- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
szacsee #59023 üzenetére
De ha már arra is rákérdeztél, hogy mennyire "biztonságos" a dolog, akkor leginkább az UPnP kerülendő. Próbáld inkább "belőni" az NFS-t, vagy az SMB-t helyette. SMB esetén ha meg a PC-d Windows-os, akkor lehet az "őskövület" NAS-hoz be kell kapcsolni még az SMB V.1-et is.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
szacsee #59021 üzenetére
Ha tudja a NAS, akkor az NFS a legjobb. Amúgy, ha esetleg SMB-vel (Samba) vannak megosztva, akkor a Kodi beállításai között lehet állítani az SMB verziószámot. Ez akkor kellhet, ha már pl. régebbi a NAS és alapból nem tudja a magasabb (2 v. 3) verziójú SMB-t.
Amúgy meg lehet nem is ez a gond, ha SMB megosztás van a NAS-on, mert a Kodi általában az SMB-t nem látja, nem tudja tallózni "automatikusan", ilyenkor manuálisan kell megadni neki a NAS ip-jét (ossz ki minden eszköznek fix ip-t a router-ben) és az esetleges felhasználó/jelszó párost hozzá.
Az NFS megosztás azért is jobb, mert a Kodi alapból látja és jelszó sem kell hozzá.
Az az UPnP viszont eléggé "nem jó" dolog, elavult protokoll és kockázatos is.
-
Pista0001
addikt
válasz
szacsee #18501 üzenetére
Az még csak nem is Sandy Bridge hanem Clarkdale, 24p-t nem tud értelemszerűen.
Hogy elmenne-e HTPC-nek azt te tudod megmondani egy próba után. Ha nem zavar akkor igen.
(#18474) cekkk: Sima szűz Win van fent driverezve (a Catalyst 12.4-es) meg 11-es XBMC. Mi kell még ahhoz hogy alacsonyabb frekin is jól menjen?
(#18481) regger: Ez szerintem csak duma, nincs maguknak az objektumoknak mélységük, síkok teljesen, csak egymáshoz képest vannak mélységben elhelyezve.
Amúgy a 3D-vel nekem is az alapvetően a problémám hogy kis méretben elég vicces.
-
canniball
nagyúr
válasz
szacsee #2277 üzenetére
"...vannak negatívumai, viszont azt lehet flex-el orvosolni."
Az pl. érdekelne hogy csinálnál helyet egy iMon VFD-nek (persze úgy, hogy ne legyen ízléstelen a végeredmény). Mert nekem is az ára tetszik a legjobban, ennyiért nem sajnálnám "átalakítás" alá vetni, de a front azért elég kényes kérdés.
-
canniball
nagyúr
válasz
szacsee #2271 üzenetére
Ezt csak nagy kompromisszumok árán tudnám elképzelni a TV alatt, a 201-es modelljük viszont már ízlésesebb és az ára sem kalapcsapkodós. (Persze ez megint szigorúan szvsz.) Rögtön el is kezdtem keresni, hogy hol kapható, aztán rájöttem, hogy egy nagy baj van mindkettővel: az 5.25" helyek kialakítása miatt sehogy nem lehet belepaszírozni pl. egy iMon VFD-t...
Miért nem tud egyik gyártó sem olyan házat készíteni, ahol az egyik 5.25" hely ajtós (ODD-nek) , a másik pedig "sima" (távirányítónak)?
-
Balinov
titán
válasz
szacsee #2271 üzenetére
sztem is tök klafa,adtál egy tippet! Bővebb termékinfó a gyártótól
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- PlayStation 5
- Synology NAS
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged