- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Mit rontok el? Új gép, nyomtatás megy wifiről, de a szkennelés nem. Epson L386-os nyomtató. USB-ről megy, de az nem nyerő. Az előző gépen ment simán.
-
nyikszi
őstag
Aha, 8000 az már más. Nekem nem kell mindig a nyomtató, nem baj ha kiesik egy-két hét. A pénz már inkább, úgy vagyok vele, inkább ha 1-2 ezerrel olcsóbb, akkor azt választom, aztán a többit oda adom a Fiamnak
Bár nem tudom hova kell vinni (tényleg, hol csinálják?), meg amíg garanciás, addig úgyse csinálom házilag. Addig meg hátha lesz valami resetter erre is
Szervizközpont keresése: No results found, please try a different search
WTF
-
nyikszi
őstag
Köszi, de ez mitől olcsóbb? Kb. ugyanannyi, mert írtátok régebben, hogy kb. 5000-ért cseréli az Epson a hulladéktartályt. Vagy a resetet többször is fel lehet használni? Egyébként az L386-os nincs is fent, megint sikerült olyanba beruháznom, amit házilag nem lehet buherálni?
Köszi Atala neked is.
-
nyikszi
őstag
Nekünk l386-os van, meg vagyok elégedve vele. A nyomatok jók, bár az előző canon nyomtatohoz képest a fényképek nem olyan szépek, de ne eszeveszett nagy különbségre gondolj. Az meg fotonyomtato volt kifejezetten, csak megadta magát.
A két Epson között sincs nagy különbség
[link]Az l386-os újabb kiadás, így pár paraméterben jobb.
A tinta még alig fogyott nálunk, kb. 500 oldalt nyomtattunk február óta, főleg fekete színt használva, de azért színes is akad.
-
nyikszi
őstag
válasz
andrasferenc #7101 üzenetére
Én az előző Canon nyomtatómhoz hasonlítottam. Nem vészes egyébként, meg lehet csak én képzelem bele. Ugyanaz a papir amit eddig használtam. Féltem hogy nem viszi, mert 260 grammos, de szépen vitte
-
nyikszi
őstag
válasz
Petyus87 #7098 üzenetére
Szia! Én ugyan L386-ot vettem, még nincs 2 hónapos, de az biztos hogy takarékos. Nem nyomtatunk olyan nagyon sokat, de még szinte semmi tinta nem fogyott azóta. Pedig volt színes is bőven, na meg fekete-fehér is. Én elégedett vagyok vele. Egy negatívumot mondanék, hogy a fotók nyomtatása nem olyan szép. Én személy szerint kicsit jobbat vártam volna, persze ez nem fotónyomtató és téged ez nem is érint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest