- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
Topikgazda
válasz
Stefano1 #7806 üzenetére
A ciss helyett én inkább tölthető patront tennék bele.
[link]
Vegyél bele eredeti L805-höz való tintát, és azzal töltsd meg. Így gazdaságos is lesz, és eredeti tintával tudsz nyomtatni.
Arra kell figyelni, hogy mindig legyen a patronban tinta, mert a szint jelzés nem biztos, hogy megbízható lesz. -
ocscsaba
tag
válasz
Stefano1 #7804 üzenetére
Az x960-as szerintem több funkciót tud, és A3-at is nyomtat, viszont a hátránya, hogy sokkal drágább lesz bele patront venni, mint az L860-ba. A Canon G1400-nál egy év múlva visszahozták nekem is a fotókat, kifakultak, nem akartam elhinni, most, hogy más is mondja, már elhiszem.
-
atala
Topikgazda
válasz
Stefano1 #7800 üzenetére
Az L850 gyárilag Ciss rendszerű, és nagyon olcsó bele a gyári tinta. Ezért drága a nyomtató. Nekem egy L805 van már 2 éve, és lekopogjam kifogástalanul működik. Masszív, strapabíró egy darab.
Ha más nyomtatót alakítasz át tartályosra, csak a szívás lesz vele.
Egyébként nem azért kellett kidobnod a nyomtatókat mert beszáradt? Azt írod, nem sokat használtad. Akár milyen tintát nyomtatót veszel, ha nem használod beszárad.. Én napi rendszerességgel nyomtatok, de legalább hetente kell vele nyomtatni, hogy ne száradjon be.
Ha ennél kevesebbszer használod, akkor meg lézerest vegyél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged