- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Macrodroid
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
Topikgazda
válasz
theklikman #7740 üzenetére
L850.
A pigmentes tinta nem szívódik annyira be a lapba, így szebb szöveget tudsz nyomtatni vele. -
Varshi
aktív tag
válasz
theklikman #7736 üzenetére
Meg ez azért kicsit túl is van ám lihegve.
Én a régi 355-365 változattal jó 70e oldalt nyomtattam, és már az utódával is többet nyomtattam tavaly óta, mint sok ember egész életében, és ez alatt igazából csak fejproblémám volt, egyéb mechanikai "showstopper" probléma, ami miatt megáll a nyomtatás vagy azonnal szervizbe kell menni, nem volt.A tipikus havi 50 oldalas mennyiségeknél egész egyszerűen ez nem szempont.
-
atala
Topikgazda
válasz
theklikman #7736 üzenetére
Én azt írtam róla, hogy gyenge konstrukció. Nem tudni mennyire tartós, de az tény, hogy a szerkezete nem egy monstrum. Gyenge műanyag görgők vannak benne, de nem hinném, hogy egy A4-es lapot ferdén húzna be. Azt lehet, hogy ha egy 10x15-ös lapot raksz bele, akkor azt a végén eltolja, főleg, ha egy picit hozzá ér a fej a papírhoz.
Ha a lap behúzásra gondolsz, akkor az L805-nek is jobb oldalon van a lap behúzó görgője, de ettől még tökéletesen egyenesen húzza be a lapokat.Ha tényleg jó tartályost akarsz venni, akkor veszel egy L805-öst.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Nyugta és blokk nyomtatók eladók olcsón
- Kyocera FS-4200DN illetve Ecosys P3055dn laser nyomtató kiárusítása!!!AkciÓÓ!
- EREDETI HP Tonerek ( 641A fekete , 641A Magenta , 415x cyan-magenta-fekete-sárga , 142a )
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged