-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
Topikgazda
válasz
Hkriszt #7934 üzenetére
Én biztos rájuk borítanám az asztalt. Ha előtte jó volt, akkor adják vissza ugyan abban az állapotban ahogy bevitted. A gyári tinta nem szárad be két hét alatt.
Utólag könnyű okosnak lenni, de érdemes lett volna előtte egy fúvóka tesztet csinálni, és mellékelni a nyomtatóhoz.
Szerintem ne hagyd annyiban, mond meg, hogy amikor beküldted jó volt.
Melyik szerviz ez?Nem nagy műszaki tudás kell a cső kivezetésére. Hátul van egy kis ablak. Egyből ott van. [link]
-
atala
Topikgazda
válasz
Hkriszt #7932 üzenetére
Ezért oldottam meg máshogyan a tintagyűjtőt. Én kivetettem a csövet hátra egy tartályba. Oda folyik a hulladék tinta. Amikor meg a számláló miatt reklamál, resetelem. Vettem hozzá programot.
Egyébként amikor beküldted teljesen jó volt a fúvóka teszt?
Nekem most két éves az L805. Lekopogjam eddig semmi gond. -
epzon
őstag
válasz
Hkriszt #6337 üzenetére
két dologról beszélhetünk
1, keret nélküli nyomtatás - ez úgy történik hogy felnagyítja a képet a szoftver és minden irányba túlnyomtat egy kicsit. Van egy szivacs a gép belsejében ami ezt a tintát felfogja. Ezt minden nyomtató így csinálja.Ha nagyon sokat nyomtatsz egy idő után cserélni kell ezt a szivacsot.
2, fejtisztítás, kalibrálás - ilyenkor a fej alatt a parkoló állásban szívja le a festéket az alatta elhelyezett szivacsba. sok tisztítás és/vagy nyomtatás után szintén cserélni kell ezt a szivacsot is.
ezek a technológia velejárói, ezek teljesen normálisak egy ilyen eszköztől.
-
epzon
őstag
válasz
Hkriszt #6333 üzenetére
a 100 000 Ft-ot úgy nézd hogy kapsz hozzá 1800db 10x15-ös fotó nyomtatására elgendő tintát.
Ha ezt más tintással akarnád kinyomtatni, az ennek az összegnek a sokszorosa lenne.A minőség az kifogástalan, nagyon sok fotós használja meg pl kisebb helyeken ezzel nyomtatnak fotókat üzletszerűen. A minőséget azért befolyásolja hogy milyen papírt használsz.
1 szett festék ~ 20 000 Ft és elég 1800 fotóra 10x15 méretben. Eredeti kellékkel ettől gazdaságosabban nem lehet nyomtatni.
sőt ha már méretben fentebb mész 13x18, A4 az az profi előhívóknál is sokkal olcsóbb tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- EREDETI HP Tonerek ( 641A fekete , 641A Magenta , 415x cyan-magenta-fekete-sárga , 142a )
- Cannon HP Brother KYOCERA tonerek patronok
- HP OfficeJet Pro 6230 tintasugaras
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged