- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
JagelloZ
tag
Nincs benne tápegység. Az antecben is alap táp van.
Nekem jól jött hogy nincs benne táp, mert rég kinéztem már az FSB Bluestorm2 500W-t. Túláram védelem, rövidzárlat védelem és a választható silence üzemmód. ezek kellenek is már, ha telepakolod a házat drága dolgokkal. Egyszer füstölt el a gépem, nem kívánom senkinek.
Az Antec nekem is tetszett, de mATX megy bele, és az nekem nem tetszett.cannibal:
Imon VFD-t néztem. Amúgy nem akarok bele VFD-t. Elég az is hogy világít a power gomb. Nem szeretem a csicsát... -
omani
tag
HDTV is kerül majd később rá, egyelőre viszont csak egy csima projektoros TV-m van, plusz a 720p-s proji.
Közben eszembe jutott még egy fontos szempont, a proci teljesítmény kelleni fog mert AVHCD-s filmeket is le akarok játszani, ahhoz pedig kell a kakaó.
Sokat gondolkoztam azon hogyan osszam el a dolgokat. Van egy laptopom amin dolgozom és egy asztali PC-m amin minden mást csinálok (fényképek, videó editálás, videó anyagok tárolása, játék, internet, letöltés stb). A filmeket eddig divx játékossal néztem ami ugye nem tud hd-t. Ezért azt találtam ki hogy csinálok egy fileszervert a mostani gépemből lebutítva a VGA kártyát, amin minden adatom rajta lesz és építek mellé egy HTPC-t a nappaliba. Jóval később ha úgy alakul építenék HTPC-t a hálóba / gyerekszobába, a lényeg hogy közös tartalmat érjenek el. Sajnos az asztali PC-t nem tudom megspórolni, de legalább csak 1 rendszervinyóval fogom építeni, illetve ami még tetszik ebben a felállásban hogy a HTPC is lehet kicsi, nem kell helyet szorítani a HD-knak, elég bele egy kis csendes laptopvinyó. Nézegettem flash alapú HD-kat is, de azért egy 8Gb körüli kellene az pedig még horror árban van.
-
canniball
nagyúr
Ez elég szubjektív dolog, neked kell a számodra megfelelőt megtalálni (ami neked tetszik)... Nekem pl. az Antec Fusion eléggé begyere, de:
-nem biztos, hogy neked is tetszik
-én nem adnék érte annyit, amennyibe kerül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Naim Mu-so 2 Vezetéknélküli all-in-one hi-fi rendszer
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (UE75CU7172) 190CM 4K SMART PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ÚJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest