méretű szkennelést, csak elfelejtettem hogyan..
-
atala
Topikgazda
Csak azért kérdeztem, mert én már jártam úgy, hogy tölthető utángyártott tintát használtam, és csak egy színnel volt gond, a többi jó volt. A magenta színnél egy idő után furán rajzolta meg a fúvóka ellenőrző ábrát, és elkezdett csíkozni. Aztán sorban álltak le a fúvókák, végül teljesen megszűnt a magenta szín.
Ezt 2 különböző típusú Epson nyomtatónál is megcsinálta. A többi színnek a fúvókái a mai napig jók, tökéletesen működik.
Nem mindig kell a nyomtatóra fogni a hibát.
Ha valaki utángyártott kelléket használ, fogja fel úgy, hogy amikor már vissza hozta a nyomtató árát, (ami általában 1-2 patroncsere után megtörténik), akkor onnantól minden egyes nap ajándék. -
-
homovicsa
újonc
Közben rákerestem neten a chip resetterre. Jó kis találmány. Ezzel kapcsolatban a további kérdésem, hogy T0711-14 patronokhoz 7 pines vagy 9 pines resetter használható? Találtam ilyet is - olyat is. Néztem a patronon a chipet, de a kialakítása alapján nem tudtam eldönteni, hogy 7 vagy 9 pines.
-
Cha-b
senior tag
Szia!
Felraktam ezt ( EPSON Network Utility ), de így sem működik wifi kapcsolattal.
Tplink beállításoknál (http://192.168.1.1/) bementem a QSS menübe -> add a new device -> Press the button of the new device in two minutes.-> connectKiírta, hogy connected succesfull, de a nyomtatón a LED félig zölden, félig narancs színűen világít.
Vagy mi a menete ennek a Wifi csatlakozásnak, ha nem ez?
-
tothjozsi96
addikt
Nagyon alapvető volt a hiba, nem volt feltöltve tintával a nyomtató.....
Most már minden működik tökéletesen.
Mondjuk érdekes dolgot vettem észre, a fekete-fehér dokumentumokat nagyon szépen nyomtatja.
De színes képet egyszerűen nem.... Pedig beállítottam hogy színes kép legyen, és fel is töltöttem. Meg lenyomva tartottam ezt a tintafeltöltés gombot 3 mp-ig és nem szép a színes kép... -
Cickánykoma
tag
Megnéztem, nincsen. Plusz eleve most takaritottam ki a fejnél alaposabban, amikor a feketét át próbáltam mosni ablaktisztítóval. Remek, most már egyik patronomat sem ismeri fel... Az bosszant az egészben, hogy ezt a márkát évek óta használtam gond nélkül és eddig nem volt vele ilyen, most meg dobálja el a frissen megvett patronokat, és a resetter sem segít úgy látszik...
-
penszel
csendes tag
ha működni fog a gép szépen akkor feltöltős szettet veszek bele az biztos és hadd szóljon!
amúgy ez az első nyomtatóm 34 év elteltével és az utolsó is lesz ha nem teszi a dolgát!
5000ft vettem.
már tinta ürítő tartályt is megterveztem kívülre amit tisztítani tudok, majd rakok fel képet róla hogy oldottam meg
ja és köszönöm a tanácsot -
penszel
csendes tag
1 nyomtatást csináltam vele csak a fekete már nem látszódót olyan erősen feketének mert kifogyott a fekete.
Gyári van még benne nem vett még bele az idős sem semmilyen patront se!
nem sokat használta 700 ft az után gyártott patron csak félek megvenni, meg bele rakni ,mert amennyi rosszakat itt olvastam már bele is betegetem hogy mi lesz ha valamiért nekem is le tilt? vagy nem ismeri fel a patront? vagy be szárat a fej? meg még sorolhatnám huuuu -
Tian66
senior tag
-
Amacs
aktív tag
Ennek utánaolvasok, hátha segítene.
@atala: Nem kifejezetten 3 patront ismer fel, és csak a negyedikkel együtt problémázik.
Azt csinálja, hogy beleteszek egyet. Bármelyiket. Felismeri, mutatja, hogy tele van, minden rendben. Beleteszek kettő patront, bármelyik kettőt, akkor is ez a helyzet. Bármelyik 3 patron esetében is azt jelzi, hogy minden rendben. De ha a hiányzó negyediket is belerakom, akkor rögtön hibát ír ki mind a 4 patronra.
Majd csinálok screenshotokat, ha a nyomtató közelében leszek.
-
Bacusuz
őstag
Valaki másnak még ötlet erre?
A lényeg hogy usb-n csatlakoztattam a nyomtatót(Epson Aculaser M2000D) egy Asus RT-AC56U routerre melyet nyomtatószerverként az előírt instrukciókkal beállítottam,de a nyomtató gyári driver felrakása után sem állítható be a kétoldalas/douplex nyomtatás.Amíg közvetlenül a pc-n volt usb-vel addig ilyen gondom nem volt.Jarod1:
Igen tudom hogy az a kétoldalas nyomtatás,csak mint a mellékelt kép is mutatja hogy halvány,és nem lehet kijelölni-bekapcsolni. -
medium84
aktív tag
Ugyanarról beszélünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest