- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
Topikgazda
válasz
christini #7830 üzenetére
A használt tinta gyűjtőbe gyűjti a nyomtatás, és fejtisztítás miatt keletkező hulladék tintát. Az összes szín egy gyűjtő szivacsba érkezik. A nyomtató számlálja a kinyomtatott oldalakat, és a fej tisztításokat, az alapján számolja ki, hogy mikor kell cserélni.
Nekem most 56%-nál jár az L805-ösöm 7700 oldal után.A tartály csak egy tartály. Nincs chip, és oldalszám számlálás. Neked kell nézni a tartályt, hogy mikor van fogyóban a tinta, és után kell tölteni.
-
andrasferenc
tag
válasz
christini #7830 üzenetére
Nekem Epson L486-os nyomtatóm van.
Különböző helyeken azt telítettséget olvasni, hogy kb. 10 ezer oldal nyomtatása után jelentkezik a használt tintapárna telítettsége. Úgy látom, egy nagy párna van benne.
A biztonság miatt a telítettség előtt resetálja nyomtatót, hogy ne folyjon ki a festék. Hiába cseréli ki valaki a tintapárnát, szoftverileg is fel kell oldani a blokkolást. Állítólag a három éves garancián belül a szerviz ezt elvégzi költségmentesen. 8-10 ezer Ft-os árakat lehet olvasni, amennyiért a szerviz elvégzi a cserét. célszerű lenne a szervízt megkérdezni.
A színes fotók nyomtatása nagy mértékben függ a fotópapír minőségétől. Én három különböző papírra nyomtattam ugyan azt a fotót, amelyeken észre lehet venni a különbséget.
Átlag fotónyomtatáshoz megfelel az Epson által ajánlott fotópapír. Vastag papírt nem ajánlják.
Az EPSON Value Glossy fotó papír (183 gramm/m2) átlagos használatra megfelelő minőséget nyújt. A jobb minőségű papírok vastagabbak.
Főleg meleg időben ajánlatos a fúvóka ellenőrző teszt nyomtatását. Rendszeres használat esetén nem szárad be a fúvóka az eddig tapasztalataim szerint.
Gazdaságos a vele való nyomtatás.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged